Benim de yarın test günüm . (12.günüm)hem çok heyecanlı hem de çok endişeliyim bakalım herşeyin hayırlısı. 3. Tüp bebek sonucu bekleyişim umarım bu son olur. Tüm bekleyenlere ve kendime hayırlı haberler diliyorum.
Canım inşallah hakkımızda hayırlısı olur da yarın
güzel haberleri burdaki annelerlede paylaşırız sen yarın kaçta test yaptıracaksın
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
İnş güzel haberler alırsın canım bebegin seninledir inş hadi hayırlısı yarın beraber sonuç alacagız kaçta test vereceksin
merhabalar benim hayat hikayem biraz garip 2012 de evlendim ve mardine gelin gittim sizde bilirsiniz doğuda cocugun ne kadr önemli olduğunu hep akrabalar tarafından baski gordum acıyarak bakmalari arkamdan konusmalari falan filan. Cok sukur esim pek takmaz bana destekçi oldu 2 kere asilama yaptirdim ilkinde hamile kaldim 6 haftalikken düştü ve daha fazla beklememek içinde tup bebbege karar verdik ve ben tedavinin bekleme asamasindayim bugun 10. Gunu ve cok heyecanliyim 1 temmuz 12. Gunum ne yapicagimi bilmiyorum içimden bi his pozitif diyor ama yinede bi korku var içimde bol bol dua ediyorum istanbul / umraniye medicana hastanesine yaptirdim asilamalarimida orda yaptirdim doktorumdan memnunum bide ne bende nede esimde hic bi sikinti yok bana gore bu daha kotu benden 17 tane yumurta toplandı doktorum senden gebelik bekliyoruz embriyoların cok ıyı durumda dedı ve 5 tanede dondurduk. Rabbim kimseyi evlat kokusundan mahrum etmesin amin...
merhaba bende 26 haziran da 3.gününzde 8 bölmeli 2 embriyotransferi yapıldı dr umseninkiler dış ortamısevdi dedi bakalım hepimiziçin hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun benim 4. Denemem inş son olacak. 8 temmuzu bekliyorum heyecanla
ya aslinda benimde yârin 12. gunum ama doktor beni sali gunu cagirdi neden ki?
merhaba inşallah bebişlerinden güzel haberler alırsın:) aynı gün olmuş transferlerimizrabbim cennet kokusunu bize de tattırsın.benim ilk denemem
iphone 'den kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
İnş güzel haberler alırsın canım bebegin seninledir inş hadi hayırlısı yarın beraber sonuç alacagız kaçta test vereceksin
merhaba oh ne güzel tesadüf aynı gün yaptırmışız. Sen nerede yaptırdın tüp bebek tedavini ? Kaç transfer yapıldı . Inşallah güzel sonuçlar alırız .allah şu mübarek günde hepimizin yardımcısı
olsun.
İlk denememdi. İhtimali az olan dış gebeliği yakaladım. Sonlandırmak için Metotrexate diye bir iğne yaptılar. %90 başarı sağlıyormuş, sanırım orda da %10u yakaladım. Hcg değeri düşmüyor. Pazartesi de tahlil yapılacak,yine düşmemişse apar topar ameliyata alınacağım.
ankara başkentte yaptırdım arkadaşım.benim de 2tane 3.gün 8hücreli transfer edildi.sen nerede yaptırdın? Sende de şişkinlik var mı? Ben çok kötüyüm yatmıyorum sürekli ama özellikle bugün sancı da başladı yarın yola çıkıcam öncesinde doktorla görüşücem normal mi yoksa ohss falan mı oluyorum diyeinşallah senin iyi geçiyodur meleklerimiz sımsıkı tutunsun bize
iphone 'den kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
selam ben istanbulda yaşıyorum, bu denememi zeynep kamil hastanesinde yaptım. Gaz ve şişkinliğim vardı benimde, gündüz bol bol kabak çekirdeği yedim transfer sonrası iyi geliyormuş. şuan iyiyim akşam muhallebi yemiştim sütlü ya o beni rahatlattı. Ben de ara ara yatıp kalkıyorum. 7 temmuza kadar izinliyim. Inşallah meleklerimiz bizimledir
Sabah 10 gibi verirsem sonuç öğleden sonra ancak çıkar. İnşallah canım ikimiz de pozitifi görürüz hayırlısıyla.
İlk denememdi. İhtimali az olan dış gebeliği yakaladım. Sonlandırmak için Metotrexate diye bir iğne yaptılar. %90 başarı sağlıyormuş, sanırım orda da %10u yakaladım. Hcg değeri düşmüyor. Pazartesi de tahlil yapılacak,yine düşmemişse apar topar ameliyata alınacağım.
tebrikler kaç embriyo konulmuştu çoğul gibi allah keseyi görmeyi de nasip etsin inşallah
2 konulmuştu cnm allah nasıl kismet ederse bakalaim keseleri gormeden birşey söylemek erken galiba. .ctesi kontrole çağırdı inş saglikli sihatli devam eder..sende durumlar nasil??
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
2 konulmuştu cnm allah nasıl kismet ederse bakalaim keseleri gormeden birşey söylemek erken galiba. .ctesi kontrole çağırdı inş saglikli sihatli devam eder..sende durumlar nasil??
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
haklısın canım biz en son kalp atışlarını duyduk çok şükür ama hepsi ayrı bir stres umarım hepsini güzel bir şekilde atlatırsın
Kızlarrr test verdim 10:30 da sonucunu alacagın çook heyecanlıyım dualarınızı eksik etmeyin.
inşallah allah can vermiştir bebeğine,hayırlı haberler alırsın.bize de umut olursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?