Tüp bebek sonuç bekleyenler buraya ;)

İnş güzel haberler alırsın canım bebegin seninledir inş hadi hayırlısı yarın beraber sonuç alacagız kaçta test vereceksin

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Sabah giderim diye dusunuyorum..9 gibi verrim kan...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

merhaba bende 26 haziran da 3.gününzde 8 bölmeli 2 embriyotransferi yapıldı dr umseninkiler dış ortamısevdi dedi bakalım hepimiziçin hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun benim 4. Denemem inş son olacak. 8 temmuzu bekliyorum heyecanla

Merhaba inşallah bebişlerinden güzel haberler alırsın:) aynı gün olmuş transferlerimiz Rabbim cennet kokusunu bize de tattırsın.benim ilk denemem

ya aslinda benimde yârin 12. gunum ama doktor beni sali gunu cagirdi neden ki?

Bazen dr günü nü uzatıyormuş mesela beninle transfer yapılan bi kadın 7 temmuzda test verecek ben 30 haziran sanırım onun regl gününü hedaplayarak yaptılar seninde öyle olabilir

merhaba oh ne güzel tesadüf aynı gün yaptırmışız. Sen nerede yaptırdın tüp bebek tedavini ? Kaç transfer yapıldı . Inşallah güzel sonuçlar alırız .allah şu mübarek günde hepimizin yardımcısı
olsun.

İnş güzel haberler alırsın canım bebegin seninledir inş hadi hayırlısı yarın beraber sonuç alacagız kaçta test vereceksin

Sabah 10 gibi verirsem sonuç öğleden sonra ancak çıkar. İnşallah canım ikimiz de pozitifi görürüz hayırlısıyla.

Ankara başkentte yaptırdım arkadaşım.benim de 2tane 3.gün 8hücreli transfer edildi.sen nerede yaptırdın? Sende de şişkinlik var mı? Ben çok kötüyüm yatmıyorum sürekli ama özellikle bugün sancı da başladı yarın yola çıkıcam öncesinde doktorla görüşücem normal mi yoksa ohss falan mı oluyorum diye inşallah senin iyi geçiyodur meleklerimiz sımsıkı tutunsun bize

Canım geçmiş olsun benim de ilk tüp bebekte dış gebelik oldu. Ama benim iğneyle sonlandırıldı. eğer sonlandırılamasaydı ikinci iğne
tekrarlanacaktı.senin neden iğne tekrar edilmedi ? insan hep sorguluyo neden böyle oldu diye ama vardır herşeyde bir hayır.iBak şimdi 3. transfer sonucumu bekliyorum. zaman herşeyin ilacı. Allah hepimizin yardımcısı olsun.

selam ben istanbulda yaşıyorum, bu denememi zeynep kamil hastanesinde yaptım. Gaz ve şişkinliğim vardı benimde, gündüz bol bol kabak çekirdeği yedim transfer sonrası iyi geliyormuş. şuan iyiyim akşam muhallebi yemiştim sütlü ya o beni rahatlattı. Ben de ara ara yatıp kalkıyorum. 7 temmuza kadar izinliyim. Inşallah meleklerimiz bizimledir

Maşallah canım. Ben de yiyorum kanal çekirdeği ananas kivi kiraz süt ama inmedi benimki evde olmak rahatlatmıştır seni.ben de yaz tatiline denk getirdim dinlenmek iyi gelir diye.inşallah Rabbim emek veren herkeSi meleğine kavuşturur

Sabah 10 gibi verirsem sonuç öğleden sonra ancak çıkar. İnşallah canım ikimiz de pozitifi görürüz hayırlısıyla.

İnş canım inş bende saat 9 da verecegim test iyi haberlerini rabbim izin verirse paylaşırım ikimiz içinde inş hayırlı olur:)

tebrikler kaç embriyo konulmuştu çoğul gibi allah keseyi görmeyi de nasip etsin inşallah

2 konulmuştu cnm allah nasıl kismet ederse bakalaim keseleri gormeden birşey söylemek erken galiba. .ctesi kontrole çağırdı inş saglikli sihatli devam eder..sende durumlar nasil??

Dış gebelik olmuş. İğne yaptılar değerler düşmedi. Pts sabah da düşmemişse ameliyata alınacağım. Sol tüpümü kaybedebilirim. Dua ediyorum. Korkuyorum da ama hayırlısı demekten başka da çare yok.

haklısın canım biz en son kalp atışlarını duyduk çok şükür ama hepsi ayrı bir stres umarım hepsini güzel bir şekilde atlatırsın

Kızlarrr test verdim 10:30 da sonucunu alacagın çook heyecanlıyım dualarınızı eksik etmeyin.

haklısın canım biz en son kalp atışlarını duyduk çok şükür ama hepsi ayrı bir stres umarım hepsini güzel bir şekilde atlatırsın

Inşallah.. keseyi görmeden kalp atışı duymadan rahat edemicem bende...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…