bu sabah kan verdim 9 da öğleden sonra 2 de alcam sonucunu.heyecanla bekliyorum..degerin en düşük kaç olması gerekiyor ki.bugün 11.günüm
arkadaslar sonucumu aldım 11.günde 18.19 çıkmıs beta hcg degeri. bu nasıl yorumlanır.doktorum pozitif ama erken yaptrdgn için deger düşük çıkmıs dedi. bi fikriniz varmı
canım o verdiğin hastanenin referans aralığına göre değişiyor 5 in üzeri olumlu genelde ama tüp bebekse 30 un üstünde olması olumlu sanırım benim 12. gün değerim 138 di doktor ikiz olabilir demişti ama tekmiş önemli olan her 2 güne bir değerin %60 artması sonucunu bekliyorum dualarım seninle
evet canım 11. gün için normal yarın artacaktır hayırlı olsun yarınki sonucunu sabırsızlıkla bekliyorum
arkadaşlar merhaba aranıza yeni katıldım.başarısız iki aşılamadan sonra ilk tüp bebek transferim gerçekleşti bugün 10.günüm.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
merhaba umarım hayırlı haberler alırsınız yalnız birşey sormak istiyorum dr bana 12.gün test dedi anladıgım kadarıyla sizin 10.gün
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi[/Q
bana 10. günde test yapmamı söylediler. ben de forumda kimi doktorların 12. gün istediğini görüyorum. bilemiyorum neden
merhaba umarım hayırlı haberler alırsınız yalnız birşey sormak istiyorum dr bana 12.gün test dedi anladıgım kadarıyla sizin 10.gün
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi[/Q
bana 10. günde test yapmamı söylediler. ben de forumda kimi doktorların 12. gün istediğini görüyorum. bilemiyorum neden
çok teşekkür ederim bilgi için bugün sonucunuzu yazarsanız sevinirim
gözünaydın olsun arkadaşım tüp bebekmiydi ? Tüp bebek ise nerede yaptırmıştın.darısı tüm bebek bekleyenlere olsun inşalla-
Evet Yarın testi tekrarlayacağız. İnşallah 2 ye katlanmıştır.Her aaşaması ayrı merak..Allahım tamamına erdirsin benimkini ve tüm bekleyenleri..
çokkk teşekkür ederim.tüp bebek denemesiydi.ilhami atılgana yaptırdım.çok iyi bir doktor.her şey çok keyifli geçti.ekibi de çok eğlenceliydi.gerçekten aklıma takılan, takılması gereken bir şey kalmamıştı ve ben de rutin hayatıma devam ettim.kafama hiç takmadım ve sonuç mükemmel. allah hepimize yardımcı olsun ki bebeklerimize kavuşalım...
çok teşekkür ederim bilgi için bugün sonucunuzu yazarsanız sevinirim
merhaba. şuan hissiz bir ruh halim var. sonucum 41,4. üzülsem mi sevinsem mi bilemedim. sanki başka arkadaşların daha yüksek çıkıyor sonuçları....neyse.. pazar günü (12.gün oluyor)testi yeniliyorum, bakalım inşallah düzenli bir şekilde artar. sizin test günü ne zaman?
merhaba. şuan hissiz bir ruh halim var. sonucum 41,4. üzülsem mi sevinsem mi bilemedim. sanki başka arkadaşların daha yüksek çıkıyor sonuçları....neyse.. pazar günü (12.gün oluyor)testi yeniliyorum, bakalım inşallah düzenli bir şekilde artar. sizin test günü ne zaman?
bence iyi sonucun önemli olan 10 un üzerinde olması ve 2 gün sonra degerinin artması sonuçta hamilelik var canım çok şükür tebrik ediyorum seni bnm testim yarın ama çok ümitli değilim çok
bence iyi sonucun önemli olan 10 un üzerinde olması ve 2 gün sonra degerinin artması sonuçta hamilelik var canım çok şükür tebrik ediyorum seni bnm testim yarın ama çok ümitli değilim çok
çok şükür evet. neden umudum yok diyorsun, bi önceki mesajında da öyle demişsinbnm 2. kalite 3.gün embriyosu idi buarada...
çok şükür evet. neden umudum yok diyorsun, bi önceki mesajında da öyle demişsinbnm 2. kalite 3.gün embriyosu idi buarada...
bizde ikimizdede sorun yok fakat 2 aşılama oldum tutmadı bu ilk tüp denemem karnım çok aşırı agrıyor ara ara hasta olacak gibiyim ayrıca transferden birkaç gün sonra işe başladım dinlenemedim
bizde ikimizdede sorun yok fakat 2 aşılama oldum tutmadı bu ilk tüp denemem karnım çok aşırı agrıyor ara ara hasta olacak gibiyim ayrıca transferden birkaç gün sonra işe başladım dinlenemedim
cnmm allah korktuğuna uğratmasın bende temmuzun ortası gibi yaptıracam kısmet olursa. bende çalışıyorum ama sen böle deyice tedirgin oldum acaba rapor mu alsam tedavi sürecinde
tebrikler 10. gün için çok iyi sonucun allah tamamına erdirsin
ben de 1 aşılama yaptırdım, olumsuzdu. o zaman çok stresliydim. bu transferden sonra hiç yatmadım. gezdim, işe gittim. evi temizledim falan... kafam rahattı açıkcası, bakalım sonucum ne dicek pazar günü..inşallah yarın sizin de hayırlı haberlerinizi alırız. mutlaka yazın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?