Tüp bebek sonuç bekleyenler buraya ;)

işte benim gideceğim tüp bebek merkezi genelde kısa protokol uyguluyorlarmış,benim eşimde varikosel var.bana adetin 2.günü gel başlayalım demişlerdi de.haftasonuna denk gelincede 4.günde olur dediler.sen yaptırdın mı senin nasıl oldu?

anladım canım onların da vardır bi bildiği :) benim ilk deneme negatif ne uzun ne kısa dedi doktorum ama adetin 2.günü başlamıştım ben de şimdi de gelecek ay bi sorun çıkmazsa 2.transferim olucak donmuşlarla 2 tane 6.gün blastokist embriyom var bakalım nolucak genetik test istedi doktorum ilki neden tutmadı onu araştırmak için çünkü benim sol tüp tıkanıklığından başka bi sorunumuz yok genetiğe bakalım bide dedi onun sonucuna göre hareket edicez :)

umarım güzel haberlerimi paylaşırız burdan..ilki ne kadar tuttu?ikincide ne kadar istiyorlar?

bence klomen sonrası dinlenmen gerekiyo eğer iki veya üç kez yaptırdıysan ben de düşünüyorum ama yapmak istemiyolar ilaç yüklemesi olduğu için atmamı söylediler vucudumdan o yüzden beklemedeyim yinede sen bilirsin cnm...

Doktor salı tekrarla dedi testi ama ben bekleyemedim. Bugün tekrar yaptırdım. Bugün 15.gün ve 64 çıktı. 1günde 2ye katlanmış ama değerim yine de çok mu düşük? Herkes daha yüksek değerlerden bahsetmiş.

Son düzenleme:
Tüp bebek emriyo transferin 10. Gününde kanda sonuç sıfır çıktı. Doktor 12. Günü bekle dedi böyle olupta pozitif sonuç alan oldumu yazın lütfennnn

sen boşver onları herkesin aynı olacak diye bişey yok canım seninki geç tutunma olmuş olabilir bi süre sonra senin de diğerleri gibi olacaktır peki bgn naptın tekrarladınmı testini

malesef düşük yaptım donmuşları kullanacagım artık

cnm çok üzüldüm geçmiş olsun bidahiki aymı yaptırcan canım umarım bebğin sıkı tutunur sana bende temmuz sonlarında gidicem medicanaya cnm sence gitmelimiyim memnunsun değilmi cnm mantık olarak iyi olsun istiyorum ama evim çok yakın hastaneye yorulmam en azından diyorum sen hamile kal cnm bidahiki ay sıranı bana sal hayırlısıyla cnm benim......

canım naptın görüştünmü doktorunla ne dedi.... başlıyonuzmu tedaviye...

malesef düşük yaptım donmuşları kullanacagım artık
.....
Rabbim sağlık sıhhat afiyet versin hayırlı si olsun üzülmeyin inşallah bir hayır vardır bundada. . Bizde 14 ünde Transfer yaptırdık 24 unu bekliyoruz beta hcg bakılacak bizede dua edin ...

s-4

memnun kaldım tabıkı ama benım ıste dusuklerın sebebı yok pıhtılasm a faktorum var ama iğne kullandım oda fayda etmedı buyuk ıhtımal kımyasal oldu bu sefer ıkı tane transfer olucak bakalım hayırlısı aysun hanıml a gorus istersen gorusme ucretsız onda selman by ucretlı sadece en azından bılgı sahıbı olursun .hastanenın yakın olmasıda cok onemlı hakkınızda hayırlısı neyse o olsun ınsallah

cnm tel eşimi aramışlar temmuz sonlarında görüşmeye gidicem klomenden dolayı dinlen dediler bizim verdiğimiz ilaçlar fayda etsin diye cnm ikitransfer yapmıyolarmı ilk denemede ...bu hastaneye senden dolayı gidicem bana moral oldun..

canım naptın görüştünmü doktorunla ne dedi.... başlıyonuzmu tedaviye...

kist gitmemişti canım ((( önümüzdeki aya kaldı doğum kontrol hapı kullanıyorum şimdi o eritiyormuş,eğer işe yararsa kist giderse yani önümüzdeki ay başlıycaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…