Ewt donmuşlarım var 7 tane neden bu ay transfer olmuyor sonuçta donmuşlar da var
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
vücudunun dinlenmesi lazımmış canım kullandığın ilaçların etkisinin biraz geçmesi lazımmış doktorum öyle dedi bana ben de geçen ay negatifi gördüm adet oldum işte bu ay da bekliyorum olmayı 2 gündür gelen giden yok bekliyorum ya 4 gözle inat ediyo :) haftaya ilaçlara başlıcam bende donmuşlar için....
İnşallah bu sefer bebegin sıkı sıkı tutunur sana da anneligi tadarsın ve güzel haberlerini bizlerede verirsin ve sakın stres yapma gelecegi varsa da gelmez o inatla sakın ne zman adet olurum diye düşünme
İnşallah canım aminn ve bunun nedeni inşallah doğal yolla hamileliktir canım belli mi olur çok oluyo tüp bebekten sonra doğal yolla hamile kalan)belki öylede olabilirsin
hiç zannetmiyorum canım yarın da olmazsam yaparım bi test ama insanın ister istemez dengesi şaşıyor kullandığımız onca ilaçtan sonra bence ondandır gebelikten yana umudum yok... senin de ilk denemenmiydi bu...
Ewt cnm ilk denemem di ama olmadı herşey güzel diyorladı ama neden olmadı bilmiyorum 10 gün boyunca da sürekli yattım daha halan unutamıyorum şok oldum
Amin cnm inşallah ikimizinde kaderi aynıymış inşallah bu sefer olur . Rabbime bol bol dua ediyorum senin içinde ederim inş kabul eder .
aynen canım ben de benimkilere seni de eklerim elimizden dua etmekten başka bişey gelmiyor zaten hayırlısı olsun ne diyelim...
6.günümde karın şişliği ara ara kasık ağrısı kramp şeklinde isiliğim devam ediyor.
Karın şişliği bende de var sürekli bi gaz halindeyim geçiyor gibi oluyor sonra tekrar başlıyor en az 3 aylık gibiyim. Daha öncelerinde böyle 1 şey olmamıştı bu kadar izinde yapmamıştım kısa sürede işe başlamıştım.
Oooo iftara arkadaşlar felan süper yaa ben de eşime kocammm bugün evi temizle diyorum sağolsun kırmıdan yapıyor.
Canım arkadaşım sakın kendini üzme üzülmek inanki çare degil herşeyi akışına bırak ben artık öyle yaptım bu canı verende allah alanda alllah sen dualarını eksik etme rabbim inanki bizlerinde kucagını dolduracak
Kızlar bugun transverin 10. Günü.9. Güne kdr idrar testi hep negatif cıktı hiç bir gebelik belirtim yok.hafif lekelenmem vardı o da kesildi. Bubun yine dayanamayıp işten eve gelirken test aldım eve gelince yaptım tek cizgi göründü yine çok moralim bozuldu attım bi kenara. Çöpe atmak için tekrar aldım ve baktım ki 2. Çizgi çok çok silik çıkmıs. Yarın kanda baktırcam.. Ümitlenmeye sevinmeye bile kokruyorum. Esim eve gelirken test alcak tekrar yapcam. İnş allahım bu mübarek ayda yüzümüzü güldürsün....[/QUOT
inşallah hamilesinizdir RABBİM yüzünüze güler inlallah...
Kızlar bugun transverin 10. Günü.9. Güne kdr idrar testi hep negatif cıktı hiç bir gebelik belirtim yok.hafif lekelenmem vardı o da kesildi. Bubun yine dayanamayıp işten eve gelirken test aldım eve gelince yaptım tek cizgi göründü yine çok moralim bozuldu attım bi kenara. Çöpe atmak için tekrar aldım ve baktım ki 2. Çizgi çok çok silik çıkmıs. Yarın kanda baktırcam.. Ümitlenmeye sevinmeye bile kokruyorum. Esim eve gelirken test alcak tekrar yapcam. İnş allahım bu mübarek ayda yüzümüzü güldürsün....
morel bozmamak elde değil esim kafasına takmıyor yada takıyor bana belli etmiyor 5 tane donduurulmus embriyom var ama esim 1 seneye kdr istemiyo tedavi fln bende kararsızım her seyın hayırlısı 2 ssat snra memleketime uçuyorum yıne sorular sorular sorular bunlara dayanabılır mıyım bılmıyorum bana dua edın karşılıklı edelım bırbırımıze bıızı rabbımız ve bırbırımızden başka kımse anlamaz . ALLAHA EMANET OLUN..
cnm inşallah hamilesinidir RABBİM nasip etmiştir inşallah...
Kızlar bugun transverin 10. Günü.9. Güne kdr idrar testi hep negatif cıktı hiç bir gebelik belirtim yok.hafif lekelenmem vardı o da kesildi. Bubun yine dayanamayıp işten eve gelirken test aldım eve gelince yaptım tek cizgi göründü yine çok moralim bozuldu attım bi kenara. Çöpe atmak için tekrar aldım ve baktım ki 2. Çizgi çok çok silik çıkmıs. Yarın kanda baktırcam.. Ümitlenmeye sevinmeye bile kokruyorum. Esim eve gelirken test alcak tekrar yapcam. İnş allahım bu mübarek ayda yüzümüzü güldürsün....
canım sana şu kadar söyleyeyim benim kanda 138 çıktığında bile idrarda negatifti idrar testi yapıp kendimizi boşuna strese sokuyoruz kan testin umarım pozitif olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?