Tüp bebek sonuç bekleyenler buraya ;)

transferim 06.06.2014 cuma günü oldu. pek belirti yok. acaba tahlile kadar belirtiler neler yaşanır. yazarmısınız:44:

Hayırlı olsun. Ben her gün buraya gelip yazmıştım ama mesajlardan bakılıyo mu bilmiyorum telefondan girdiğimden. Aklımda kalan şey 3. Gün pembe lekelenme ve ara ara hafif adet sancısı. Sona doğru 1-2 gün ise hiçbi şey olmadı desem yeridir.

Tebrikler canım. Allah sağlıkla kucağına almayı da böyle mutlulukla nasip etsin. :)

kızlar çok mutluyum

artık bende hamileyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmmm allahıma binlerce kez şükürler olsun insallah allahım kucagıma almayıda nasip eder aminnnn

cnm sanırım beylikdüzü medicanada yaptırdın ilk denemenmi tuttu cnm doktorundan memnunmusun allah kucağına almayı nasip etsin..

Y anlış yere mi yazdım doğru yere mi bilmiyorum. Kafam şu an allak bullak elim ayağım titriyor.

Anlayanlar kan tahlilimi yorumlayabilir mi?

kzlar merhabasalı sıze hamıleyım dedım ama akşama kanamam oldu prolutran verdı doktor iğne clasanı bıraktım degerlerımın çıkmasını beklıyorum 11,gun 34,58
13, gun 65çıtı kanamam olmasına ramen yarın tekrar test var insallah yukselır dualarınıza ıhtıyacım var aranızda boyle olup haılelıği devam eden oldumu yardım lurfenn

cnm sanırım beylikdüzü medicanada yaptırdın ilk denemenmi tuttu cnm doktorundan memnunmusun allah kucağına almayı nasip etsin..

evt memnunum ılgılıler hepsıd ama kanamam oldu o gun halen var iğneye basladım yarın test var tekrar ınsallah yukselmeye devam eder yatıyorum kaç gundur

evt memnunum ılgılıler hepsıd ama kanamam oldu o gun halen var iğneye basladım yarın test var tekrar ınsallah yukselmeye devam eder yatıyorum kaç gundur

cnm çok geçmiş olsun yat kalkma bende yaptırcam ama medicana evime 5 dk bir yandan iyi bir yer olsun orayada giderim diyorum araştırıyorum cnm ..bana biraz bilgi verebilirmisin bu konuda..

cnm çok geçmiş olsun yat kalkma bende yaptırcam ama medicana evime 5 dk bir yandan iyi bir yer olsun orayada giderim diyorum araştırıyorum cnm ..bana biraz bilgi verebilirmisin bu konuda..

yarın güzel haberlerini bekliyoruz cnm dualarım seninle..

doktorlaarın hepsı çok ılgılıler bırı olmasa dıgerı de senın durumun hakkında bılgı sahıbıler yanı bu ışı ekıp olarak yapıyorlar heemşireler bile cok ılgılı aysun hanım selman bey ve mehmet beyden bırını seç ıyıler hepsıde ben aysun hanıma goruşmeye gıttım tupe baslayacagım gun aysun yuktu selman bey baktı ara arada mehmet bey yumrta takıbıme gırdı tranferimi aysun hanım yaptı cok sukur hamıleyı mama kanamam var işte istirahat verdı bakalım yarın ne olacak melegım ınsallah benımledır

canım inşallah seninledir bebeğin iyi dinlen cnm ben selman bey gitmek istiyorum ama çekiniyorum cnm o yenersem daha rahat edicem..

canım tam olarak ne kadar tuttu 6milyar civarı tutar demişler eşime senin ne kadar tuttu...

mrb arkadaşlar aranızda eşinde kromozon bozukluğu olup tüp bebek yaptıran varmı? beni bu bilgilendirin gercekten buna cok ihtiyacım var 2 bebeğimide kaybettim o kadar umudsuzum ki gizli gizli ağlamakdan yoruldum tüp bebek tek umudum böyle bir durum yaşayıp sonuç alan varmı arkadaşlar? yardımcı olun

Tüp bebek transfer sonrası 12.gün bhcg 19,54 çıktı. 2 gün sonra tekrar yaptır dedi dr. 14.gün 32,70 çıktı. Doktoruma ulaşamıyorum. İyi mi kötü mü sonuç fikri olan var mı?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canım gebelik var artış da olmuş 2. Testte. Hayırlı olsun inşallah. Doktorun muhtemelen tekrarlamanı isteyecek bi süre sonra.

canım benim seni korkutmak istemem ama değerlerin biraz düşük... belki geç tutunma olmuştur 2günde 1 tekrar et bence kan testine umarım değerlerin katlayarak çoğalır bize güzel haberler verirsin ben böyle dedim diye hemen üzülme ama senin gibi bisürü arkadaşımız var burda geç tutunmadan değeri düşük başlayıp katlanarak çoğalan iyi düşün iyi olsun emi :)

Teşekkür ederim. Dr ilaçlarına aynen devam et dedi. Progestan ampul ve crinone jel vermişti bir de estrofem tablet. Salı tekrar test yaptır dedi. Beklemek de zormuş. Allah isteyen herkese tatlı tatlı bebekler nasip etsin

canım sen tüp bebek yaptırmıştın değilmi? sana bi sorum olacak.şimdi ben bu ay klomen ve çatlatma iğnesi oldum,gebelik olmadı tabi bugün hasta oldum ve kist oluşmuş,devlet hastanesinde ki doktor 2.gün gel ultrasonla bakalım kist gitmişmi adetle gidiyor dedi,bende tüp bebek yaptıracağım merkezi aradım bugün hasta oldum ve haftasonu dedim onlarda bişi olmaz pazartesi baktırın salı günü gelin dediler salı günü hastalığımın 4.günü oluyor.sence bi sorun olurmu?bildiğim kadarıyla tüp bebek tedavisi içinde hastalığın 2 yada 3 günü başlanıyormuş.sen kaçıncı günü gittin? hemen ilaca başladınmı? 4.günü sence olurmu?

Yeniyim buralarda nasıl cevap yazılır beceremedim. Canım benim de 2.günü pazardı 3.gün başladım tedaviye. Ama ilk gün öğlen olmuştu. Saat 3 ten sonra adet olduysan o günü saymıyorlarmış, hemşirem öyle demişti. Yani cuma öğlen saat 15 den sonra olduysan cumartesiyi 1.gün sayıyorlar.

Son düzenleme:

canım tüp bebek merkezine ilk defa gidiceksen eğer günün pek bi önemi yok çünkü ilk gidişinde seni tanıcaklar başından geçenleri daha önce yaptırdığın tahlilleri aşılamaları falan değerlendircekler sen giderken yanında şuana kada yaptırmış olduğun bütün tahlillerini götür sonrasında onlar zaten sana şu gün gelin der illa 2.gün başlanıcak diye bişey yok uzun protokolde adetin 21.günü başlanıyor mesela doktorun karar vericek artık o yüzden stres yapma günü denk gelmiyor diye :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…