Tüp bebek sonuç bekleyenler buraya ;)

Âmin canım inşallah.prednolde bugün son gunüm yani toplamda 5 tane kullanmış olacağım.benim tablomda transferin ilk iki günü de var ama dediğin gibi farklı olabilir bitmesine çok seviniyorum tadı çok kötü cipro da yarın son o da toplamda 10 tane kullanılacak.diğer ilaçlar test gününe dek devam edecek

ben 3 tane kullanmıştım hayırlısı canım ben 8. haftaya giriyorum ve estrofem hariç hepsini kullanmaya devam ediyorum allah sanada yaşatsın inşallah

ben 3 tane kullanmıştım hayırlısı canım ben 8. haftaya giriyorum ve estrofem hariç hepsini kullanmaya devam ediyorum allah sanada yaşatsın inşallah

Âmin canım inşallah sen de bebeğini sağlıkla kucağına alırsın

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

İlk denememdi. İhtimali az olan dış gebeliği yakaladım. Sonlandırmak için Metotrexate diye bir iğne yaptılar. %90 başarı sağlıyormuş, sanırım orda da %10u yakaladım. Hcg değeri düşmüyor. Pazartesi de tahlil yapılacak,yine düşmemişse apar topar ameliyata alınacağım.

Merhabalar...3 aşılamadan sonra ilk tup bebek denememiz..19 haziranda transfer yapildi.pazartesi Allahin izniyle gusel sonuclar olur insallah.gonlumuzden geceni RAbbim sagliklariyla kucaklarimiza nasip etsin..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kizlarr 10.gunde değerim 254 12.gunde 706😊😊😊 cok şükür kat kat katlanmiş..haftaya ctesi kontrole gideceğim

Cnm hakkında hayırlısı olsun benimde ilk tüp denemem bnde pazartesi günü Heyecanla bekliuorum aynı gündeyiz rabbim yüzümüze güler inş hayırlı haberlerini alırız

Son düzenleme:
Kizlarr 10.gunde değerim 254 12.gunde 706😊😊😊 cok şükür kat kat katlanmiş..haftaya ctesi kontrole gideceğim

tebrikler kaç embriyo konulmuştu çoğul gibi allah keseyi görmeyi de nasip etsin inşallah

merhabalar benim hayat hikayem biraz garip 2012 de evlendim ve mardine gelin gittim sizde bilirsiniz doğuda cocugun ne kadr önemli olduğunu hep akrabalar tarafından baski gordum acıyarak bakmalari arkamdan konusmalari falan filan. cok sukur esim pek takmaz bana destekçi oldu 2 kere asilama yaptirdim ilkinde hamile kaldim 6 haftalikken düştü ve daha fazla beklememek içinde tup bebbege karar verdik ve ben tedavinin bekleme asamasindayim bugun 10. gunu ve cok heyecanliyim 1 temmuz 12. gunum ne yapicagimi bilmiyorum içimden bi his pozitif diyor ama yinede bi korku var içimde bol bol dua ediyorum İstanbul / umraniye medicana hastanesine yaptirdim asilamalarimida orda yaptirdim doktorumdan memnunum bide ne bende nede esimde hic bi sikinti yok bana gore bu daha kotu benden 17 tane yumurta toplandı doktorum senden gebelik bekliyoruz embriyoların cok ıyı durumda dedı ve 5 tanede dondurduk. RABBİM kimseyi evlat kokusundan mahrum etmesin AMİN...

Kızlar bugün 10. Günüm normalde kahverengi lekelenme olabilir diyorlar ama bende henüz öyle bir belirti yok yarın test günüm bana yardımcı olurmusunuz sizlerde böyle oldunuz mu ???

Amin canim...Insallah...hayirlisi hakkimizda...

Benim yarin test gunum...bende oyle bir lekelenme olmadi...yarini sabirsizlikla bekliyorum...

öncelikle hayırlı olsun umarım güzel sonuçlar alırsın bende 7+7 deyim ve başından beri hiç lekelenmem olmadı sadece kasıklarımda zaman zaman batma ve ağrılar oldu yani lekelenme herkes de olmuyor içini rahat tut

Arkadaslar merhaba transver sonrası 7. Günüm 2 gündür kahverengi gibi hafif lekelenmem var doktorumu aradım endişe etme dedi ama bu neyin göstergesi olabilir. Bu sabah dayanamayıp idrar testi yaptım negatif çıktı.7. Günde pozitifi gören var mı acaba. Hiç bişey hissetmiyorum giderek ümitsizliğe kapıldım......

Canim hic kafana takma birçok yerde yazdim.. crinone jel kullaniyoruz o da topaklanma yapınca kahverengi lekelenme şeklinde geri gelebiliyor..test için çok erken davranmişsin az daha sabır...inş güzel habelerler verirsin 😊😊

Benim yarin test gunum...bende oyle bir lekelenme olmadi...yarini sabirsizlikla bekliyorum...

Canım inşallah hakkımızda hayırlısı olur da yarın
güzel haberleri burdaki annelerlede paylaşırız sen yarın kaçta test yaptıracaksın

Son düzenleme:

İnşllaah canım hepimiz güzel haberler alırız içimi rahatlattıgın için teşekkür ederim cnm

Benim de yarın test günüm . (12.günüm)hem çok heyecanlı hem de çok endişeliyim bakalım herşeyin hayırlısı. 3. Tüp bebek sonucu bekleyişim umarım bu son olur. Tüm bekleyenlere ve kendime hayırlı haberler diliyorum.

Tesekkür ederim cevabın için ben jel kullanmıyorum sadece progestan fitil şeklinde kullanıyorum.ve de vitamin alıyorum onun dısında iğne yada jel vermedi doktor. İnş hepimiz güzel haberler alırız. Hep maddi hem manevi açıdan zorlu bi tedavi..allah yardımıcımız olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…