Tüp bebek sonuç bekleyenler buraya ;)

Arkadaşlar çoooooook mutluyum . en sonunda nihayet hamileyim.Uzun ömürlü ve sağlıklı olur inşallah ..Allah isteyen herkese nasip etsin:

Kızlar maalesef tutmadı çok morelim bozuk

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Biliyorum çok zor. bugün o kadar karamsar ve stresliydiim ki anlatamam. ama sonuç pozitif.. benim 1 tane transfer olamayan bir tedavim oldu . bir de dış gebelik oldu. çok zor günler geçirdim. çok üzüldüm . üstelik dondurulmuş embriyom da yoktu ,ama Allah bir taraftan da zorluğu da rahatlığı daa kuluna yaşatıyor. Sana tavsiyem canım hiç yılma. kendini biraz toparladıktan sonra devam et tedavine,, inşallah senin için de herşey güzel olucak unutma..Allah a emanet ol.

Sonuuuuuuuç😊😊 inş guzeel haberler ver hadii bekliyoruuzz

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

canım allah gönlünün muradı tez zamanda versin inşallah...bugün üzül yıprat kendini amasakın yılma usanma...bu yol çook uzun meşekatli. pozitifi görmekte yetmiyor allah tamamına erdirmeden.. inş kısa surede tedaviy ebaşlarsın pozitifi görürsün.. ben pozitifi gördüm ama sevinemiyorum bile... 21 haftalık kızımı erken doğumla kaybettim.. allaha emanet değilmiyiz o vaktini saatini bizden daha iyi biliyor.. tek duam herşeyin herkes için her zaman olumlu ilerlemesi,zamanında olması..dua edip istemekten başka çaremiz yok şu mubarek günlerde

slm kızlar cumartesi günü ilk tüp bebegimi yaptırdım 8 temmuz test günüm çok heycnlıyım tecrübelerinize ihtyacım var doktorum %70 şans verdi ama bakarsın geriye kalan %30 seni bulur dedi

selam , nasılsın dr unla görüştünmü ? Merak ettim seni

Kizlar 10.gun degerim 254 12.gunde 706 14.günde 2652....maşallah değerim artti artmayada drvam ediyor şükür... artış 2 katindan fazla olduğundan korkmaya başladım inş ters bir durum yoktur😓😓

Ayşegül benim de negatif
Napalim,hep hayirlisi diye dua etmistim.buymus demek ki...cok uzuluorum..ama elden gelen bir sey yok...gusel haberleri bende yazmak isterdim ama malesef...ALLAH buyuk.

Arkadaşlar çoooooook mutluyum . en sonunda nihayet hamileyim.Uzun ömürlü ve sağlıklı olur inşallah ..Allah isteyen herkese nasip etsin:

Tebrik ederim,saglikla kucaginiza versin insallah...

Kızlar maalesef tutmadı çok morelim bozuk

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Uzulsekte çözum yok...benim de negatif,kendimi umutlandirmamak icin cok ugrastim ama bir yanim hep gusel haber bekliyordu.Rabbim buyuk vardir bizim de gulecegimiz gunler...cok gec kalmadan gelse bari dr'um agustosta kan pıhtilasmasina ve rahim icine kamera ile bakalim dedi daha ayrintili inceleyelim dedi. Artik sabirsizlanamiyorum...

merhaba arkadaslar,bende gecen persembe gunu aldım 3.negatıf sonucumu
bırbırımızı tanımıyoruz belkı ama üzüntümüz aynı..bızler ıcın en hayırlı zamanda saglıkla gelsın ınsallah bebeklerımız..

cnm hakkında hayırlı olsun benımde yarın test günün çok heyecanlıyım ya beklemek cok zormuş inş butun ısteyenlerin bebişleri karnındadır

Kızlarr yarın test vericem cok heycanlıyım heyecandan uyuyamıyorum bıde yarın testın cıkmazsını beklemek var herseyın hayırlısı rabbim isteyen herkese nasip etsin kucaklarımızı bos bırakmasın... AMİN

cnm hakkında hayırlı olsun benımde yarın test günün çok heyecanlıyım ya beklemek cok zormuş inş butun ısteyenlerin bebişleri karnındadır

inşallah İKİZİN OLUR. BENDE İZİNLİYİM EVDE ZAMAN GEÇMİYOR. 3 GÜNDÜR DE BOYNUMUN ALTI İSİLİK OLDU. HAKKINDA HAYIRLISI OLSUN DUALARIM SENİNLE VE TÜM BEBEK İSTEYEN KİŞİLERLE. BEN HEP DİYORUM İKİZİM OLSUNHAYIRLISI İLE YARAMAZ OLSUN HAYIRLISI

inşallah ALLAH mı soyletıyor ama bana tek embriyo konuldu ama tek yumurta ıkızı olurmu bilmam biz istedik rabbimden şu mübarek ramazan g,nlerinde rabbim tüm isteyen herkese nasip etsin kimseyi eclat kokusundan mahrum etmesin senın ne zaman bellı oluyor..

günaydın bugün transverimin 9.günü ben yine dayanamayıp sabah idrar testine baktım tek çizgi çıktı, umudum kalmadı artık çünkü genelde 9.günde 2.cizgiyi silikte olsa görüyolar. yarın kan tahili yaptırmayı düşünüyorum. çok istedm dua ettim ama belki zamanı gelmedi. hayırlısı...

benim 8 temmuz da belli oluyor, son bir hafta ama zaman geçmiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…