hmm anladım hakkınıza hayırlısı inş🙏
iphone 'den kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
hayırlı olsun gözün aydın allah kucağına almayı nasip etsin banada yardımcı olurmusun doktor konusunda ve ne kadar maloldu bilgi kısacası cnm..kızlar cok şükür pozitif 🙏
iphone 'den kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
ayyyy yapıldımı cok heyecanlı dimi hadi hakkımızda hayırlısı olsun inş
Kızlar cok şükür pozitif 🙏
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ayyyy cok sevedim darısı bana :)
Kızlar cok şükür pozitif 🙏
evet ama hiç bir sorunun yoksa devlet 3 kez ilaçlı 2 kezde iğneli aşılama yaptırmadan tüp bebek masraflarını karşılamıyor rapor çıkmıyor o yüzden 5 kez aşılama denendiCok aşılama yaptırmışn ben bikere yaptırdım olmadı ilk tüp bebek inşalah tutar bekliyom inşalah sen ve isteyen herkese versin
agrım cok yok ama sag bacagım kasıgımı cekiyo neden başka bi agrım yokCanım umutlandırmak istemem hakkına hayırlısı.. Ama bnmde son günler belim agrıdı ve bacagıma vurdu agrı ama yinede şöyle düşün regl oluncada aynı agrılar oluyor bol bol dua et meryem suresi oku
Merhaba.Ben ilk defa Tüp bebek denedim.2 haziran da yani dün sonucumu aldım.sonuç maalesef negatif.
Ankara GenArt'ta yaptırdım.Doktorumdan memnundum.3 embriyo yerleştirildi.
ben 35 eşim 39 yaşında.ilaçlar her bünyeye göre değişir bunda Doktorlara güvenmek lazım bence..
Benim tecrübelerimden yola çıkarak size tavsiyem; çalışıyorsanız işten bir hafta on gün izin alın.
evde hiçbir iş yapmayın..sadece dinlenin..banyonuzu doktorun dediğinden bile sonra yapmaya çalışın.
Ben eve geldiğimde hemen mutfağa girdim,eğildim kalktım,tencere kaldırdım... kendime kızıyorum
herşey bir tecrübe..ilk zamanlar tutunmaya çalışıyor zaten.çok düşünerek hareket edin..
Allah isteyen herkese hayırlısını versin...
Arkadaslar merhaba 11.gun 136,69 çıkmıştı degerim bugün 13.gun 425 çıktı degerim ..sizce nasıl ?
Sonucu pozitif olan arkadaşlarım . Size birşey sormak istiyorum. Test gününe yakın göğüslerinizin acıması devam ediyormuydu?
Benim ilk denememde sönmüştü hiç belirti kalmamıştı. Belirtileriniz nelerdi yazarsanız çok sevinirim. Beklemek çok zor .
Canım ben transferden sonra 4. Gün sancilandim sanırım o gün yerlesiyordu. Sonra kesildi ve 9. Gün adet sancısı gibi sancim başladı idrarda test yaptım silik çıktı kanda da pozitif... o günlerde göğüslerimin ucuna dokununca aciyordu bugün 17. Günüm hala aciyor, sancilarimda ara ara oluyor. Bunun dışında hiçbir belirtim olmadı. İnşallah sende güzel haberler alırsın :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Canım ben transferden sonra 4. Gün sancilandim sanırım o gün yerlesiyordu. Sonra kesildi ve 9. Gün adet sancısı gibi sancim başladı idrarda test yaptım silik çıktı kanda da pozitif... o günlerde göğüslerimin ucuna dokununca aciyordu bugün 17. Günüm hala aciyor, sancilarimda ara ara oluyor. Bunun dışında hiçbir belirtim olmadı. İnşallah sende güzel haberler alırsın :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?