Tüp bebek sonuç bekleyenler buraya ;)

Hala inanamıyorum da hiç umudum yoktu kocamn zoruyla test yaptırdım şoktayım hala sorayım dedim :) allah herkese nasip etsin inşallahhh :))

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

HAYIRLI OLSUN CANMM KAN TAHLILIMI YAPTIRDIN KAÇNCI GUNN DEGER KÇ TATLMM

canm esterofemı progestanı ve jelı gunde kaç alıyon test tarıhın nezamn canmmm hakkunda hayırlısı olsun allah emeklerını yemesn ınsallah

HAYIRLI OLSUN CANMM KAN TAHLILIMI YAPTIRDIN KAÇNCI GUNN DEGER KÇ TATLMM

11. Gün eşim dayanamadı yaptırdık sonuç 98.05 çıktı doktorum süper dedi pazartesi tekrar test istedi eğer sorun olmazsa 10 gün sonra keseyi görebilirmişiz bakalım hayırlısı :) ama şunu sölim ben evden hiç çıkmadım en fazla balkona çıktım eşim çok hassas o yüzden çıkartmadı beni evden saolsun hiç ümidim yoktu çünkü az kalsın boğazıma kaçan bişey yüzünden ölüyodum .. Ölüm korkusu yaşarken bebeğime odaklanamadım fazla tahlilden önce son 2 gün olmadı tutmadı diye ağlamaya başladım hatta yaptırmayalım tahlil diye direttim ama saolsun eşim inatçı çıktı ve şuan hamileyim :) inşallah herşey güzel gider de sağ salim kavuşurum :)

inşallah canm bendensın bende 6 kaybım var malessef bu sefer hep ama hep yatıyom bı wc bıde yemek yemeye yanı yemekde yapmıyormmyatıyorm cok sevındım rabbım sagsalım kucagna almayı nasıp etsın benmde bu3.denemem pozıtıf bugun10.gunum ben dayanamayp ıdrar yaptım7.gun pozıtıf 8.kanda baktırdım pazartesıde benm asıl test tarıhm bakalm ınsallah artarda bu sefer bebıslerımızı kucagmıza alırızallah tum ısteyenlere naıp etsın ben daha yenı banyo yaptım 10 gundur banyoda yapmadm yaa bıtlenecektm

aaaaay hayırlı olsun arkadaşım inşallah sağlıcakla kucağına da alırsın bebişini... benim de dün transferim yapıldı normalde 4 haziranda yapmam lazım testi ben acaba 7.günde yapsam çıkarmı derken yazını okudum hem senin adına hem kendi adıma sevindim :) banyo işi dert hakkaten benim şimdi bile giriveresim geliyo ama olmaaaaaaaazmıııııış pöööf yani :)

hayırlı olsun canım okadar eziyetten sonra sonucunun böyle güzel olması harika olsa gerek umarım sağlıklı şekilde bebişini kucaklarsın

sennde transfern hayırlı olsun canmmm valla5 dk gecmeyecek sekılde yaptımm kaçtımm

canm esterofemı progestanı ve jelı gunde kaç alıyon test tarıhın nezamn canmmm hakkunda hayırlısı olsun allah emeklerını yemesn ınsallah

estrofem günde 3, progestan her gece bir, crinone jel her sabah bir kez. 31 mayıs cumartesi günü test yapıcaz, hepimiz için hayırlısı olsun, Allah yar ve yardımcımız olsun
sen nasıl kullanıyorsun ilaçları? liste olsaydı cidden süper olurdu

Son düzenleme:

Hayırlısı olsun canm hepimiz iiin inşallah :) merak ettim senin sonucun kaç çıktı canm ?? Banyo konusuna gelince bende 10. Gün yaptım bide sıcak havalar bunalmıştım artık valla :))

hayırlı olsun canım okadar eziyetten sonra sonucunun böyle güzel olması harika olsa gerek umarım sağlıklı şekilde bebişini kucaklarsın

Amin inşallah hepimiz bebişlerimizi kucağımıza alcağımz günleri görürüz :)

esterofem3 jel 2 progestan 2 içiyorm hap gıbı

canm bnmde 80 cıktı fegerm

Merhabalar. Bende beklemedeyim. Ayın 28.inde kantestine gitçem. Etrafım, ailemin bile haberi olmadığı için, derdimi kimseyle paylaşalıyorum.Sizlere yazmak istedim.Yanlız benim durumum sizinkinden farklı. Benim yaş faktörümde var. 42.yaşındayım ve isviçredeyim. İlk evliliğimden 14yaşında kızım var. 3senelik tekrar evliyim,ve eşimin hiç çoçuğu yok.Sperm kalitesi düşük. Beraber bir bebeğimiz olsun istiyoruz. Şu anda ikinci seçtiğimiz, çok iyi bir klinikte tedavi görüyorum.Allaha şükür, yaşıma rağmen, ilkinde 19, ikincisinde 17 yumurta toplandı. Bunlardan ilkinde 9adet ve ikincisinde 7adet döllendi. Şu anda 3tane daha laborda difrizde. Ama şu geçen on günü çok stressli geçiriyorum.İşim çok ağır, ezinde alamıyorum. Evde deseniz, 14yaşında kendi dünyasında bir kız. Bide benim kendi yapım çok sinirli. İçimden bu gene tutmadı diyorum.Karnım sürekli ağrıyo.Regl olcam diyorum.Benim kullandığım ilaçlaların isimleri farklı.Sizler bu bekleme döneminde bir jel kullanıyormusunuz?Umarım herkesinki yolunda gider.

Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü

Merhabalar. Bende beklemedeyim. Ayın 28.inde kantestine gitçem. Etrafım, ailemin bile haberi olmadığı için, derdimi kimseyle paylaşalıyorum.Sizlere yazmak istedim.Yanlız benim durumum sizinkinden farklı. Benim yaş faktörümde var. 42.yaşındayım ve isviçredeyim. İlk evliliğimden 14yaşında kızım var. 3senelik tekrar evliyim,ve eşimin hiç çoçuğu yok.Sperm kalitesi düşük. Beraber bir bebeğimiz olsun istiyoruz. Şu anda ikinci seçtiğimiz, çok iyi bir klinikte tedavi görüyorum.Allaha şükür, yaşıma rağmen, ilkinde 19, ikincisinde 17 yumurta toplandı. Bunlardan ilkinde 9adet ve ikincisinde 7adet döllendi. Şu anda 3tane daha laborda difrizde. Ama şu geçen on günü çok stressli geçiriyorum.İşim çok ağır, ezinde alamıyorum. Evde deseniz, 14yaşında kendi dünyasında bir kız. Bide benim kendi yapım çok sinirli. İçimden bu gene tutmadı diyorum.Karnım sürekli ağrıyo.Regl olcam diyorum.Benim kullandığım ilaçlaların isimleri farklı.Sizler bu bekleme döneminde bir jel kullanıyormusunuz?Umarım herkesinki yolunda gider.

Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü

Çok teşekkür ettim canım verdiğin bilgiler için.. çok rahatladım heyecan var mı heyecan birde ben baştan okuyamadım problem neydi sizde .. bizim bebişlere birde pgt yöntemi uygulanacak yani transfer günü biraz daha uzun olabilir bizim diye düşünüyorum..

heyecan var gibi yok gibi aradayım yani :) benim sol tüp tıkalıydı başkada bişeyimiz yoktu canım

Merhabalar, Transferden sonra banyo yapılmadığını size doktor mu söyledi.Benim 15 gün önce transferim yapıldı.Doktorum transfer günü yapma yeni işlem gördün yarın banyo yapabilirsin dedi ve ben hemen hemen her gün duş aldım bir sıkıntı olmadı. Perş günüde kan testim yapıldı ve şuan itibariyle 5 haftalık gebeyim.:Boşa kendinize eziyet etmeyin tekrar sorun. Allah bu kadar emeklerinizi boşa çıkarmasın inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…