Tüp bebek sonuç bekleyenler buraya ;)

Merhaba kizlar araniza yeni katildim transferden sonra 10gün geçti her gün test yapiyorum evde negativ çikiyor

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

Merhaba kizlar araniza yeni katildim transferden sonra 10gün geçti her gün test yapiyorum evde negativ çikiyor

10 gün çok erken idrar testi için kan tahlilini bekle

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

çok pahalı ve işkenceli bir süreç olduğunu biliyorum tüp bebek olayının. doktorlar da bazen bu süreci uzatıyorlarmış para almak için..

Arkadaşlar merhaba ben 26/06/2014'de embriyo transferi yaptırdım...transfer sonrası o,bekleme yokmu beni mahvetti sürekli internette takılıp kimlerin nasıl olmuş tutunca ne hisstmişler sorularıyla kafam allak bullaktı.çünki benim hiç ama hiç belirtim yoktu hatta bir arkadaş 6.idrar testi yaptırmış onda çıkmış diye okuyunca hemen eczaneye gidip test aldım ama çıkmadı testte moralim sıfırdı ve neredeyse ilaçlarımı bırakacaktım ama bırakmadım 12 gün sabrettim kan testimde pozitif çıktı.boşuna 12 gün boyunca tedirgin ve stresli zaman harcamışım.şükürler olsun tuttu

Hayırlı olsun, Allah tamamına erdirsin inşallah hepimizinkini:)12. gün değerinizi nedir?

Deneyimli arkadaşlar daha kaç kez testi tekrarlamalıyız acaba bir bilginiz var mı? ben 10-12-14.günler yaptırdım test. Merkezle de konuştum ama sormamışım...

Ben de 26 yaptirdim dün kan test yaptim 10gün dü 0.1 çikti.saalig hocaya yaptirdim ama

Ben de 26 yaptirdim dün kan test yaptim 10gün dü 0.1 çikti.saalig hocaya yaptirdim ama

Sonucun maalesef iyi gözükmüyor arkadaşım. Ama her ihtimale karşı başka bir yerde de yaptırmanda fayda var. 12.gün tekrarlanacaktır testin zaten. Belki geç tutunma olmuştur. Hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…