Benimde:) bebişimin biri duruyo :)[/QUOTE
Tebrikler:))
Kan sayımın kaç çıktı? Kaç olunca ikiz olma ihtimali olur biliyormusunuz?
:) dk test sonucu o baktı o söyledi sonucu söylemdi bebegin biri duruyo dedi
:) dk test sonucu o baktı o söyledi sonucu söylemdi bebegin biri duruyo dedi
ben yarın 2. testimi yaptıracam. Ordada sonuç ne olacak bakalım?
Kızlar Nasılsıniz bugün transferde sonra 7. Gün. Göğüslerim acıyor birde iki gündür bir terleme var bende kasık ağrısı hiç yok sonuç bekleyen varsa sizde durumlar nasıl
benimde transferde 5. günüm şu an dinleniyorum göğüslerim hafif acıyo ama terleme yapmadım nedense banabu transfer kabızlık yaptııı yaaaa sende de oldu muuu?*
Kızlar bende aranıza yenı katıldım , şimdilik sizi takip ediyorum ben daha tüp bebege baslamadım , başlamak ıcın nyetlıyım. Herkes özelde yaptırıyor acaba ben hatamı edıyorum devlette yaptırcam dıyerek :97:
özel veya devlet ne fark eder veren Rabim olduktan sonra sadece ilgi farkı var ben Ankara Etlik Zübeyde hanım hastanesinde yaptırdım ve çok menmunum çok iyi ilgileniyorlar kesinlikle özel gibi ilk tüp bebek denemem oldu ve tutu benim bugün 20. günüm kese var ama daha kalp atışlarını duymak için erken kan testlerine göre çoğul gebelik ama tek kese var
Terleme bende oldu cok
Cnm bende kabızlık olmadı sadece terliyorum ve göğüslerim çok acıyorbenimde transferde 5. günüm şu an dinleniyorum göğüslerim hafif acıyo ama terleme yapmadım nedense banabu transfer kabızlık yaptııı yaaaa sende de oldu muuu?*
doktor ilk 4 veya 5 gün hiç bir iş yapma bol bol dinlen bol su iç dedi aynen öyle yaptım benim kasık ağrılarım oluyodu ama o kadar çok değil hastanede tanıştığım arkadaşlara da sordum onların ağrıları daha fazla oluyormuş benim olmadı gayet normal geçti benim ama dikkat et kesinlikle ağır kaldırma karnının üstüne yatma asla doktor öyle söylemişti bana yan yat yada sırt üstüsen yattın mııı ağrıların oldu m u benim transferin 5. günü nen ypmam gerektiğinim bilmiyorum açıkçası nasıl 20 güne gelene kadar neler çektin benim birz ağrım varrr
bana yardımcı olur musun ne yapmam gereki,r sence
teşekkür ederim bu bol su olayı birz beni zorluyooo çünkü suyu pek içemiyorum nedensee ben salak gibi 2. günü işe gittiim bir kasık ağrısıtabi kabızlıkta var ağrıdan kıvrandım tabiii sonraaa 7 günlük rapor aldım evdeyim şimdiii yatmaktayımmama acanım çok yatmak istemiyyooo nedensedoktor ilk 4 veya 5 gün hiç bir iş yapma bol bol dinlen bol su iç dedi aynen öyle yaptım benim kasık ağrılarım oluyodu ama o kadar çok değil hastanede tanıştığım arkadaşlara da sordum onların ağrıları daha fazla oluyormuş benim olmadı gayet normal geçti benim ama dikkat et kesinlikle ağır kaldırma karnının üstüne yatma asla doktor öyle söylemişti bana yan yat yada sırt üstü
teşekkür ederim bu bol su olayı birz beni zorluyooo çünkü suyu pek içemiyorum nedensee ben salak gibi 2. günü işe gittiim bir kasık ağrısıtabi kabızlıkta var ağrıdan kıvrandım tabiii sonraaa 7 günlük rapor aldım evdeyim şimdiii yatmaktayımmama acanım çok yatmak istemiyyooo nedense
Benim kan tahlilim olumlu :) İlk aşamayı atlattık Allahıma bin şükür :)
Cumartesi tekrar kan vereceğim. 10 gün sonrada muayene...
Ben işimi bile bıraktım yatım hep hala yatıyom perşembe gidecm bugun cok halsizşm kalkamıyorum ayaga
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?