sen boşver onları herkesin aynı olacak diye bişey yok canım seninki geç tutunma olmuş olabilir bi süre sonra senin de diğerleri gibi olacaktır peki bgn naptın tekrarladınmı testini
kist gitmemişti canım((( önümüzdeki aya kaldı doğum kontrol hapı kullanıyorum şimdi o eritiyormuş,eğer işe yararsa kist giderse yani önümüzdeki ay başlıycaz.
Gitgide yükseliyor. 64 çıktıktan sonra her gün yaptırdım. Ertesi gün 122, sınraki gün de 201 çıktı. Salı gel keseye bakalım dedi doktor. Koskoca internette böyle düşük değerleri olup da sonucunu belirten arkadaş olmamış. İyi ya da kötü yazsak ne güzel olur. Merak edip araştırıyor insan. Salı iyi haberle dönerim inşallah.
benim de o korkum var biliyomusun haftaya salı gidicem doktor kist falan yoksa başlıcaz dedi demekki ilaçlar kist yapabiliyor inşallah böyle bişey olmazikimiz için de hayırlısı olsun canım...
umarım olmaz canım ya,bi ay daha beklemek zorunda kalmayız umarım.klomen ve çatlatma iğnesi kist yapıyor,yumurtayı çoğaltıyor ve büyütüyor çatlamayan yumurtada kiste dönüşüyor bildiiğim kadarıyla..hayırlı olsun haftaya güzel haberini alırız umarım
hadi ya bilmiyordum bak... klomen değilde çatlatma iğnesi oldum geçen ay 2 tane hemde amaaaaaan bide bu çıktı başıma şimdi salıya kadar takarım ben bunu kafama :) gerçi kist olsa adet oldum hemde öyle böyle değil yumurtalıkta kist olunca adet olabiliyomusun ki anam bak ben bu konuyu nasıl atlamışım hiç bi fikrim yok :)
durrrr!!! sakin ol canım benimkist adet olmana engel değil sadece o dönemde ağrın biraz fazla olur.takma hemen kafana güzel düşün güzel olsun.salı günü güzel haber vereceksin bize :)
arkadaşlar,
transfer sonrası 12. günde kan değerim 7 çıktı. doktorum çok arada bi değer 2 gün sonra tekrar bakmalıyız dedi.
değeri bu kadar düşük çıkıp sonra yükselen var mı?
Kızlar 2 gün sonra kese görmeye gideceğim ama bu sabah ceviz büyüklüğünde bişey düşürdüm. Yarısı kum gibi kahverengi,yarısı beyazdı. Kanamam iki gündür birer damla şeklinde. Düşük mü yaptım acaba diyorum ama kanamam fazla olmadı. Bu düşen ne olabilir sizce?
Crinone jeldir o tatlim birikiyor sıkıntı oluyor minnoş bebeğin ortadadır hala 😊😊😊 allah etmesin dusuk durumunda kanaman durmazdi bir de agrin olurdu
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kanama yok ama ağrım çok. İnşallah dediğin gibidir canım.
Ayni agri sancı bnde de var..crinone jel birikip topaklaşınca ağrı yapiyor..sen dinlenme devam et..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?