Tüp bebek sonuç bekleyenler buraya ;)

arkadaslar sonucumu aldım 11.günde 18.19 çıkmıs beta hcg degeri. bu nasıl yorumlanır.doktorum pozitif ama erken yaptrdgn için deger düşük çıkmıs dedi. bi fikriniz varmı

bu sabah kan verdim 9 da öğleden sonra 2 de alcam sonucunu.heyecanla bekliyorum..degerin en düşük kaç olması gerekiyor ki.bugün 11.günüm

canım o verdiğin hastanenin referans aralığına göre değişiyor 5 in üzeri olumlu genelde ama tüp bebekse 30 un üstünde olması olumlu sanırım benim 12. gün değerim 138 di doktor ikiz olabilir demişti ama tekmiş önemli olan her 2 güne bir değerin %60 artması sonucunu bekliyorum dualarım seninle

arkadaslar sonucumu aldım 11.günde 18.19 çıkmıs beta hcg degeri. bu nasıl yorumlanır.doktorum pozitif ama erken yaptrdgn için deger düşük çıkmıs dedi. bi fikriniz varmı

evet canım 11. gün için normal yarın artacaktır hayırlı olsun yarınki sonucunu sabırsızlıkla bekliyorum

arkadaşlar merhaba aranıza yeni katıldım.başarısız iki aşılamadan sonra ilk tüp bebek transferim gerçekleşti bugün 10.günüm.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

tesekkür ederim canım sonucum 18,19 çıktı transverin 11.günü bugün.neden düşük çıkar bilmiyorum. inş yükselir.

Açıkçası çok umutlu değilim ama hakkımızda hayırlısı olsun.Biz elimizden geleni yaptık

merhaba arkadaşlar, hayırlı ramazanlar. bu mübarek ayda olumlu haberler alırız inşallah. Transferimin 9. günü. yarın test günüm. Dualarınız bekliyorum.

merhaba umarım hayırlı haberler alırsınız yalnız birşey sormak istiyorum dr bana 12.gün test dedi anladıgım kadarıyla sizin 10.gün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…