Tüp bebek sonuç bekleyenler buraya ;)

Kesinlikle haklisin cnm burasi da olmasa bilgi alisverisi yapacak kimse yok😊 ayni seyleri yasadigimiz icin birbirimizi anlayabiliyoruz...amaaan amaaan masallah kanama falan olmasin da allahin izniyle tutunmustur minnoşun saana 😇😇tesr gunun ne zmndi bu arada?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

hah sen sok eşşeğin aklına karpuz kabuğunu sonra sakin ol de şaka canım benim valla bide onu düşünüp stres yapamıcam olmazsa ağustosa kalır napim dediğin gibi salı anlarız ne var ne yok

büyük gün :) güzel haber ver hadi

Arkadaşlar tüp bebek tedavisinde sonucumu aldım ve sonuç 2.40 gün 11_nci bekleyecem daha belki bir umut iyi olur inşallah hamileyim 2nci denemem

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

büyük gün :) güzel haber ver hadi

haberimi veriyoruuum :) herşey yolunda 15 gün sonra ilaçlara başlıcam bantlara falan ozamana kadar genetik sonucu da çıkıcakmış velhasıl bayramdan önce transferim olucakmış bayramda yatıp dinlenceksin dedi akrabaları dolaşıp el öpmekten kurtulduuuuuum he yooooo :)

Bilgi arayan arkadaşlar için yazayım. Ben çok aramıştım internette, ne yazıkki sonucu yazan olmamış.
Tüp bebek 12.günden itibaren beta hcg değerlerim :
12.gün 19,54
14.gün 32,7
15.gün 64
16.gün 122
17.gün 201
20.gün 520
23.gün 1200
24.gün 1330

Doktorum en başta bu beta hcg değerleri düşük diye beğenmemişti. Bir açıklama da yapmıyordu. Bence sonradan toparladı ne güzel yükseldi de. Fakat transferden sonraki 24.gün kese görmeye gidince görülemedi. Sonraki gün de hayal meyal sol tüpte yerleştiğini gördü. 8mm olmuş kese. Dış gebelik tanısı kondu. Metotrexate diye bir iğne yapıldı. Değerleri düşük olan arkadaşlar için bilgi olsun. Umudu yitirmemek gerek, değer düşük diye ilka ki dış gebelik olacak diye bir durum yok ama ne yazıkki çoğunluk böyle sonuçlanıyormuş. İnternette değerleri paylaşıp da sonucu paylaşmayan arkadaşların durumunu şimdi anladım. İnsanın bilgiye çok ihtiyacı oluyor, umuda da öyle. Lütfen sonucunu yazalım. Allah bebek isteyen herkese nasip etsin inşallah.

Merhaba arkadaşlar baştan beri yazılarınızı okuyorum bende tüp bebek birinci denememdeyim allah isteyen herkeze hayırlı bebekler nasip etsin transferimin bugün 6 günü ve çok heyecanlıyım sürekli yatıyorum bel agrılarım var bana da bilgilerinizi aktarırsanız sevinirim.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

çok haklısın..paylaşımın herkese faydalı olacak merak ediyoruz ama kimse yazmamıştı böyle bir durumu..allah yardımcın olsun ...kısmetin uzaklardan gelecek inş. demek ki daha vakti var

çok sevindim canım benim,umarım benimkide temiz çıkar da bende başlarım tedaviye :)

canııım çok geçmiş olsun çok üzüldüm keşke elimizden gelen bişey olsa yada sihirli bi değneğimiz olsa....

teşekkür ederim cevabın için
ancak malesef cmt değer düştü. tutunamamış. ilk önce çok üzüldüm ama napalım Allah'ın takdiri umudumu yitirmedim tabi. inşallah temmuz adetimle dondurulmuşlardan deneyeceğiz.
senin adına sevindim keseyi de görmüşsünüzdür inşallah

Hakkımızda hayırlısı olsun. İnşallah burdaki arkadaşlardan güzel haberler alırız.

önceki mesajlarını okumadan sana cevap verdim.
hepimizin hakkında hayırlısı ne ise o olsun.
üzülmekle kendimizi yıpratıyoruz. umudumuzu kaybetmeden dua etmeliyiz ve takdiri yüce rabbime bırakmalıyız.

kaçıncı denemendi?

benim gebeliğimde bu şekildeydi değerlerim ama beni bikere indi çıktı tekrar indi çıktı doktorlar sonlandırmamız gerikir dedi sonlandı malesef sağlıklı bebek olmaz dediler seninde hakkında hayırlısı bir sene geçti üstünden hala tık yok üç sene lik evliyim ağustos sonu tüp bebek düşünüyorum allah kimsenin kucağını boş bırakmasın bu şekilde yapsınaminnnn

[lıst=1]
[/lıst]
çok geçmiş olsun cnm benim gebeliğimde bu şekildeydi değerlerim ama beni bikere indi çıktı tekrar indi çıktı doktorlar sonlandırmamız gerikir dedi sonlandı malesef sağlıklı bebek olmaz dediler seninde hakkında hayırlısı bir sene geçti üstünden hala tık yok üç sene lik evliyim ağustos sonu tüp bebek düşünüyorum allah kimsenin kucağını boş bırakmasın bu şekilde yapsınaminnnn

Bugün benim de transferim oldu:))2tane 8hücreli 3.gün embriyosu.yaş 26.ankara başkent te yaptırdım ilk denemem.rabbim hayırlısını versin.şuan kullandığım ilaçlar folbiol apikobal progestan iğne ve progestan fitil estrofem cipro prednol bugün de kan sulandırıcı iğne fraxiparine başlıcam.test günüm 8temmuz.sonuçları açıklananların inşallah güzel hamilelikleri olur, heyecanla bekleyenlerin de yüzü güler olmazsa da yıkılmak yok devam edicez)

Cnm inş hayırlı sonuçlar alırsın bize de bilgilendir bende pazartesi günü sonucumu alacagım hepimiz için hayırlısı neyse o olsun rabbim gönlümüze göre versin bu arada dua etmeyi unutma herşeyin başı dua inş güzel haberlerinizi verirsiniz

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

tebrik ederim umarım güzel sonuçlar alırsın ben prednol u sadece yumurta toplama ve transfer arasında kullandım sen devam edecek misin ben bırakılması gerek gibi anladım hemşire 2 kez uyarmıştı beni aynı olmayabilir durumumuz ama bir sor istersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…