istanbuldasın dimi calısıyormusun pekive tedavinden memnunmusun
Yani şuana kadar iyi gitti evdeym inşalah iyi biter cok iyne yedim cok hala yiyorum fitil yerine iyne verdi :) artık popolarda ictigim su fışkıracak elek gibi:)
Yani şuana kadar iyi gitti evdeym inşalah iyi biter cok iyne yedim cok hala yiyorum fitil yerine iyne verdi :) artık popolarda ictigim su fışkıracak elek gibi:)
q
ben zonguldak tayım ve ankaraya gidip geldim bun içi ve calısıyorum yarın gene iş var hayırlısı olsun senn acıncı gun embriyosuve ne zaman koyuldu yaş kac ne zmandır deniyorsunuz
q
ben zonguldak tayım ve ankaraya gidip geldim bun içi ve calısıyorum yarın gene iş var hayırlısı olsun senn acıncı gun embriyosuve ne zaman koyuldu yaş kac ne zmandır deniyorsunuz
Ben 2 senedir evliyim:) ben 34 yaş evlendim hiç korunmadım hiç hamile olmadım ilk denemem aşılama hariç
Ben 2 senedir evliyim:) ben 34 yaş evlendim hiç korunmadım hiç hamile olmadım ilk denemem aşılama hariç
kacıncı gun embriyosu
Benim gibi anne adayları canlarım
bugün transfer sonrası 3. Günüm
Kahve falı baktıracağım şimdi ablama
Herşey allah tan tabii sadece o bilir
Ama zaman geçmiyor işte göğüslerim acıyor
Ama ilaçlardan biliyorum ilk denemem negatif ti sonlara doğru hiç belirtim yoktu
bu sefer olur inşallah
Offfff ALLAHIM SEN SABIR VER
AKLIMI RUHUMU KORUMA
BEBİSLERIME CAN VER[/QUOTE amin bende bekliyom 10 . Gün inşalah güzel haber alırım sende
Ama ilaçlardan biliyorum ilk denemem negatif ti sonlara doğru hiç belirtim yoktu
bu sefer olur inşallah
AKLIMI RUHUMU KORUMA
BEBİSLERIME CAN VER[/QUOTE amin bende bekliyom 10 . Gün inşalah güzel haber alırım sende
bu sefer olur inşallah
AKLIMI RUHUMU KORUMA
Inşallah cnm senin az kalmış test gününe ne güzel hepimiz için dualarım güzel Haberlerimiz olsun bizi bizden başka kim anlar :)
Inşallah cnm senin az kalmış test gününe ne güzel hepimiz için dualarım güzel Haberlerimiz olsun bizi bizden başka kim anlar :)
Aynen kimse tam anlayamaz bizi bizden başka inşalah güzel olur
bu sefer olur inşallah
AKLIMI RUHUMU KORU
BEBİSLERIME CAN VER
Kızlar benim 1. Kalite 7 hücreli ve 2. Kalite 10 hücreli transfer edildi 3. Gün. Kalan 4 Yumoş um iyi kalitede değil dedi emryolog . 5. Gün bekleyelim dedim. 5. Gün aradılar 5. Güne gelmişler ama bölünme yavaşlamış dondu ramadım yumoşlarımı. Inşallah içimdeki bebişlerde yavaşl amaz sıkı sıkı tutunur bana
Amin canım. 4. Gün benim de. Kahve yasak bu arada sevgili anne adayı yakalandın :)
Kıyaslama yapmak açısından şanslısın 2. denemen. Benim de hiç belirti yok.
Kahve yasak zaten hiç kahve sevmem koola yasak onuda sevmez gazlı içecek yasak fazla aramam :) yani yasak olmuyo bana ödülsıgara zaten hiç kulanmadım şükür
Diğerlerini ben de hiç sevmem ama sigarayı çok seviyorum :)
Test tarihim 10 haziran. Sizin?
Kahve yasak zaten hiç kahve sevmem koola yasak onuda sevmez gazlı içecek yasak fazla aramam :) yani yasak olmuyo bana ödülsıgara zaten hiç kulanmadım şükür
İçmeeee sakın 5 hazıran
:) içmiyorum. Ay senin çok az kalmış değişiklikler var mı?
Degişiklik aramıyom pek kasıklarım agrıyo ara ara uyku pek uyumuyorum kanamda olmadı vucudumda kızaklık oluştu ve kabızlık var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?