Tüp bebek sonuç bekleyenler buraya ;)

Benim gibi anne adayları canlarım
bugün transfer sonrası 3. Günüm
Kahve falı baktıracağım şimdi ablama
Herşey allah tan tabii sadece o bilir
Ama zaman geçmiyor işte göğüslerim acıyor
Ama ilaçlardan biliyorum ilk denemem negatif ti sonlara doğru hiç belirtim yoktu
bu sefer olur inşallah
Offfff ALLAHIM SEN SABIR VER
AKLIMI RUHUMU KORU
BEBİSLERIME CAN VER

Son düzenleme:

Amin canım. 4. Gün benim de. Kahve yasak bu arada sevgili anne adayı yakalandın :)
Kıyaslama yapmak açısından şanslısın 2. denemen. Benim de hiç belirti yok.

Kızlar benim 1. Kalite 7 hücreli ve 2. Kalite 10 hücreli transfer edildi 3. Gün. Kalan 4 Yumoş um iyi kalitede değil dedi emryolog . 5. Gün bekleyelim dedim. 5. Gün aradılar 5. Güne gelmişler ama bölünme yavaşlamış dondu ramadım yumoşlarımı. Inşallah içimdeki bebişlerde yavaşl amaz sıkı sıkı tutunur bana

Benimde 2 tane 1 . Kalite bebişler koydular bekliyorum inşalah

Amin canım. 4. Gün benim de. Kahve yasak bu arada sevgili anne adayı yakalandın :)
Kıyaslama yapmak açısından şanslısın 2. denemen. Benim de hiç belirti yok.

Kahve yasak zaten hiç kahve sevmem koola yasak onuda sevmez gazlı içecek yasak fazla aramam :) yani yasak olmuyo bana ödül sıgara zaten hiç kulanmadım şükür

Kahve yasak zaten hiç kahve sevmem koola yasak onuda sevmez gazlı içecek yasak fazla aramam :) yani yasak olmuyo bana ödül sıgara zaten hiç kulanmadım şükür

Diğerlerini ben de hiç sevmem ama sigarayı çok seviyorum :)
Test tarihim 10 haziran. Sizin?

kahve bir yudum aldım gerisini döktüm
hergün Nescafe içerdim sabahları transferden sonra hiç içmedim. Pozitif sonucu görsem herşeye razıyım bu arada

Degişiklik aramıyom pek kasıklarım agrıyo ara ara uyku pek uyumuyorum kanamda olmadı vucudumda kızaklık oluştu ve kabızlık var

İyi yapıyosun değişiklik aramayarak. Kabızlık bende de vardı şurup içtim neler yaptım geçmedi en son karpuz yedim ve ılık su içtim geçti :) istersen deneyebilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…