Tüp bebek sonuç bekleyenler buraya ;)

Ara ara kasık batmalarım var ama öyle süper şiddetli değil:)
Adet olucakmısım gibi ama sanki ondan biraz farklı bi agrı ve bel agrısı başladı :) meraktan ölücem

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Benimde 9 . Gün bende perşembe gidecm testte inşalah güzel haber alırım belirti benimde ara ara agrı oda az kanamam hiç olmadı akıntı az ama ateş cok ter cok bide sanki isilik olmuş gibi boyunda lekeler var

Terden isilik olmuş olabilirsin bebek pudrası kullan .. Akıntım benimde var ve şeffaf :/

Dondurulmuş mu seninkide? 15. Gün yapıosunda ondan sordum

Ay ter ter ölüyom gece uyuyamıyom

zaman cabuk gecsede gelse diye bakıyoruz uyuyamıyoruz tutunduklarının haberini alsak keseyi gorma derdi keseyi görsek kal atışı derdi bizmez .).).).).).)).).).). hayırlısı olsun inşş hepimiz için

zaman cabuk gecsede gelse diye bakıyoruz uyuyamıyoruz tutunduklarının haberini alsak keseyi gorma derdi keseyi görsek kal atışı derdi bizmez .).).).).).)).).).). hayırlısı olsun inşş hepimiz için

Evet inşalah güzel haberler alırız bende tuaf belirti var birazda kapızlık of

Kuru kayısı ye bol bol su bide :) of bende hafif aglama krizleri geliyor korkuyorum ama sanki olumlu hissediyorum Allah yüzümüze baksın..

Kuru kayısı ye bol bol su bide :) of bende hafif aglama krizleri geliyor korkuyorum ama sanki olumlu hissediyorum Allah yüzümüze baksın..

Dün gece gelen krizi görseydin:) bende 2 saat agladım herkese söyledim cok agladım gece

Ya cok kötü bi durum ama sabretmemiz lazım ;( sen nerede yaptrdn?

Ya cok kötü bi durum ama sabretmemiz lazım ;( sen nerede yaptrdn?

Kadıköy şifa da yapıldı cok yıpratıyo insanı nasıl anlıyoz sansada etraftaki insanlar eşin bile anlıyamıyo şimdi sen beni anlarsın cünkü aynısını yaşıyoruz oldumu olmadımı korkular

Bende bahçeci fulyada yaptrdm ama gaziantep de yaşıyoruz .. İnşallah bundan snr sadece 2. Cocuk için giderim git gel zor oluyur.. Benim eşim cok anlayışlı hatta benden daha duygusaldır ama tabi içten içi ne hissettiğimizi kimse bilemez. Bol bol dua et ama tabi saglıklıysa tutsun de. Ben salı günü nasıl gdcm bilmiorm

Sen benden önce alacan haberi inşalah güzel haber alırsım banada bi ümit olursun benim eşimde anlayşlıdır ama ben stresliyim:) o bile batıyo

Senin şikayetin neydi yani neden tüp bebek yaptrdnZ?

Sebepsiz bende hiç sorun yok kist felanda hiç olmadı adrtlerim görebilecgn en düzenli adeti:) ama eşimde hızlı dpermi düşük ona bile dk sorun degil dedi ama uzun sürer dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…