arkadaşlar çoooooook mutluyum .En sonunda nihayet hamileyim.uzun ömürlü ve sağlıklı olur inşallah .. allah isteyen herkese nasip etsin:
kızlar bende aranıza yenı katıldım , şimdilik sizi takip ediyorum ben daha tüp bebege baslamadım , başlamak ıcın nyetlıyım. Herkes özelde yaptırıyor acaba ben hatamı edıyorum devlette yaptırcam dıyerek :97:
günaydın bugün transverimin 9.günü ben yine dayanamayıp sabah idrar testine baktım tek çizgi çıktı, umudum kalmadı artık çünkü genelde 9.günde 2.cizgiyi silikte olsa görüyolar. yarın kan tahili yaptırmayı düşünüyorum. çok istedm dua ettim ama belki zamanı gelmedi. hayırlısı...
gözünaydın olsun arkadaşım tüp bebekmiydi ? Tüp bebek ise nerede yaptırmıştın.darısı tüm bebek bekleyenlere olsun inşalla-
Evet Yarın testi tekrarlayacağız. İnşallah 2 ye katlanmıştır.Her aaşaması ayrı merak..Allahım tamamına erdirsin benimkini ve tüm bekleyenleri..
merhaba bende 3 kez özelde yaptırdım hiç özele gitmeye gerek yok. şuan 4. Cü denememi zeynep kamil hastanesinde yaptırdım her şey çok güzel geçti. 1.denememde hidrosalpenk çıktı 2012 de tüplerim alındı , 2.ve 3 . Denememi eurofertil ve kadıköy şifada yaptım. Eurofertilde transferim yapıldığında doktorumun embriyonungidişini göremediği dediğini kendi kulaklarımla duydum odama alındıktan sonra sordum senyanlış duymuşsun ayol konu seninle alakalı değildi dedi. 2. Hatamı aynı doktora giderek yaptım bu kez kadıköy şifada yaptı özel bölgemizi 1 alatle açıyorlarya transferim bitmeden o çıktı o güya transfer yaptı . Bu arada orada çalışan yardımcı ameliyathane personeli özel bölgeme kitlenmiş bir şekilde gördüm gerildim. O doktorun ağzından burnundan herşeyi getirmek istiyorum ama çalıştığım yerdeki doktor tavsiye ettiği için sessiz kalıyorum. çok da iyi 1 doktormuş gibi özel isim yapmış 1 hastanenin tüp bebek bölüm sorumlusu oldu.
Son denememi zeynep kamilde yaptım yumurta toplanması, transferim süper geçti ilk kez tüp bebek tedavisi yaptırdığımın farkına vardım . Traansferimi dr elçin hanım yaptı ultrasonu karnımatutan da da uzman dr sadık bey özellerde ameliyathane personellerine tutturuyorlarya burda uzmana doktortutuyor farka bak canım inşallah sonucu da iyi olur. 8 temmuzu bekliyorum hayırlısı ile senin için uzun uzun yazdım özellerinne b..olduğunu gör diye.
canım yardımın ıcın tesekkur ederım,
bende dün görüştüm ve ilk iğneme başladım inşallah sonu guzel olur ne dıyım tükendim artık. Bu ilaçlar yuzunden 1 senede 25 kılo aldım maf oldun artık elcın hanım zayıf uzun boylu goızlkuklu doktormu umarım bu son olur
selam , nasılsın dr unla görüştünmü ? Merak ettim seni
kiloyu doktorum söledı polıkıstık oversın sekerını etkılıyor oda kılonu dedı .. Okadar zayıftımkı sımdı kımse benı tanımıyor valla , sureklı hamılemsıın dıyorlar sıkıldım artık. Su surecte zayıflama hapı kullanmıcam ama osnra doktoruam sorucam ne yapsam dıe
canım görüşemedim evime geldim karnım hala çok şiş 7aylık gibi oldum görenler hamile sanıyor ama herhalde evde olduğumdan çok daha rahatım yemek yapıp iftara arkadaşları bile çağırdım:)
iphone 'den kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
yine negatif yine negatif yine negatif... bu sonucu gormekteb bıktım arkadaşlar morelım cok bozuk ne yapıcagımı bılmıyorum
Arkadaşlar transferim sonrası negatif sonucu aldım 2 gün oldu bugün kahverengi kanamam var neden olabilir acaba acilen yardım edermisiniz sizlerede böyle oluyormu ???
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ewt bıraktım
ilaçları bıraktından sonra 3-5 gün içinde adet oluyosun hoş benimki akşam bıraktım ertesi gün sabah gelmişti :) oyüzden merak etme...
Birde canım yeni duydum bunu eger rahimde intahap varsa tüp bebek yaptırsan bile tutmuyormuş bilginiz olsun
Tamam cnm çok sağol içim rahatladı sence bir dahaki transfer ne zaman oluuor adetten sonra mı doktorum yoktu soramadın bu ay tekrar transfer yapılırmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?