Ben de 26 yaptirdim dün kan test yaptim 10gün dü 0.1 çikti.saalig hocaya yaptirdim ama
Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü
1deneme, 2tane transfer oldu((
1deneme, 2tane transfer oldu((
Hayırlı olsun, Allah tamamına erdirsin inşallah hepimizinkini:)12. gün değerinizi nedir?
Sonuçlarını yazar mısın? 10.gün değerini görebildim de sadece
10. gün --> 41,5
12. gün --> 130
14. gün --> 210 değerler bunlar... başkalarıyla kıyaslayınca az gibi görüyorum ama buna şükür.inşallah sağlıklı bir şekilde devam ederiz. 21 temmuz dr. randevum...
12.gün 60 ın üzerinde olmasını bekliyoruz demişti doktorum. Değerlerin gayet iyi. İki günde bir ikiye katlaması gerek. O da olmuş. Sonuç pozitif. Tebrik ederim. Gerisi rabbime kalmış. Hayırlı olsun inşallah.
bugün test gününüz...sonucu merak ettim?? inşallah yüksek yüksek değerler alırsınız..
merhaba yazamadım kaç gündür çok şükür 13.gün test yaptırdım ve olumlu sonuç aldım.degerim 1100 çıktı.2 transferim olmuştu umarım ikisi de tutmuştur.allah isteyen herkese nasip etsin
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
merhaba yazamadım kaç gündür çok şükür 13.gün test yaptırdım ve olumlu sonuç aldım.degerim 1100 çıktı.2 transferim olmuştu umarım ikisi de tutmuştur.allah isteyen herkese nasip etsin
Tebrikler hayırlı olsun:)çok sevindim. sağlıklı gebelik diliyorum
çokkkk tşkkrr ederimmm seninn degerlerin yükseldi mi buarada???ayrıca ultrasona çagırdı mı dr?Tebrikler hayırlı olsun:)çok sevindim. sağlıklı gebelik diliyorum
çokkkk tşkkrr ederimmm seninn degerlerin yükseldi mi buarada???ayrıca ultrasona çagırdı mı dr?
benim değerler yükseliyor çok şükür...ama yine de çok yüksek değil, 14. gün 210'du. İnşallah sorunsuz büyümeye devam eder:)dr 2 hafta sonra ultrason randevusu verdi. senin randevun ne zaman?
benim değerler yükseliyor çok şükür...ama yine de çok yüksek değil, 14. gün 210'du. İnşallah sorunsuz büyümeye devam eder:)dr 2 hafta sonra ultrason randevusu verdi. senin randevun ne zaman?
bana da cumartesi gel dedi ultrason için.hala karnın ve kasıkların agrıyor mu???insan hala korkuyor.buarada degerin iyi iki kat yükselmiş önemli olan o
bana da cumartesi gel dedi ultrason için.hala karnın ve kasıkların agrıyor mu???insan hala korkuyor.buarada degerin iyi iki kat yükselmiş önemli olan o
benim değer henüz az olduğu için biraz daha geç çağırdı sanırım dr...karnım ve kasıklarım ağrıyor sanki adet olcakmışım gibi., kasığımın sol tarafı kıpır kıpır oluyor arada. Bir de acaip çok wc'ye gidiyorum, çok sıkışıyorum. Başka bir belirti yok henüz. Bence korkma herşey yolunda gidicek inşallah, değerin çok güzel çünkü:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?