Tüp bebek sonuç bekleyenler buraya ;)

merhaba arkadaslar
tranferin 8. gununu gerıde bıraktım fakat kan testi yaptırdım sonuç 3 çıktı ne demek sızce yorumlarınız ıhtıyacım var

tebrikler canım allah bızede yasatsın

anlat bakalım belırtilerin nelerdi

pek bir belirtisi yok. Ama davul gibi şişkinim. Sanki 3 aylık gibi göbeğim var.Sorduğumda aldığım hormonlardan olduğunu söylediler. Bide zaman zaman kasık ağrısı ve karnımın içinin acıdığını hissediyorum. Onun haricinde başka bir belirti yok. Darısı başınıza :)

inşallah bugun 10 gun silik çizgiyi gordum 8,gun kanda uç çıkmıştı ne bıleyım karıştı kafam

en doğrusu kan tahlili. 1-2 saate sonuç çıkıyor. Bence kan tahlili yaptır cnm.

kızlar çok mutluyum

artık bende hamileyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmmm allahıma binlerce kez şükürler olsun insallah allahım kucagıma almayıda nasip eder aminnnn

kızlar çok mutluyum

artık bende hamileyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmmm allahıma binlerce kez şükürler olsun insallah allahım kucagıma almayıda nasip eder aminnnn inşalah allahım olmayanların da yüzünü güldürür aminnnn

Canımmm👏👏tebriklerrrrr rabbim sağlıkla kucagına almayı nasip etsin bende perşembe baslıyorum tedavıye inşallah bende mutlulugumu buraya yazmayı nasip etsin allah sende benim için dua et cnm 🙏🙏🙏 tedavini nerde yaptırmıştın??

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Tebrikler. Çok sevindim. Allahım hepimizi tamamına erdirsin. Allahın izniyle kucağımız almak nasip olsun :)))))

transferim 06.06.2014 cuma günü oldu. pek belirti yok. acaba tahlile kadar belirtiler neler yaşanır. yazarmısınız:44:

canım hayırlı olsun inşallah 404 gibi yapışsın sana bebişin :) benim ilk denemem kimyasal oldu belirti olarak da göğüslerim çok şişti ağrıyodu gerçi bu kullandığımız ilaçlardan da oluyo ama onun dışında göğüs ucundaki halkalar kahverengileşmişti ve sağ kasığımda batma vardı okadar bunlar belirtimidir onu da bilemicem ama.... herkeste farklı oluyomuş bide belirti aramayın diyolar ama ne mümkün aklın orda olunca ister istemez arıyosun :) umarım pozitif sonucunu alırsın bu senin ilk denemen mi ve kaç tane kondu canım

bu benim 2. denemem. inş. tutar kimyasal dediğin nasıl oluyor. tam bilmiyorum

kimyasal gebelik embriyonun sağlıklı şekilde tutunaması bi problem olmasından kaynaklanıyo gebelik oluşuyo ama istenilen değerden düşük oluyo canım normalde 2 gün sonra değerin katlaması gerekirken seninki düşüyo öyle yani sonuçta da adetle beraber düşük yapıyosun.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…