Ara ara kasık batmalarım var ama öyle süper şiddetli değil:)
Adet olucakmısım gibi ama sanki ondan biraz farklı bi agrı ve bel agrısı başladı :) meraktan ölücem
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Dondurulmuş mu seninkide? 15. Gün yapıosunda ondan sordum
Ay ter ter ölüyom gece uyuyamıyom
Yok 2 tane oldugu için tam net olsun diye 3 günlük
15 gunluk kısmı anlamdım benimde iki tane 12 gun sonra bak dediler benim 4 uncu gunum rahmimde batmalar var içine doru yasayan varmı
zaman cabuk gecsede gelse diye bakıyoruz uyuyamıyoruz tutunduklarının haberini alsak keseyi gorma derdi keseyi görsek kal atışı derdi bizmez .).).).).).)).).).). hayırlısı olsun inşş hepimiz için
Kuru kayısı ye bol bol su bide :) of bende hafif aglama krizleri geliyor korkuyorum ama sanki olumlu hissediyorum Allah yüzümüze baksın..
Ya cok kötü bi durum ama sabretmemiz lazım ;( sen nerede yaptrdn?
Bende bahçeci fulyada yaptrdm ama gaziantep de yaşıyoruz .. İnşallah bundan snr sadece 2. Cocuk için giderim git gel zor oluyur.. Benim eşim cok anlayışlı hatta benden daha duygusaldır ama tabi içten içi ne hissettiğimizi kimse bilemez. Bol bol dua et ama tabi saglıklıysa tutsun de. Ben salı günü nasıl gdcm bilmiorm
Sen benden önce alacan haberi inşalah güzel haber alırsım banada bi ümit olursun benim eşimde anlayşlıdır ama ben stresliyim:) o bile batıyo
Sebepsiz bende hiç sorun yok kist felanda hiç olmadı adrtlerim görebilecgn en düzenli adeti:) ama eşimde hızlı dpermi düşük ona bile dk sorun degil dedi ama uzun sürer dediSenin şikayetin neydi yani neden tüp bebek yaptrdnZ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?