Tüp bebek sonuç bekleyenler buraya ;)

Aslinda coookk merak ediyorum günler zor geciyor canim ama inat edicem yapmicam günümü beklicem diye düşünüyorum. Sonuçta hangi gün yapilacagini bilmeseydik dr. Ben aricam deseydi ariyana kadar beklicektik.okadar gunler gecti bunlarda gececek ve o gun gelecek :)

cvp için çok sagol canım inş gonlundeki hayırlısıyla olur

iyide canım cumartesi cok gec değilmi :26:acaba neye gore sure değişiyorki cok heyecanlı sanki bi parcam orda yarım dondum sanki

iyide canım cumartesi cok gec değilmi :26:acaba neye gore sure değişiyorki cok heyecanlı sanki bi parcam orda yarım dondum sanki

bu arada yas kac ne kadar zamndır uğrasıyorsun nerde tedavi goruyorsun çok soru sordum kusura bakma

herhalde gelişimlerine goredir bilmiyorum bugun aradılar yıne ıyı gıdıyormuş herşey yarın bellı olacak transfer gunu ya yarın yada cumartei .çok heyecenlıyım dedıgın gıbı bı yarım orda hergun telefon ne zaman çalacak dıye beklıyorum

bu arada yas kac ne kadar zamndır uğrasıyorsun nerde tedavi goruyorsun çok soru sordum kusura bakma

onemlı degıl canım yas30 olacak bıkaç aya sebebsiz benimki beylikdüzü medicanada tedavim 5,5 yıllık evlıyım 3 yıldırda bır fıl ugrasıyorum asılama yumurta takıbı derken tupe karar verdık senın durum nedir

ablam sayılırsın o zaman bende 22 yaşımdayım 4 yıllık evliyim hiç korunmadık genede hiç gebelik oluşmadı benimkide bilinmeyen infertilite ben dun koydurdum ama çok basit bi işlemdi3. gun embriyosuydu herşey guzel dedi Allah ın izniyle yolculuk yapabilirsin dedi bi tek agır kaldırma merdiven cok fazla inip cıkma ayakta uzun sure bekleme onun ışında herşey serbest dedi hayırlısı olsun hakkımızda inallah guzl haberlerini bekliyorum

Acıbadem Prof. Dr. Tayfun Bağış tarafından Pazartesi günü 2 embriyo transfer edildi. Haftaya 5 Haziran Perşembe kan vereceğim. Bakalım nasıl sonuç olacak?
Tayfun Hocayı tavsiye ediyorum.Bende tavsiye üzerine gitmiştim. :128:

merhaba arkadaşlar
dün transferim oldu. 1. kalite 7 hücreli 2. kalite 10 hücreli 3. gün embryosu.
bu benim ikinci denemem. Sanki zaman durdu geçmiyor. ALLAH Yardımcımız olsun.
birinci denememde de 2 embryo transfer olmuştu olmadı. Bu yüzden yine olmayacak diye çok
korkuyorum. Umarım bu sefer sıkı sıkı tutunur bebişlerim. DUALARIM HEM KENDİM VE ANNE OLMAYI İSTEYEN
HERKES İÇİN.

benimde 10 haziran canım nerde yaptırdın yaş kac olmamasının sebebi ne ozel değilse paylaşırmısın

Merhaba kızlar;

Bu foruma yenı kayıt oldum, yıllardır kayıtlı oldugum bır forumdan buraya transfer ettim kendimi yeni kan yeni konular yenı kısıler iyi gelicek belkıde...

2 senedir bebek istiyorum.. Pkoluyum defalarca aşılama yapıldı tutmadı artık tüp bebek düşünüyoruz, öncelikli devlet hastanesinde rapor cıkartmaya işlemiyle başlıyacagım.. Sizler nerede yaptırdınız, ?

Benimde 5 hazıran test günüm

Canım benim endometriozis tüplerim alındı.
37 yaşındayım. Senin test günün benden 1 gün önce . Senin kaçıncı gün transferin oldu.
Umarım hamişş kalırız hepimiz, ,

insallah tatlım benimde duntransfer yapıldı hayırlısı olur ınsallah

hayırlı olsun insallah bebişine kavuşursun bende 11 haziranı beklıyorum

Merhaba,
Fulya bahçeci de 5. Gün blastokist transferi yapıldı bugün 10.gün 2 gün sonra gidip ögrenicem inşallah müjdeli haberi yazarım buraya.. Ama belirtiler konusunda kafam cok karısık

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Belirtilerin ne peki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…