Tüp bebek sonuç bekleyenler buraya ;)

İnşallah embriyolog içimizi cok rahatlattı ama tabiki Allah'ın takdiri :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Sebepsiz bende hiç sorun yok kist felanda hiç olmadı adrtlerim görebilecgn en düzenli adeti:) ama eşimde hızlı dpermi düşük ona bile dk sorun degil dedi ama uzun sürer dedi

ssani beni anlatıyorsun bende olabilecek herşeyi yaptırdım rahim filimide dahil adetim desen 1 gun sasmadı hıc bu kadar duzenli olamaz esimde ileri hızlı spermi duşuk ama doktor bun hiç bi şekilde engel olmayacağını soyledi buna sevinsek mi uzulsekmi cok zor bi durum sebeb olmamaması Allah a sukur cok guzel ama böyle oluncada elden bişey gelmiyor ne yapsak olmaz en azından bi sorun cıksada tedavi olsak ilac kullansak duzelsede olsa diye dusunursun ama oda yok gene de Allah a sukur diyorum herseyin bi zamanı vardır her zaman derim ve buna cook inanırım eger allah bi duanı kabul etmiyorsa senin için planladığı daha guzel biqşey vardır allah hepimize hayırlı sagğlıklı evlatlar nasip etsin q(amin)

Ben filmide cektirdim tüpler için tüp tamamen acık ikiside sorun yok ama işte bazen hayat bazı insanlara hiç bir istedigini hop diye vermiyo savaşsın istiyo bizde bu savaşsın denilem kişileriz inşalah sende bende ve bizim gibi ugraşan savaşan herkes mutlulaga ulaşır

aynn bende cektırdım rahim fılmı Allaa sukur hiç bi sorun bendede cıkmadı ne tuhaf aminnnnnnn inş inş inşişte aslında bi sebebi var ama tıpın bile goremediği bulamadığı bi sebeb

ransfer yapıldıktan sonra ilac kullanmaya devam ediyorumusunuz eğer ediyorsaanız isimleri neler :26:

Evet devam ediyorum folik asit hep içiyorum kan sulandırucı var estofem 2 mg bitanede daha var bi bant kulanıyorum iyne devam
bende progestan fitil ve astrofem hap kullanıyorum cok gec oldu ama recetesini bi okuyum dedimki ullanılması sakatmış hamile olduğunu ogerndiğiniz anda biırakın yazıyor korktum ve araitırdım coğu tup bebek tedavisi için olan lar kullanıyormus içim rahatlADI ohhhhhhhh

yani tabikide doktor zararlı bi ilac vermez ama okuyunca gene de tedirigin oldum

Hapı günde kactane içiyon transfer nezaman oldun

Benzerlik cok estorefem i günde 4 kere verdi nerde oldun transfer ve kactane koydular:) bende 2 tane iki minigim var perşembede test günüm acip korkuyom kanama felan yaşamadım

öel ankara guven hastanesi doktorum sedat comer Allah izin verirse benimde 2 meleği var persembe gunu koydurdum 10 haziran oğrenicem Allah izin verirse 4 yıllık evliyim ve 4 yılldır istiyorum yaş 23 sebeb bilinmeyen infertilite hiç gebelik oluşmadısen benden daha önce oğrenecen Allah izin verirse hayırlı haberlerini bekliyor olacağiım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…