tebrikler 10. gün için çok iyi sonucun allah tamamına erdirsin
Amin inşallah. günlerdir çok rahattım, inşallah pazar günü daha da rahatlarım. Size sağlıklı hamilelik diliyorum, bebişinize de sağlık sıhhat
burda 5.tüp bebek denemesinde bebeğini kucağına alanlar var umutsuz olman seni sadece strese sokar rahat ol benim karın ağrılarım hala devam ediyo özellikle ilk haftalarda daha çoktu ve ben ilk 3 günden sonra hiç yatmadım hatta fazla oturmadım bile tek yapman gereken olumlu düşünmek hayırlı haberlerini bekliyorumbizde ikimizdede sorun yok fakat 2 aşılama oldum tutmadı bu ilk tüp denemem karnım çok aşırı agrıyor ara ara hasta olacak gibiyim ayrıca transferden birkaç gün sonra işe başladım dinlenemedim
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
burda 5.tüp bebek denemesinde bebeğini kucağına alanlar var umutsuz olman seni sadece strese sokar rahat ol benim karın ağrılarım hala devam ediyo özellikle ilk haftalarda daha çoktu ve ben ilk 3 günden sonra hiç yatmadım hatta fazla oturmadım bile tek yapman gereken olumlu düşünmek hayırlı haberlerini bekliyorum
merhaba pozitif düşünmem gerektiğimin farkındayım ama insan beynine söz geçiremiyor umarım yarın hayırlı hbrler veririm desteğiniz için size ve diğer arkadaşlara çok teşekkür ederim
Amin inşallah. günlerdir çok rahattım, inşallah pazar günü daha da rahatlarım. Size sağlıklı hamilelik diliyorum, bebişinize de sağlık sıhhat
teşekkürederim seni çok iyi anlıyorum önce sonuçlar 2 ye katlar mı sonra keseyi görür müyüm kalp atışlarını ne zaman duyarım .....yani hiç bitmiyo bize düşen sabretmek sanırım allah bebeklerimizi bizlere bağışlasın
teşekkürederim seni çok iyi anlıyorum önce sonuçlar 2 ye katlar mı sonra keseyi görür müyüm kalp atışlarını ne zaman duyarım .....yani hiç bitmiyo bize düşen sabretmek sanırım allah bebeklerimizi bizlere bağışlasın
aynen öyle. bir burda, bir de tüp bebek merkezinde yalnız olmadığı anlıyorum, onlarca yüzlerce insan benim çektiğim sıkıntıyı çekiyor. Önemli olan sabretmek, sonunda mükafatını alcağımıza inanıyorum.
cnmm allah korktuğuna uğratmasın bende temmuzun ortası gibi yaptıracam kısmet olursa. bende çalışıyorum ama sen böle deyice tedirgin oldum acaba rapor mu alsam tedavi sürecinde
doktorum bana 3 gün dinlen sonra normal hayatına dön dedi korkacak bişey yok yatmaktan okadar bıkıyorsun ki kendini birşeyler yaparken buluyorsun inş hayırlı hbrlrnzi alırız
bnm testim yarın ama çok ümitli değilim çok
bugün test gününüz...sonucu merak ettim?? inşallah yüksek yüksek değerler alırsınız..
bugün test gününüz...sonucu merak ettim?? inşallah yüksek yüksek değerler alırsınız..
maalesef bugün eşimin işlerinden dolayı gidemedim hastaneye yarın gidip kan vericem yarın muhakkak sonucu yazarım size güzel dilekleriniz için tşkkr ederim
Merhaba kizlar araniza yeni katildim transferden sonra 10gün geçti her gün test yapiyorum evde negativ çikiyor
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
Arkadaşlar merhaba ben 26/06/2014'de embriyo transferi yaptırdım...transfer sonrası o,bekleme yokmu beni mahvetti sürekli internette takılıp kimlerin nasıl olmuş tutunca ne hisstmişler sorularıyla kafam allak bullaktı.çünki benim hiç ama hiç belirtim yoktu hatta bir arkadaş 6.idrar testi yaptırmış onda çıkmış diye okuyunca hemen eczaneye gidip test aldım ama çıkmadı testte moralim sıfırdı ve neredeyse ilaçlarımı bırakacaktım ama bırakmadım12 gün sabrettim kan testimde pozitif çıktı. boşuna 12 gün boyunca tedirgin ve stresli zaman harcamışım.şükürler olsun tuttu
Deneyimli arkadaşlar daha kaç kez testi tekrarlamalıyız acaba bir bilginiz var mı? ben 10-12-14.günler yaptırdım test. Merkezle de konuştum ama sormamışım...
Ben de 26 yaptirdim dün kan test yaptim 10gün dü 0.1 çikti.saalig hocaya yaptirdim ama
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?