Tüp bebek sonuç bekleyenler buraya ;)

merhaba bende 3 kez özelde yaptırdım hiç özele gitmeye gerek yok. şuan 4. Cü denememi zeynep kamil hastanesinde yaptırdım her şey çok güzel geçti. 1.denememde hidrosalpenk çıktı 2012 de tüplerim alındı , 2.ve 3 . Denememi eurofertil ve kadıköy şifada yaptım. Eurofertilde transferim yapıldığında doktorumun embriyonungidişini göremediği dediğini kendi kulaklarımla duydum odama alındıktan sonra sordum senyanlış duymuşsun ayol konu seninle alakalı değildi dedi. 2. Hatamı aynı doktora giderek yaptım bu kez kadıköy şifada yaptı özel bölgemizi 1 alatle açıyorlarya transferim bitmeden o çıktı o güya transfer yaptı . Bu arada orada çalışan yardımcı ameliyathane personeli özel bölgeme kitlenmiş bir şekilde gördüm gerildim. O doktorun ağzından burnundan herşeyi getirmek istiyorum ama çalıştığım yerdeki doktor tavsiye ettiği için sessiz kalıyorum. çok da iyi 1 doktormuş gibi özel isim yapmış 1 hastanenin tüp bebek bölüm sorumlusu oldu.

Son denememi zeynep kamilde yaptım yumurta toplanması, transferim süper geçti ilk kez tüp bebek tedavisi yaptırdığımın farkına vardım . Traansferimi dr elçin hanım yaptı ultrasonu karnımatutan da da uzman dr sadık bey özellerde ameliyathane personellerine tutturuyorlarya burda uzmana doktortutuyor farka bak canım inşallah sonucu da iyi olur. 8 temmuzu bekliyorum hayırlısı ile senin için uzun uzun yazdım özellerinne b..olduğunu gör diye.

kızlar merhaba.ben de tüp bebek yaptırdım ve artık bebeğim kucağımda.sizlere tavsiyem gün sayarak kendinizi strese sokmayın.heyecanınızı anlıyorum ve çok çok çok hak veriyorum.ben de aynı yoldan geçtim.ama doktorum çok güzel bir şey söyledi:işine git evini temizle yemeğini yap dedi.rutin hayattan kopma sakın dedi.çünkü kendini meşgul etmezsen kafan sürekli oraya takılacak.stres hormonların artacak ve gebelik durumunu kendin de etkileyeceksin dedi.bence mantıklı.tavsiyem telefonunuza transferimizi hatırlatma yazıp başka işlerle uğraşın.allah hepinizin gönlüne göre versin...

Canım yardımın ıcın tesekkur ederım,

Bende dün görüştüm ve ilk iğneme başladım inşallah sonu guzel olur ne dıyım tükendim artık. bu ilaçlar yuzunden 1 senede 25 kılo aldım maf oldun artık elcın hanım zayıf uzun boylu goızlkuklu doktormu umarım bu son olur

yine negatif yine negatif yine negatif... bu sonucu gormekteb bıktım arkadaşlar morelım cok bozuk ne yapıcagımı bılmıyorum

evet elçin hanım tarif ettiğin kişi. Belgin hanımda var o da orta boylu saçları sürekli fönlü biri ayrıca tayfun kutlu ve sadık bey var, ekip güzel ya ben memnun kaldım . Benim 4 .denemem oldu kilo almadım öyle dikkat ta ediyorum demek ki bünyeden bünyeye değişiyor. Görüşmek üzere moralini yüksek tut.

selam , nasılsın dr unla görüştünmü ? Merak ettim seni

Canım görüşemedim evime geldim karnım hala çok şiş 7aylık gibi oldum görenler hamile sanıyor ama herhalde evde olduğumdan çok daha rahatım yemek yapıp iftara arkadaşları bile çağırdım:)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kiloyu doktorum söledı polıkıstık oversın sekerını etkılıyor oda kılonu dedı .. okadar zayıftımkı sımdı kımse benı tanımıyor valla , sureklı hamılemsıın dıyorlar sıkıldım artık. Su surecte zayıflama hapı kullanmıcam ama osnra doktoruam sorucam ne yapsam dıe

diyetisyene yönlendiriyorlar, zayıflama hapını felan beyninden sil zararlı onlar.

6.günümde karın şişliği ara ara kasık ağrısı kramp şeklinde isiliğim devam ediyor.

Karın şişliği bende de var sürekli bi gaz halindeyim geçiyor gibi oluyor sonra tekrar başlıyor en az 3 aylık gibiyim. Daha öncelerinde böyle 1 şey olmamıştı bu kadar izinde yapmamıştım kısa sürede işe başlamıştım.

Oooo iftara arkadaşlar felan süper yaa ben de eşime kocammm bugün evi temizle diyorum sağolsun kırmıdan yapıyor.

yine negatif yine negatif yine negatif... bu sonucu gormekteb bıktım arkadaşlar morelım cok bozuk ne yapıcagımı bılmıyorum

Canım arkadaşım sakın kendini üzme üzülmek inanki çare degil herşeyi akışına bırak ben artık öyle yaptım bu canı verende allah alanda alllah sen dualarını eksik etme rabbim inanki bizlerinde kucagını dolduracak

Arkadaşlar transferim sonrası negatif sonucu aldım 2 gün oldu bugün kahverengi kanamam var neden olabilir acaba acilen yardım edermisiniz sizlerede böyle oluyormu ???

canım adet olucaksındır kullandığın ilaçları bıraktın mı?

Tamam cnm çok sağol içim rahatladı sence bir dahaki transfer ne zaman oluuor adetten sonra mı doktorum yoktu soramadın bu ay tekrar transfer yapılırmı

ilaçları bıraktından sonra 3-5 gün içinde adet oluyosun hoş benimki akşam bıraktım ertesi gün sabah gelmişti :) oyüzden merak etme...

Birde canım yeni duydum bunu eger rahimde intahap varsa tüp bebek yaptırsan bile tutmuyormuş bilginiz olsun

Birde canım yeni duydum bunu eger rahimde intahap varsa tüp bebek yaptırsan bile tutmuyormuş bilginiz olsun

evet canım biliyorum bende çok şükür öyle bişey yok gerçi sol tüp tıkanıklığımdan başka hiçbişey yok ama olmayınca da oluyor malesef

şimdiki adetin geçicek diğer ayki adetinle başlanıyo eğer bi sorun çıkmazsa hani kullandığımız ilaçlardan dolayı kist falan olmazsa.... senin donmuşların varmı canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…