transferim 06.06.2014 cuma günü oldu. pek belirti yok. acaba tahlile kadar belirtiler neler yaşanır. yazarmısınız:44:
kızlar çok mutluyum
artık bende hamileyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmmm allahıma binlerce kez şükürler olsun insallah allahım kucagıma almayıda nasip eder aminnnn inşalah allahım olmayanların da yüzünü güldürür aminnnn
kızlar çok mutluyum
artık bende hamileyiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmmmmmmmmm allahıma binlerce kez şükürler olsun insallah allahım kucagıma almayıda nasip eder aminnnn
YEki Görüntüle 1155774 anlış yere mi yazdım doğru yere mi bilmiyorum. Kafam şu an allak bullak elim ayağım titriyor.
Anlayanlar kan tahlilimi yorumlayabilir mi?
cnm sanırım beylikdüzü medicanada yaptırdın ilk denemenmi tuttu cnm doktorundan memnunmusun allah kucağına almayı nasip etsin..
evt memnunum ılgılıler hepsıd ama kanamam oldu o gun halen var iğneye basladım yarın test var tekrar ınsallah yukselmeye devam eder yatıyorum kaç gundur
cnm çok geçmiş olsun yat kalkma bende yaptırcam ama medicana evime 5 dk bir yandan iyi bir yer olsun orayada giderim diyorum araştırıyorum cnm ..bana biraz bilgi verebilirmisin bu konuda..
cnm çok geçmiş olsun yat kalkma bende yaptırcam ama medicana evime 5 dk bir yandan iyi bir yer olsun orayada giderim diyorum araştırıyorum cnm ..bana biraz bilgi verebilirmisin bu konuda..
doktorlaarın hepsı çok ılgılıler bırı olmasa dıgerı de senın durumun hakkında bılgı sahıbıler yanı bu ışı ekıp olarak yapıyorlar heemşireler bile cok ılgılı aysun hanım selman bey ve mehmet beyden bırını seç ıyıler hepsıde ben aysun hanıma goruşmeye gıttım tupe baslayacagım gun aysun yuktu selman bey baktı ara arada mehmet bey yumrta takıbıme gırdı tranferimi aysun hanım yaptı cok sukur hamıleyı mama kanamam var işte istirahat verdı bakalım yarın ne olacak melegım ınsallah benımledır
doktorlaarın hepsı çok ılgılıler bırı olmasa dıgerı de senın durumun hakkında bılgı sahıbıler yanı bu ışı ekıp olarak yapıyorlar heemşireler bile cok ılgılı aysun hanım selman bey ve mehmet beyden bırını seç ıyıler hepsıde ben aysun hanıma goruşmeye gıttım tupe baslayacagım gun aysun yuktu selman bey baktı ara arada mehmet bey yumrta takıbıme gırdı tranferimi aysun hanım yaptı cok sukur hamıleyı mama kanamam var işte istirahat verdı bakalım yarın ne olacak melegım ınsallah benımledır
Tüp bebek transfer sonrası 12.gün bhcg 19,54 çıktı. 2 gün sonra tekrar yaptır dedi dr. 14.gün 32,70 çıktı. Doktoruma ulaşamıyorum. İyi mi kötü mü sonuç fikri olan var mı?
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Tüp bebek transfer sonrası 12.gün bhcg 19,54 çıktı. 2 gün sonra tekrar yaptır dedi dr. 14.gün 32,70 çıktı. Doktoruma ulaşamıyorum. İyi mi kötü mü sonuç fikri olan var mı?
Teşekkür ederim. Dr ilaçlarına aynen devam et dedi. Progestan ampul ve crinone jel vermişti bir de estrofem tablet. Salı tekrar test yaptır dedi. Beklemek de zormuş. Allah isteyen herkese tatlı tatlı bebekler nasip etsin
canım sen tüp bebek yaptırmıştın değilmi? sana bi sorum olacak.şimdi ben bu ay klomen ve çatlatma iğnesi oldum,gebelik olmadı tabi bugün hasta oldum ve kist oluşmuş,devlet hastanesinde ki doktor 2.gün gel ultrasonla bakalım kist gitmişmi adetle gidiyor dedi,bende tüp bebek yaptıracağım merkezi aradım bugün hasta oldum ve haftasonu dedim onlarda bişi olmaz pazartesi baktırın salı günü gelin dediler salı günü hastalığımın 4.günü oluyor.sence bi sorun olurmu?bildiğim kadarıyla tüp bebek tedavisi içinde hastalığın 2 yada 3 günü başlanıyormuş.sen kaçıncı günü gittin? hemen ilaca başladınmı? 4.günü sence olurmu?
canım sen tüp bebek yaptırmıştın değilmi? sana bi sorum olacak.şimdi ben bu ay klomen ve çatlatma iğnesi oldum,gebelik olmadı tabi bugün hasta oldum ve kist oluşmuş,devlet hastanesinde ki doktor 2.gün gel ultrasonla bakalım kist gitmişmi adetle gidiyor dedi,bende tüp bebek yaptıracağım merkezi aradım bugün hasta oldum ve haftasonu dedim onlarda bişi olmaz pazartesi baktırın salı günü gelin dediler salı günü hastalığımın 4.günü oluyor.sence bi sorun olurmu?bildiğim kadarıyla tüp bebek tedavisi içinde hastalığın 2 yada 3 günü başlanıyormuş.sen kaçıncı günü gittin? hemen ilaca başladınmı? 4.günü sence olurmu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?