doğru senin 3.gün benim 4.gün embriyomdu sen 12 ben 11 gün beklicektim hadi bakalım ikimiz de pozitifleniriz inşallah peki daha önce yapmayı düşünüyomusun ben bi pazar günü evde yapsammı diyorum ama bide negatif çıkarsa hiç sıkmıyım canımı en iyisi beklemek
masallah canim .benimde 6 yumurtam toplanmisti 6 sida döllendi .ben 2 tane koydurdum :) insallah ikiz olur yawrularim :) .transfer heyecanimi burda transfer olanlarin yorumlarini okuyarak giderdim.normal alttan muayne gibi. Birde idrara çok sıkıstirdilar beni artik alin beni yapicam altima diye yalvardim.idrarimi kacirmamak icin ugrastigim icin heyecan falan kalmadi.basit bi islem yani.ultrasyonda bebisini koyarlarkende goruyosun damla gibi :) benim bugun 6. Gunum en zor aşama beklemekmis.hakkimizda hayirlisi olsun insallah.
mrb arkadasım benimde dun yumurtam toplandı 12 tane bugun aradılar 9 tane olgun 7 si dollenmış yarın tekrr arayacaklar inşallah hayırlısıyla kucagımıza alırız cumartesi buyuk ıhtımalle transfer olacak daha erkende olabılırmış
iyide canım cumartesi cok gec değilmi :26:acaba neye gore sure değişiyorki cok heyecanlı sanki bi parcam orda yarım dondum sanki
iyide canım cumartesi cok gec değilmi :26:acaba neye gore sure değişiyorki cok heyecanlı sanki bi parcam orda yarım dondum sanki
bu arada yas kac ne kadar zamndır uğrasıyorsun nerde tedavi goruyorsunçok soru sordum kusura bakma
onemlı degıl canım yas30 olacak bıkaç aya sebebsiz benimki beylikdüzü medicanada tedavim 5,5 yıllık evlıyım 3 yıldırda bır fıl ugrasıyorum asılama yumurta takıbı derken tupe karar verdık senın durum nedir
merhaba arkadaşlar
dün transferim oldu. 1. kalite 7 hücreli 2. kalite 10 hücreli 3. gün embryosu.
bu benim ikinci denemem. Sanki zaman durdu geçmiyor. ALLAH Yardımcımız olsun.
birinci denememde de 2 embryo transfer olmuştu olmadı. Bu yüzden yine olmayacak diye çok
korkuyorum. Umarım bu sefer sıkı sıkı tutunur bebişlerim. DUALARIM HEM KENDİM VE ANNE OLMAYI İSTEYEN
HERKES İÇİN.
Acıbadem Prof. Dr. Tayfun Bağış tarafından Pazartesi günü 2 embriyo transfer edildi. Haftaya 5 Haziran Perşembe kan vereceğim. Bakalım nasıl sonuç olacak?
Tayfun Hocayı tavsiye ediyorum.Bende tavsiye üzerine gitmiştim. :128:
Benimde 5 hazıran test günüm
ablam sayılırsın o zaman bende 22 yaşımdayım 4 yıllık evliyim hiç korunmadık genede hiç gebelik oluşmadı benimkide bilinmeyen infertilite ben dun koydurdum ama çok basit bi işlemdi3. gun embriyosuydu herşey guzel dedi Allah ın izniyle yolculuk yapabilirsin dedi bi tek agır kaldırma merdiven cok fazla inip cıkma ayakta uzun sure bekleme onun ışında herşey serbest dedi hayırlısı olsun hakkımızda inallah guzl haberlerini bekliyorum
hayırlı olsun insallah bebişine kavuşursun bende 11 haziranı beklıyorumAcıbadem Prof. Dr. Tayfun Bağış tarafından Pazartesi günü 2 embriyo transfer edildi. Haftaya 5 Haziran Perşembe kan vereceğim. Bakalım nasıl sonuç olacak?
Tayfun Hocayı tavsiye ediyorum.Bende tavsiye üzerine gitmiştim. :128:
insallah tatlım benimde duntransfer yapıldı hayırlısı olur ınsallah
ayyyy yapıldımı cok heyecanlı dimi hadi hakkımızda hayırlısı olsun inş
Merhaba,
Fulya bahçeci de 5. Gün blastokist transferi yapıldı bugün 10.gün 2 gün sonra gidip ögrenicem inşallah müjdeli haberi yazarım buraya.. Ama belirtiler konusunda kafam cok karısık
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?