Tüp bebek sonuç bekleyenler buraya ;)

Kızlar bgn 11. Gün yarın öğrenicem .. Gece hiç yatamadm (

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Carşamba günüde dogum günüm inşallah güzel bi hediye olur bana🙏 belirtileriniz ne alemde

Yaaa bende istiyorm ama eşim gününü bekleyelm dedi bende kırmak istemedim bide cok korkuyorum

Kızlar bugün akşam gidiyorum inşallah müjdeli haberi veririm

benim ilk tüp bebek deneyimim oldu
18 Mayıs'da transferim yapıldı tek yumurta ile 30 mayıs'da sonucum 936 çıktı bugün yine bakıldı 4939 çıktı tek yumurtaya göre oldukça fazla dedi doktor alttan muayene oldum keseye baktılar 10 gün sonrasına bi daha bakılacak tek yumurta ikizi olabilir diyo ama emin değiller daha

Gözün aydın darısı bize

inşallah rabbim tüm isteyenlere nasip ettsin 3 senedir tedavi görüyordum çok zor aşamalar gerçekten 5 kez aşılama oldum ilk aşılamamda tutu ama 6 haftalıkken kese var ama bebek oluşmadan dağıldı ondan sonraki aşılamalarımın hiç biri tutmadı bu ilk tüp bebek deneyimimde bakalım Allah'tan bi mani olmazsa inşallah kalp atışlarını duyana kadar beklicem sevinmek için

Cok aşılama yaptırmışn ben bikere yaptırdım olmadı ilk tüp bebek inşalah tutar bekliyom inşalah sen ve isteyen herkese versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…