iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
tebrikler canım allah bızede yasatsın
anlat bakalım belırtilerin nelerdi
inşallah bugun 10 gun silik çizgiyi gordum 8,gun kanda uç çıkmıştı ne bıleyım karıştı kafampek bir belirtisi yok. Ama davul gibi şişkinim. Sanki 3 aylık gibi göbeğim var.Sorduğumda aldığım hormonlardan olduğunu söylediler. Bide zaman zaman kasık ağrısı ve karnımın içinin acıdığını hissediyorum. Onun haricinde başka bir belirti yok. Darısı başınıza :)
pek bir belirtisi yok. Ama davul gibi şişkinim. Sanki 3 aylık gibi göbeğim var.Sorduğumda aldığım hormonlardan olduğunu söylediler. Bide zaman zaman kasık ağrısı ve karnımın içinin acıdığını hissediyorum. Onun haricinde başka bir belirti yok. Darısı başınıza :)
inşallah bugun 10 gun silik çizgiyi gordum 8,gun kanda uç çıkmıştı ne bıleyım karıştı kafam
en doğrusu kan tahlili. 1-2 saate sonuç çıkıyor. Bence kan tahlili yaptır cnm.
kızlar çok mutluyum
artık bende hamileyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmmm allahıma binlerce kez şükürler olsun insallah allahım kucagıma almayıda nasip eder aminnnn inşalah allahım olmayanların da yüzünü güldürür aminnnn
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
kızlarrr transferimin 6. günü ve sabah kalktığımda kuru bir öksürük korkuyorum ne yapmalıyımmmmm(((
kızlar çok mutluyum
artık bende hamileyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmmm allahıma binlerce kez şükürler olsun insallah allahım kucagıma almayıda nasip eder aminnnn inşalah allahım olmayanların da yüzünü güldürür aminnnn
transferim 06.06.2014 cuma günü oldu. pek belirti yok. acaba tahlile kadar belirtiler neler yaşanır. yazarmısınız:44:
kızlarrr transferimin 6. Günü ve sabah kalktığımda kuru bir öksürük korkuyorum ne yapmalıyımmmmm(((
bu benim 2. denemem. inş. tutar kimyasal dediğin nasıl oluyor. tam bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?