Merhabalar, Transferden sonra banyo yapılmadığını size doktor mu söyledi.Benim 15 gün önce transferim yapıldı.Doktorum transfer günü yapma yeni işlem gördün yarın banyo yapabilirsin dedi ve ben hemen hemen her gün duş aldım bir sıkıntı olmadı. Perş günüde kan testim yapıldı ve şuan itibariyle 5 haftalık gebeyim.:Boşa kendinize eziyet etmeyin tekrar sorun. Allah bu kadar emeklerinizi boşa çıkarmasın inş.
bana sadece 2 gün yapma dedi bgn yapıcam zaten canım 2 gün kendine dikkat et p.tesi normal hayatına dön dedi okadar.... buarada hayırlı uğurlu olsun bebeğin umarım sağlıklı şekilde kucağına da alırsın ama bişey sorcam transferden 4 gün sonra e2 ve progesteron testi istedi mi senden yaptırdıysan kaç çıktı? hani yüksek çıkarsa gebelik olma ihtimali olabiliyormuş da ondan soruyorum ben çarşamba yaptırcam acaba bi tiyo alabilirmiyim diye sordum :) bi de karnımda batmalarım adet sancısı gibi ara ara sancılarım var sende de olmuşmuydu çok yazdım ama kusura bakma emi merak kediyi öldürcek yoksa :)
Sağol teşk ederim darısı senin başına inş. Benden test falan istemedi.sadece 12.gün kan testine çağırdı o kadar.zaten ben 10.gün evde test yaptım pozitif çıkmıştı.Karnımda batmalar bende de oldu hafif adet sancısına benzer bir şeyler çok nadir oldu.Bende ağrıdan çok kaşıntı ve gaz oldu.hala da devam ediyor.
hııııııım benim ağrım bgn daha fazla neyse bana normalde 11.gün yap dedi 4.gün embriyosu oluğu için ama ben 9.gün falan yapayım diyorum eşime süpriz olsun istiyorum o ayın 4ünü bekliyo :) ben böyle diyorum ama tabi pozitifi görürmüyüm orası da malüm :)
İyi düşün iyi olsun.ilk tüp bebek denemen mi,
evet o yüzden çok meraklıyım ya :) peki senin?
Benimde ilk dememem.Çok şükür tuttu.5.gün embriyosuydu. Haftasonu keseyi görmeye gidicez.O zamana kadar yine risk devam ediyo zaten.Sonuç pozitif olup kese boş olabiliyormuş veya dış gebelik oluyormuş.Yani pozitiften sonra birde kese görmeyi bekleme var :):)Hayırlısıyla bir kucağımıza alabilseydik:)
Slm canim evet transfer yapildi cuma gün. Yatiyorum .2 bebişim koyuldu :)
canım mutlu haberlerini bekliyoruz test günün ne zaman
masallah canim .benimde 6 yumurtam toplanmisti 6 sida döllendi .ben 2 tane koydurdum :) insallah ikiz olur yawrularim :) .transfer heyecanimi burda transfer olanlarin yorumlarini okuyarak giderdim.normal alttan muayne gibi. Birde idrara çok sıkıstirdilar beni artik alin beni yapicam altima diye yalvardim.idrarimi kacirmamak icin ugrastigim icin heyecan falan kalmadi.basit bi islem yani.ultrasyonda bebisini koyarlarkende goruyosun damla gibi :) benim bugun 6. Gunum en zor aşama beklemekmis.hakkimizda hayirlisi olsun insallah.merhaba kızlar benimde dün yumurtalarım toplandı hiç sıkıntılı bi işlem değil tek stres yaptığım aç olmamdı 10 tane yumurta toplandı hemen kalktım ve zonguldağa geri donduk hafif agrım oldu ama agrı kesici iğne yaptı cok basit bi işlemdi bugunde işe gittim korkulacak bişiy yok yani .) bugun aradılar 10 yumurtadan 7 si olgunmuş 7 taneninde 6 tanesi döllenmiş 6 bebiş bekliyor beni tabi ben yalnız 1 ini koydurmak istiyorum ve inş oyle olacak bugun aradılar buyuk ihtimal perşembe gunu transferim olacak gercekten cok heyecanlı ve gercekten stresinizi yenmek için ne yapıyorsunuz bende cok merak ediyorum
Arkadaşlar merhaba uzun zamandır giremedim bugun 12 haftalık oldu bebişim:)ikiz gebelikti ama bir tanesi 8 haftalıkken kaybettim diger bebis saglikli allahıma şükür allahım birini aldı cennetine diğer bebişime bugun ultrasonda baktık madallah kıpır kıpır allahım saglikli kucagima almayi nasip etsin.
Oyy masallah minigine onun kipir kipir eden ellerine ayaklarina kurban :) Allahim sana bagislasin sag saglim kucagina almayi nasip etsin cnm.insallah isteyen herkes ve BEN de yasarim o duyguyu.beklemedeyim 4 haziran test gunum. Ikizlerim benimledir insallah ...
merhaba kızlar benimde dün yumurtalarım toplandı hiç sıkıntılı bi işlem değil tek stres yaptığım aç olmamdı 10 tane yumurta toplandı hemen kalktım ve zonguldağa geri donduk hafif agrım oldu ama agrı kesici iğne yaptı cok basit bi işlemdi bugunde işe gittim korkulacak bişiy yok yani .) bugun aradılar 10 yumurtadan 7 si olgunmuş 7 taneninde 6 tanesi döllenmiş 6 bebiş bekliyor beni tabi ben yalnız 1 ini koydurmak istiyorum ve inş oyle olacak bugun aradılar buyuk ihtimal perşembe gunu transferim olacak gercekten cok heyecanlı ve gercekten stresinizi yenmek için ne yapıyorsunuz bende cok merak ediyorum
Arkadaşlar merhaba uzun zamandır giremedim bugun 12 haftalık oldu bebişim:)ikiz gebelikti ama bir tanesi 8 haftalıkken kaybettim diger bebis saglikli allahıma şükür allahım birini aldı cennetine diğer bebişime bugun ultrasonda baktık madallah kıpır kıpır allahım saglikli kucagima almayi nasip etsin.
Oyy masallah minigine onun kipir kipir eden ellerine ayaklarina kurban :) Allahim sana bagislasin sag saglim kucagina almayi nasip etsin cnm.insallah isteyen herkes ve BEN de yasarim o duyguyu.beklemedeyim 4 haziran test gunum. Ikizlerim benimledir insallah ...
allah hayırlısıyla kucagına almayı nasıp etsın kurban olunur ona insallah bızlerınde kucakları ğobuşleri dolar
Bayanlar transferin oldugu gunu sayiyor musunuz ? Yoksa ertesi gundenmi sayiyosunuz ?
doktorum bana saymıyoruz dedi canım ben mesela 11.günde yapıcam testi o da 4 haziran oluyo 24 mayısta oldu transferim
Bende 23 mayista oldum bende 4 haziranda yapicam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?