Tüp bebek sonuç bekleyenler buraya ;)

Sonuçlarını yazar mısın? 10.gün değerini görebildim de sadece

10. gün --> 41,5
12. gün --> 130
14. gün --> 210 değerler bunlar... başkalarıyla kıyaslayınca az gibi görüyorum ama buna şükür.inşallah sağlıklı bir şekilde devam ederiz. 21 temmuz dr. randevum...

Rabbim kim nerde varsa isteyen herkeze bende dahil bu mubarek ay hürmetine peygamber efendimiz( sav) yüzüsuyu hürmetine hayırlı sağlıklı evlatlar versin rahman ve rahim olan rabbim sen ol dersen olur evet kızlar yazmak istedim belki kafam çok dolu olduğu içindir ben 1 aşılama 2 aşılamam yarıda kesildi kist çıktı amelyat oldum amelyat sonrası doktor normal yolla hamile kalamazsın dedi iki tüpün kapalı açılmadı dedi sonra hsg ile bir tüp açıldı diğeri yapışık bu arada polikist overde var neyse tüp bebeğe karar verdik 2 olumsuz tüp bebek geçirdim ertesi ay özelde tekrar yapacaktım aradım adette gel dediler adeti bekliyorken adetim 12 gün geçti hiç test yapmadım çünkü her ay 5 test alıp çift çizgi bekleyen çöpe attıktan sonra bi saat sonra bakan ben hiç test. Yapmadım hamilelik aklımın uçundan geçmedi sonra karar verdim test alıp yaptım daha idrar ilerlerken çift çizgiyi gördüm sevinçten delirdim eşimi aradım herkezi aradım çocuk gibiydim ertesi gün kan verdim sonuç 1500 evet 6 +4 haftalıktı ikigün sonra malesef düştü dış gebelikten şüphelendiler kürtaj oldum ve ben rabbime şükürler olsun hamile kalabiliyormuşum dedim şükrettim parça aldılar normal gebelikmiş düşmesymiş belkide çoğul gebelik olabilirmiş olsun rabbim neylerse güzel eyler daha aradan 2 ay geçti olmadı 3 ay gittim şeker ilacı aldım klomen aldım çarlatma iğnesi hiç doktora sormadan içtim sonra kntrole gittim çok güzel yumurtalarım oldu çatlattık doktor saat verdi stres yaşadım biraz kafaya taktım olmadı yine hüsran sonra bu ay klomeni yibe kullandım doltora gitmedim çatlıca günleri az çok tahmin ediyordum ramazan 2.günü kasıklara bir ağrı bir ağrı evet yumurtalarım çatladı biliyorum çünkü çarlatma iğnesinde de öyle oldu

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

15 de inşallah sonuç alcam alamazsam 3 tüp bebek denemesine gidicem bu kadar uzun uzun yazdım çünkü kimse yılmasın yorulmasın umudumuzu kaybetmiyelim diye

12.gün 60 ın üzerinde olmasını bekliyoruz demişti doktorum. Değerlerin gayet iyi. İki günde bir ikiye katlaması gerek. O da olmuş. Sonuç pozitif. Tebrik ederim. Gerisi rabbime kalmış. Hayırlı olsun inşallah.

Bu arada 5 yıllık evliyim çevremde bir sürü kişi hamile kaldı hatta 3 çocuğa hamile olanlarda var onları kıskanmıyorum çünkü rabbim veriyo ama yinede içim buruk hamile haberi duymak zoruma gidiyo hoş olanlarda saklıyo sölemiyo nazar değer diye çok zoruma gidiyo ençok da bu zoruma gidiyo acıyan gözlerle bakıyolar ama yinede rabbim gönlümü kalbimi biliyo

Rabbim ol derse olur inşallah... O'na sığınıyorum, O'na emanetim... Teşekkürler..

Kiizlar transfer den10ncu günde0.1 sonuç aldim hastanede14ncu gün çagardilar sizce birazcik şans daha var mi?

Sent from my iPhone using Kadınlar Kulübü

hayırlı ramazanlar. 4 yıllık evliyim bir negatif aşılamanın ardından bu ay tüp bebek merkezine gittik 2-3 güne adet olup bismillah dicez inş. birkaç gündür formda yazılanları takip ediyorum bilgilerinizden faydalanmak istedim hastaneye gittiğimde neleri sormalıyım ya da neler yapmalıyım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…