Çok sağol arkadaşım. İçimi rahatlattın. Kanamam olmadı halen daha şükür :)) düşen jeldi demekki. Doktor hiç bir bilgi vermiyor. Temkinli gidiyor kendince ama azcık bişey anlatsa ne iyi olurdu. Burda kızlarla birbirimize destek olmasak çok zor geçer bu dönem.
hah sen sok eşşeğin aklına karpuz kabuğunu sonra sakin ol deşaka canım benim valla bide onu düşünüp stres yapamıcam olmazsa ağustosa kalır napim dediğin gibi salı anlarız ne var ne yok
büyük gün :) güzel haber ver hadi
büyük gün :) güzel haber ver hadi
Bilgi arayan arkadaşlar için yazayım. Ben çok aramıştım internette, ne yazıkki sonucu yazan olmamış.
Tüp bebek 12.günden itibaren beta hcg değerlerim :
12.gün 19,54
14.gün 32,7
15.gün 64
16.gün 122
17.gün 201
20.gün 520
23.gün 1200
24.gün 1330
Doktorum en başta bu beta hcg değerleri düşük diye beğenmemişti. Bir açıklama da yapmıyordu. Bence sonradan toparladı ne güzel yükseldi de. Fakat transferden sonraki 24.gün kese görmeye gidince görülemedi. Sonraki gün de hayal meyal sol tüpte yerleştiğini gördü. 8mm olmuş kese. Dış gebelik tanısı kondu. Metotrexate diye bir iğne yapıldı. Değerleri düşük olan arkadaşlar için bilgi olsun. Umudu yitirmemek gerek, değer düşük diye ilka ki dış gebelik olacak diye bir durum yok ama ne yazıkki çoğunluk böyle sonuçlanıyormuş. İnternette değerleri paylaşıp da sonucu paylaşmayan arkadaşların durumunu şimdi anladım. İnsanın bilgiye çok ihtiyacı oluyor, umuda da öyle. Lütfen sonucunu yazalım. Allah bebek isteyen herkese nasip etsin inşallah.
haberimi veriyoruuum :) herşey yolunda 15 gün sonra ilaçlara başlıcam bantlara falan ozamana kadar genetik sonucu da çıkıcakmış velhasıl bayramdan önce transferim olucakmış bayramda yatıp dinlenceksin dedi akrabaları dolaşıp el öpmekten kurtulduuuuuum he yooooo :)
çok sevindim canım benim,umarım benimkide temiz çıkar da bende başlarım tedaviye :)
Bilgi arayan arkadaşlar için yazayım. Ben çok aramıştım internette, ne yazıkki sonucu yazan olmamış.
12.gün 19,54
14.gün 32,7
15.gün 64
16.gün 122
17.gün 201
20.gün 520
23.gün 1200
24.gün 1330
Doktorum en başta bu beta hcg değerleri düşük diye beğenmemişti. Bir açıklama da yapmıyordu. Bence sonradan toparladı ne güzel yükseldi de. Fakat transferden sonraki 24.gün kese görmeye gidince görülemedi. Sonraki gün de hayal meyal sol tüpte yerleştiğini gördü. 8mm olmuş kese. Dış gebelik tanısı kondu. Metotrexate diye bir iğne yapıldı. Değerleri düşük olan arkadaşlar için bilgi olsun. Umudu yitirmemek gerek, değer düşük diye ilka ki dış gebelik olacak diye bir durum yok ama ne yazıkki çoğunluk böyle sonuçlanıyormuş. İnternette değerleri paylaşıp da sonucu paylaşmayan arkadaşların durumunu şimdi anladım. İnsanın bilgiye çok ihtiyacı oluyor, umuda da öyle. Lütfen sonucunu yazalım. Allah bebek isteyen herkese nasip etsin inşallah.
Ben de aynı senin gibiydim. Eski yazılara bakarsan görebilirsin bir arkadaş daha vardı sanırım. 12.günde 19,54 çıktı.14.gün 32. Dr pek iç açıcı konuşmadı. 15.günde her gün ikiye katlamaya başladı,her gün yaptırdım testi. Yine de süper yüksek değil ama 20.gün 500 oldu. Allahın izniyle yükselir canını sıkma. Geç tutunmadır inşallah ikimizinki de. Salı kese görmeye gitcem. Çok yorma kendini. Bol su iç, bol dinlen, proteinli gıdalar ye, tutunmasına yardım ediyormuş. Hayırlısıyla inş. iyi sonuç alacağına inanıyorum. Kimyasal olsaydı genelde yüksek başlayıp düşerdi,direk düşük başlamış. Hem 5 in üstü pozitif demek.
Hakkımızda hayırlısı olsun. İnşallah burdaki arkadaşlardan güzel haberler alırız.
benim gebeliğimde bu şekildeydi değerlerim ama beni bikere indi çıktı tekrar indi çıktı doktorlar sonlandırmamız gerikir dedi sonlandı malesef sağlıklı bebek olmaz dediler seninde hakkında hayırlısı bir sene geçti üstünden hala tık yok üç sene lik evliyim ağustos sonu tüp bebek düşünüyorum allah kimsenin kucağını boş bırakmasın bu şekilde yapsınbilgi arayan arkadaşlar için yazayım. Ben çok aramıştım internette, ne yazıkki sonucu yazan olmamış.
12.gün 19,54
14.gün 32,7
15.gün 64
16.gün 122
17.gün 201
20.gün 520
23.gün 1200
24.gün 1330
doktorum en başta bu beta hcg değerleri düşük diye beğenmemişti. Bir açıklama da yapmıyordu. Bence sonradan toparladı ne güzel yükseldi de. Fakat transferden sonraki 24.gün kese görmeye gidince görülemedi. Sonraki gün de hayal meyal sol tüpte yerleştiğini gördü. 8mm olmuş kese. Dış gebelik tanısı kondu. Metotrexate diye bir iğne yapıldı. Değerleri düşük olan arkadaşlar için bilgi olsun. Umudu yitirmemek gerek, değer düşük diye ilka ki dış gebelik olacak diye bir durum yok ama ne yazıkki çoğunluk böyle sonuçlanıyormuş. Internette değerleri paylaşıp da sonucu paylaşmayan arkadaşların durumunu şimdi anladım. Insanın bilgiye çok ihtiyacı oluyor, umuda da öyle. Lütfen sonucunu yazalım. Allah bebek isteyen herkese nasip etsin inşallah.
[lıst=1]bilgi arayan arkadaşlar için yazayım. Ben çok aramıştım internette, ne yazıkki sonucu yazan olmamış.
12.gün 19,54
14.gün 32,7
15.gün 64
16.gün 122
17.gün 201
20.gün 520
23.gün 1200
24.gün 1330
doktorum en başta bu beta hcg değerleri düşük diye beğenmemişti. Bir açıklama da yapmıyordu. Bence sonradan toparladı ne güzel yükseldi de. Fakat transferden sonraki 24.gün kese görmeye gidince görülemedi. Sonraki gün de hayal meyal sol tüpte yerleştiğini gördü. 8mm olmuş kese. Dış gebelik tanısı kondu. Metotrexate diye bir iğne yapıldı. Değerleri düşük olan arkadaşlar için bilgi olsun. Umudu yitirmemek gerek, değer düşük diye ilka ki dış gebelik olacak diye bir durum yok ama ne yazıkki çoğunluk böyle sonuçlanıyormuş. Internette değerleri paylaşıp da sonucu paylaşmayan arkadaşların durumunu şimdi anladım. Insanın bilgiye çok ihtiyacı oluyor, umuda da öyle. Lütfen sonucunu yazalım. Allah bebek isteyen herkese nasip etsin inşallah.
çıkar çıkar merak etme sen iyi düşün iyi olsun stres yok herşey yolunda diye totem yapıcaz artık :)
Bugün benim de transferim oldu:))2tane 8hücreli 3.gün embriyosu.yaş 26.ankara başkent te yaptırdım ilk denemem.rabbim hayırlısını versin.şuan kullandığım ilaçlar folbiol apikobal progestan iğne ve progestan fitil estrofem cipro prednol bugün de kan sulandırıcı iğne fraxiparine başlıcam.test günüm 8temmuz.sonuçları açıklananların inşallah güzel hamilelikleri olur, heyecanla bekleyenlerin de yüzü güler olmazsa da yıkılmak yok devam edicez)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?