Hala inanamıyorum da hiç umudum yoktu kocamn zoruyla test yaptırdım şoktayım hala sorayım dedim :) allah herkese nasip etsin inşallahhh :))
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
*30 mayıs cuma günü
*2 embriyo
* malatya doğufertil
*28 yaşındayım, 8 yıllık evliyim.
*coraspin, estrofem, folbiol, progestan, crinone
metanetinizi nasıl koruyosunuz? Stres olmamak için napıyorsunuz? Ilk denemem sanırım stresten dolayı başarısız oldu.
HAYIRLI OLSUN CANMM KAN TAHLILIMI YAPTIRDIN KAÇNCI GUNN DEGER KÇ TATLMM
11. Gün eşim dayanamadı yaptırdık sonuç 98.05 çıktı doktorum süper dedi pazartesi tekrar test istedi eğer sorun olmazsa 10 gün sonra keseyi görebilirmişiz bakalım hayırlısı :) ama şunu sölim ben evden hiç çıkmadım en fazla balkona çıktım eşim çok hassas o yüzden çıkartmadı beni evden saolsun hiç ümidim yoktu çünkü az kalsın boğazıma kaçan bişey yüzünden ölüyodum .. ölüm korkusu yaşarken bebeğime odaklanamadım fazlatahlilden önce son 2 gün olmadı tutmadı diye ağlamaya başladım hatta yaptırmayalım tahlil diye direttim ama saolsun eşim inatçı çıktı ve şuan hamileyim :) inşallah herşey güzel gider de sağ salim kavuşurum :)
ipad 'den kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
inşallah canm bendensın bende 6 kaybım var malessef bu sefer hep ama hep yatıyom bı wc bıde yemek yemeye yanı yemekde yapmıyormmyatıyorm cok sevındım rabbım sagsalım kucagna almayı nasıp etsın benmde bu3.denemem pozıtıf bugun10.gunum ben dayanamayp ıdrar yaptım7.gun pozıtıf 8.kanda baktırdım pazartesıde benm asıl test tarıhm bakalm ınsallah artarda bu sefer bebıslerımızı kucagmıza alırız allah tum ısteyenlere naıp etsın ben daha yenı banyo yaptım 10 gundur banyoda yapmadm yaa bıtlenecektm
11. Gün eşim dayanamadı yaptırdık sonuç 98.05 çıktı doktorum süper dedi pazartesi tekrar test istedi eğer sorun olmazsa 10 gün sonra keseyi görebilirmişiz bakalım hayırlısı :) ama şunu sölim ben evden hiç çıkmadım en fazla balkona çıktım eşim çok hassas o yüzden çıkartmadı beni evden saolsun hiç ümidim yoktu çünkü az kalsın boğazıma kaçan bişey yüzünden ölüyodum .. Ölüm korkusu yaşarken bebeğime odaklanamadım fazlatahlilden önce son 2 gün olmadı tutmadı diye ağlamaya başladım hatta yaptırmayalım tahlil diye direttim ama saolsun eşim inatçı çıktı ve şuan hamileyim :) inşallah herşey güzel gider de sağ salim kavuşurum :)
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
aaaaay hayırlı olsun arkadaşım inşallah sağlıcakla kucağına da alırsın bebişini... Benim de dün transferim yapıldı normalde 4 haziranda yapmam lazım testi ben acaba 7.günde yapsam çıkarmı derken yazını okudum hem senin adına hem kendi adıma sevindim :) banyo işi dert hakkaten benim şimdi bile giriveresim geliyo ama olmaaaaaaaazmıııııış pöööf yani :)
canm esterofemı progestanı ve jelı gunde kaç alıyon test tarıhın nezamn canmmm hakkunda hayırlısı olsun allah emeklerını yemesn ınsallah
inşallah canm bendensın bende 6 kaybım var malessef bu sefer hep ama hep yatıyom bı wc bıde yemek yemeye yanı yemekde yapmıyormmyatıyorm cok sevındım rabbım sagsalım kucagna almayı nasıp etsın benmde bu3.denemem pozıtıf bugun10.gunum ben dayanamayp ıdrar yaptım7.gun pozıtıf 8.kanda baktırdım pazartesıde benm asıl test tarıhm bakalm ınsallah artarda bu sefer bebıslerımızı kucagmıza alırız allah tum ısteyenlere naıp etsın ben daha yenı banyo yaptım 10 gundur banyoda yapmadm yaa bıtlenecektm
hayırlı olsun canım okadar eziyetten sonra sonucunun böyle güzel olması harika olsa gerek umarım sağlıklı şekilde bebişini kucaklarsın
sen nerde oturuyorsun canım. bidaha denicekmisiniz tüp bebk. bence idris beyde dene derim .. inşallah stres yapmam :) teşekkür ederim hayırlısı olsun canım ikimiz içinde
slm ne yaptın transferin oldumu..
estrofem günde 3, progestan her gece bir, crinone jel her sabah bir kez. 31 mayıs cumartesi günü test yapıcaz, hepimiz için hayırlısı olsun, allah yar ve yardımcımız olsun
Sen nasıl kullanıyorsun ilaçları? Liste olsaydı cidden süper olurdu
hayırlısı olsun canm hepimiz iiin inşallah :) merak ettim senin sonucun kaç çıktı canm ?? Banyo konusuna gelince bende 10. Gün yaptım bide sıcak havalar bunalmıştım artık valla :))
ipad 'den kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
slm ne yaptın transferin oldumu..
Slm canim evet transfer yapildi cuma gün. Yatiyorum .2 bebişim koyuldu :)
yumurta toplama işlemi genel anestezi altında olduğu için bişey hissetmedim tabi 10 dakka falan sürdü iğnelerden 1gün sonra oldu :) sonrasında haliyle ağrım oldu sonuçta 19 tane toplandı çıktıktan sonra ağrıkesicili serum taktılar 2saat kadar hastanede yattım sonra çıktık kanamam falan hiç olmadı ama şişlik ve ağrım çoktu hatta bugüne kadar devam etti ara ara ama ona göre ilaçlar veriyolar o yüzden korkmana gerek yok bu işlem ayın 20sinde oldu ertesi günlerde arayıp bilgi verdiler embriyolar hakkında bgn de transferim oldu 4.gün embriyosu yani bu işlem de çok basitti normal muayene pozisyonunda oluyosun karından ultrasonla bakılırken alttan pat diye koyuyolar bebişini ekranda görüyosun zaten... istersen 2tane koydurabilirsin ben üstelesem olurdu belki çünkü doktorum da 2 tane koyup koymama arasında çok kaldım ama gençsin o yüzden vazgeçtim dedi ben önce istiyodum sonradan vazgeçtim :)4haziranda da test yapıcam işte öyle canım
Çok teşekkür ettim canım verdiğin bilgiler için.. çok rahatladımheyecan var mı heyecan birde ben baştan okuyamadım problem neydi sizde .. bizim bebişlere birde pgt yöntemi uygulanacak yani transfer günü biraz daha uzun olabilir bizim diye düşünüyorum..
heyecan var gibi yok gibi aradayım yani :) benim sol tüp tıkalıydı başkada bişeyimiz yoktu canım
aaaaay hayırlı olsun arkadaşım inşallah sağlıcakla kucağına da alırsın bebişini... benim de dün transferim yapıldı normalde 4 haziranda yapmam lazım testi ben acaba 7.günde yapsam çıkarmı derken yazını okudum hem senin adına hem kendi adıma sevindim :) banyo işi dert hakkaten benim şimdi bile giriveresim geliyo ama olmaaaaaaaazmıııııış pöööf yani :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?