Canım ben transferden sonra 4. Gün sancilandim sanırım o gün yerlesiyordu. Sonra kesildi ve 9. Gün adet sancısı gibi sancim başladı idrarda test yaptım silik çıktı kanda da pozitif... o günlerde göğüslerimin ucuna dokununca aciyordu bugün 17. Günüm hala aciyor, sancilarimda ara ara oluyor. Bunun dışında hiçbir belirtim olmadı. İnşallah sende güzel haberler alırsın :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Hamilelerden böyle gün gün detaylı mesajlar burayı okuyanların çok işine yarıyor sağol canım.
Ben idrarda yapma korktum cıkmazsa diye hala bekliyom inşalah güzel olur sonu bütün kemmiklerim agrıyo neden bilmem
Canım herkeste çıkmıyor idrarda. Bencede yaptırma beni şeytan durttu yaptım ama negatif gorseydim çok üzülürdüm sanırım. 2 gün önce bir arkadasim yaptı negatifti bugün asıl test günü, bu sabahta yapmış yine negatif ama öğlen kan testi yaptırdı ve pozitif olduğunu öğrendi. Hiç baktirmayin bence. Usutmus olabilirsin canım sımsıkı giyin battaniyenin altina gir yat. İlerlemesin sogukalginligin
Perşembe test günüm duat benim için bugun agrıyo
İnşallah Rabbim gönlüne göre versin canım benim hiçkimsenin emeğini boşa cikarmasin içinde de bizim inşallah :) bende keseyi görmeye gidicem perşembe günü. Sende bana dua et olurmu canım öpüyorum
Bebişini saglıklı sıhatli kucana alırsın inşalahhhhhh
Merhaba.Ben ilk defa Tüp bebek denedim.2 haziran da yani dün sonucumu aldım.sonuç maalesef negatif.
Ankara GenArt'ta yaptırdım.Doktorumdan memnundum.3 embriyo yerleştirildi.
ben 35 eşim 39 yaşında.ilaçlar her bünyeye göre değişir bunda Doktorlara güvenmek lazım bence..
Benim tecrübelerimden yola çıkarak size tavsiyem; çalışıyorsanız işten bir hafta on gün izin alın.
evde hiçbir iş yapmayın..sadece dinlenin..banyonuzu doktorun dediğinden bile sonra yapmaya çalışın.
Ben eve geldiğimde hemen mutfağa girdim,eğildim kalktım,tencere kaldırdım... kendime kızıyorum
herşey bir tecrübe..ilk zamanlar tutunmaya çalışıyor zaten.çok düşünerek hareket edin..
Allah isteyen herkese hayırlısını versin...
Cnn tsk ederim. Hergün dua ediyorum hem kendim hem de benim gibi anne olmak isteyenler için. Inşallah bu sefer olur.hakkimizda hayirlisiCanım umutlandırmak istemem hakkına hayırlısı.. Ama bnmde son günler belim agrıdı ve bacagıma vurdu agrı ama yinede şöyle düşün regl oluncada aynı agrılar oluyor bol bol dua et meryem suresi oku
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Cnn tsk ederim. Hergün dua ediyorum hem kendim hem de benim gibi anne olmak isteyenler için. Inşallah bu sefer olur.hakkimizda hayirlisi
Ve bugun son günüm yarın test var ay fena heycanlıyım
Arkadaşım sakın kendine kızma!! Bu sabah bir arkadaşımın negatif sonuç aldığını öğrendim. 1. Kalite 2 tane Blast Embryo transferiydi.ustelik tutunmamaları için özel bir işlem yapıldı. Kesin gebe kalır diye düşünmüştüm. Acısını yüreğimde hissettim ve bir sigara yaktım . Annem en küçük kardeşime gebe kaldığında hamile olduğunu farketmemişti. Menopoza girdim zannedip Dr a gitti. Dr regli getirici ilaçlar verdi. O ilaçları kullandı.ilaclar daha kötü yapınca tekrar Dr a gitti. Ve 18 haftalik hamile olduğunu öğrendi. O ilaçlar a rağmen kardeşim sapasağlam doğdu. Yüce Rabbim ol nefesini üfledimi ne olsa gebe kalınıyor. Eğilip kalkma yada duşla değil bu işler. Ben de ilk denememde herşeye dikkat ettim. 2 Embryo transfer edilmişti. Ama olmadı. Bugün transferimin 5. Günü. Allah bu sefer nasip edermi bilmiyorum. Ama 3 kez deneyeceğim. 3. De de olmazsa denemeyi düşünmüyorum. Allah herkeze hakkında hayırlısını versin.
Teşekkürler lotusx ,inşALLAH senin bebişler bu kez tutunur..üçüncüye gerek kalmaz.hayırlısıyla olsun inşALLAH.
amin. Hepimiz için. yarın büyük gün paylaşırım sonucu imşallah olumlu olur sonıçhayırlı olsun insallah bebişine kavuşursun bende 11 haziranı beklıyorum
amin. Hepimiz için. yarın büyük gün paylaşırım sonucu imşallah olumlu olur sonıç
Benimde:) bebişimin biri duruyo :)[/QUOTE
Tebrikler:))
Kan sayımın kaç çıktı? Kaç olunca ikiz olma ihtimali olur biliyormusunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?