Tüp bebek sonuç bekleyenler buraya ;)

Ben idrarda yapma korktum cıkmazsa diye hala bekliyom inşalah güzel olur sonu bütün kemmiklerim agrıyo neden bilmem

Ben idrarda yapma korktum cıkmazsa diye hala bekliyom inşalah güzel olur sonu bütün kemmiklerim agrıyo neden bilmem

Canım herkeste çıkmıyor idrarda. Bencede yaptırma beni şeytan durttu yaptım ama negatif gorseydim çok üzülürdüm sanırım. 2 gün önce bir arkadasim yaptı negatifti bugün asıl test günü, bu sabahta yapmış yine negatif ama öğlen kan testi yaptırdı ve pozitif olduğunu öğrendi. Hiç baktirmayin bence. Usutmus olabilirsin canım sımsıkı giyin battaniyenin altina gir yat. İlerlemesin sogukalginligin

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Perşembe test günüm duat benim için bugun agrıyo

Perşembe test günüm duat benim için bugun agrıyo

İnşallah Rabbim gönlüne göre versin canım benim hiçkimsenin emeğini boşa cikarmasin içinde de bizim inşallah :) bende keseyi görmeye gidicem perşembe günü. Sende bana dua et olurmu canım öpüyorum

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bebişini saglıklı sıhatli kucana alırsın inşalahhhhhh

Arkadaşım sakın kendine kızma!! Bu sabah bir arkadaşımın negatif sonuç aldığını öğrendim. 1. Kalite 2 tane Blast Embryo transferiydi.ustelik tutunmamaları için özel bir işlem yapıldı. Kesin gebe kalır diye düşünmüştüm. Acısını yüreğimde hissettim ve bir sigara yaktım . Annem en küçük kardeşime gebe kaldığında hamile olduğunu farketmemişti. Menopoza girdim zannedip Dr a gitti. Dr regli getirici ilaçlar verdi. O ilaçları kullandı.ilaclar daha kötü yapınca tekrar Dr a gitti. Ve 18 haftalik hamile olduğunu öğrendi. O ilaçlar a rağmen kardeşim sapasağlam doğdu. Yüce Rabbim ol nefesini üfledimi ne olsa gebe kalınıyor. Eğilip kalkma yada duşla değil bu işler. Ben de ilk denememde herşeye dikkat ettim. 2 Embryo transfer edilmişti. Ama olmadı. Bugün transferimin 5. Günü. Allah bu sefer nasip edermi bilmiyorum. Ama 3 kez deneyeceğim. 3. De de olmazsa denemeyi düşünmüyorum. Allah herkeze hakkında hayırlısını versin.

Cnn tsk ederim. Hergün dua ediyorum hem kendim hem de benim gibi anne olmak isteyenler için. Inşallah bu sefer olur.hakkimizda hayirlisi

slm arkadaşlar,bende tüp bebek yaptırdım,transferden sonra 12.gün de beta hcg değerim 35 çıktı,14. günde tekrar yaptırdım 42 çıktı doktorum çok düşük dedi,2 gün sonra yine yap dedi..geç yerleşmiş olabilir ya da dış gebelik dedi çok üzgünüm aranızda benim gibi olanlar varsa nolurr cevap yazın,beklemek çok kötü,korkuyorum...

Teşekkürler lotusx ,inşALLAH senin bebişler bu kez tutunur..üçüncüye gerek kalmaz.hayırlısıyla olsun inşALLAH.

Benim kan tahlilim olumlu :) İlk aşamayı atlattık Allahıma bin şükür :)
Cumartesi tekrar kan vereceğim. 10 gün sonrada muayene...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…