Tüp bebek sonuç bekleyenler buraya ;)

sen boşver onları herkesin aynı olacak diye bişey yok canım seninki geç tutunma olmuş olabilir bi süre sonra senin de diğerleri gibi olacaktır peki bgn naptın tekrarladınmı testini

Gitgide yükseliyor. 64 çıktıktan sonra her gün yaptırdım. Ertesi gün 122, sınraki gün de 201 çıktı. Salı gel keseye bakalım dedi doktor. Koskoca internette böyle düşük değerleri olup da sonucunu belirten arkadaş olmamış. İyi ya da kötü yazsak ne güzel olur. Merak edip araştırıyor insan. Salı iyi haberle dönerim inşallah.

kist gitmemişti canım ((( önümüzdeki aya kaldı doğum kontrol hapı kullanıyorum şimdi o eritiyormuş,eğer işe yararsa kist giderse yani önümüzdeki ay başlıycaz.

benim de o korkum var biliyomusun haftaya salı gidicem doktor kist falan yoksa başlıcaz dedi demekki ilaçlar kist yapabiliyor inşallah böyle bişey olmaz ikimiz için de hayırlısı olsun canım...

evet ben de geçen ay epey araştırmıştım bu konuyu dediğin gibi sağlıklı bi bilgi alamadım senin adına sevindim canım haber ver gene salı günü güzel haberler bekliyorum senden.....

benim de o korkum var biliyomusun haftaya salı gidicem doktor kist falan yoksa başlıcaz dedi demekki ilaçlar kist yapabiliyor inşallah böyle bişey olmaz ikimiz için de hayırlısı olsun canım...

umarım olmaz canım ya,bi ay daha beklemek zorunda kalmayız umarım.klomen ve çatlatma iğnesi kist yapıyor,yumurtayı çoğaltıyor ve büyütüyor çatlamayan yumurtada kiste dönüşüyor bildiiğim kadarıyla..hayırlı olsun haftaya güzel haberini alırız umarım

hadi ya bilmiyordum bak... klomen değilde çatlatma iğnesi oldum geçen ay 2 tane hemde amaaaaaan bide bu çıktı başıma şimdi salıya kadar takarım ben bunu kafama :) gerçi kist olsa adet oldum hemde öyle böyle değil yumurtalıkta kist olunca adet olabiliyomusun ki anam bak ben bu konuyu nasıl atlamışım hiç bi fikrim yok :)

durrrr!!! sakin ol canım benim kist adet olmana engel değil sadece o dönemde ağrın biraz fazla olur.takma hemen kafana güzel düşün güzel olsun.salı günü güzel haber vereceksin bize :)

durrrr!!! sakin ol canım benim kist adet olmana engel değil sadece o dönemde ağrın biraz fazla olur.takma hemen kafana güzel düşün güzel olsun.salı günü güzel haber vereceksin bize :)

hah sen sok eşşeğin aklına karpuz kabuğunu sonra sakin ol de şaka canım benim valla bide onu düşünüp stres yapamıcam olmazsa ağustosa kalır napim dediğin gibi salı anlarız ne var ne yok

Arkadaşlar iyi geceler buraya yeni katıldım bende sonuç bekleyenlerdenim ve salı günü test yaptırcam 2embrio orta kalite transfer oldu sadece 2embrio oluşmuş o yüzden 2nci denemem ama umudum yok sanki.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Bendeee bekliyoruum😊😊😊😊 17 haziranda 2 tane 5.gun embiryosu transfer edildi 26 haziran test gunum allah yardimcimiz olsun hayirli haberler nasip etsi hepimizee😌😌

arkadaşlar,
transfer sonrası 12. günde kan değerim 7 çıktı. doktorum çok arada bi değer 2 gün sonra tekrar bakmalıyız dedi.
değeri bu kadar düşük çıkıp sonra yükselen var mı?

arkadaşlar,
transfer sonrası 12. günde kan değerim 7 çıktı. doktorum çok arada bi değer 2 gün sonra tekrar bakmalıyız dedi.
değeri bu kadar düşük çıkıp sonra yükselen var mı?

Ben de aynı senin gibiydim. Eski yazılara bakarsan görebilirsin bir arkadaş daha vardı sanırım. 12.günde 19,54 çıktı.14.gün 32. Dr pek iç açıcı konuşmadı. 15.günde her gün ikiye katlamaya başladı,her gün yaptırdım testi. Yine de süper yüksek değil ama 20.gün 500 oldu. Allahın izniyle yükselir canını sıkma. Geç tutunmadır inşallah ikimizinki de. Salı kese görmeye gitcem. Çok yorma kendini. Bol su iç, bol dinlen, proteinli gıdalar ye, tutunmasına yardım ediyormuş. Hayırlısıyla inş. iyi sonuç alacağına inanıyorum. Kimyasal olsaydı genelde yüksek başlayıp düşerdi,direk düşük başlamış. Hem 5 in üstü pozitif demek.

Merhaba kızlar öncelikle Rabbim hepimizin bir an önce bebeklerimize kavuşmamızı nasip etsin tüp bebek yaptıranların da pozitif sonucu görmelerini nasip etsin .

Ben 2 negatif aşılama sonucunda tüp bebek yaptırmaya karar verdim ankaradayım anatolia'yı düşünüyorum. Yalnız merak ettiğim şeyler var ilk ön muayene de ne yapılıyo sonra yumurtlama için iğnelere ne zaman başlanıyor. iğnelerden kaç gün sonra yumurtalar toplanıyo bana bilgi verebilir misiniz? :44:

Merhaba arkadaşlar. Öncelikle tüp bebek yöntemiyle çocuk sahibi olmak isteyenlere sabır ve mutlu bir son diliyorum. Bende tüp bebek yöntemiyle çocuk denemiş biri olarak nasıl zor ve stresli bir süreç olduğunu biliyorum. Bende bu tedavi aşamasında üçüncü denememizdeyken yüce Rabbimin takdiriyle doğal yollardan hamile kaldım. Bu nedenle almış olduğum ilaçlar şu anda elimde. Benim elimde bulunan ilaçlarla tedaviye başlayacak arkadaşlara bu ilaçları piyasa değerinin altında vermek istiyorum. Takdir edersiniz ki bu ilaçlar ucuz, çöpe atılabilecek ilaçlar değil. Hem ben mağdur olmak istemiyorum hem de eğer isteyen olursa normal değerinin altında alabileceğiniz için sizlere faydasının olmasını diliyorum. Elimde olan ilaçlar;
*Menagon 75 IU ( 5 Amp) x 8 kutu = 40 Amp
* Orgalutran 0.25 / 0.5 ml 1x 5 kutu
*Femara 2.5 mg tb. ( 30 tb ) = 1 kutu
İlaçların normal fiyatlarını tüm eczanelerden öğrenebilirsiniz. Kargo ücreti tarafıma aittir. PTT kargo ile gönderirim. Kapıda kargo kuryesinin önünde kargonuzu açıp kontrol edip ücreti görevliye ödeyebilirsiniz. İlgilenen arkadaşlarla ücret konusunu veya sormak istediğiniz başka bir şey varsa özelden konuşabiliriz

Kızlar 2 gün sonra kese görmeye gideceğim ama bu sabah ceviz büyüklüğünde bişey düşürdüm. Yarısı kum gibi kahverengi,yarısı beyazdı. Kanamam iki gündür birer damla şeklinde. Düşük mü yaptım acaba diyorum ama kanamam fazla olmadı. Bu düşen ne olabilir sizce?

Crinone jeldir o tatlim birikiyor sıkıntı oluyor minnoş bebeğin ortadadır hala 😊😊😊 allah etmesin dusuk durumunda kanaman durmazdi bir de agrin olurdu

Kanama yok ama ağrım çok. İnşallah dediğin gibidir canım.

Ayni agri sancı bnde de var..crinone jel birikip topaklaşınca ağrı yapiyor..sen dinlenme devam et..

Çok sağol arkadaşım. İçimi rahatlattın. Kanamam olmadı halen daha şükür :)) düşen jeldi demekki. Doktor hiç bir bilgi vermiyor. Temkinli gidiyor kendince ama azcık bişey anlatsa ne iyi olurdu. Burda kızlarla birbirimize destek olmasak çok zor geçer bu dönem.

merhaba arkadaşlar
ben 23 mayısta başladım tedaviye ve bugün kese gördük 10 gün sonra kalp atışını dinlicekmişiz
Allahıma binlerce kez şükürler olsun her zaman dua edin rabbimden isteyin o en iyi zamanda sağlıklı sıhahtli verir inş
her isteyenin bebişinin olması dileyi ile sağlıkla ve dualarla kalın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…