hayırlı ramazanlar. 4 yıllık evliyim bir negatif aşılamanın ardından bu ay tüp bebek merkezine gittik 2-3 güne adet olup bismillah dicez inş. birkaç gündür formda yazılanları takip ediyorum bilgilerinizden faydalanmak istedim hastaneye gittiğimde neleri sormalıyım ya da neler yapmalıyım.
benim değer henüz az olduğu için biraz daha geç çağırdı sanırım dr...karnım ve kasıklarım ağrıyor sanki adet olcakmışım gibi., kasığımın sol tarafı kıpır kıpır oluyor arada. Bir de acaip çok wc'ye gidiyorum, çok sıkışıyorum. Başka bir belirti yok henüz. Bence korkma herşey yolunda gidicek inşallah, değerin çok güzel çünkü:))
bende de karık kasık bel agrısı birazda başım dönüyor arada umarım herşey gzl olur okadar zor kavuştukkki insan en ufak şeyden nem kapıyor😃😃😃gelişmelerden hbrdar edelim
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
hayırlı ramazanlar. 4 yıllık evliyim bir negatif aşılamanın ardından bu ay tüp bebek merkezine gittik 2-3 güne adet olup bismillah dicez inş. birkaç gündür formda yazılanları takip ediyorum bilgilerinizden faydalanmak istedim hastaneye gittiğimde neleri sormalıyım ya da neler yapmalıyım.
bende de karık kasık bel agrısı birazda başım dönüyor arada umarım herşey gzl olur okadar zor kavuştukkki insan en ufak şeyden nem kapıyor😃😃😃gelişmelerden hbrdar edelim
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
haberleşelim inşallah iyi haberlerle:)iyi bak kendine ikiz annesi (inşallah)
Hayırlı olsun inşallah. Bence birinci koşul rahat olmak. tedavi süresince İlaçlarını düzenli al, dua et, kitap oku film izle:) bir de mümkün olduğunca aileniz dışında kimseye söylemeyin. az kişinin bilmesi çok daha rahatlatıcı bence. Ayrıca Doktoruna güveniyorsan her kararı ona bırak. 3. gün 5. gün onlar her şeyi daha bilir. Allah kolaylık versin.
5.güm embriyosu için ısrar etmeli miyim
5.gün diye ısrar etme. Kimi kriterlere göre 2.gün embriyosu verilen bike oluyor. Yaşına, durumuna ve embriyonun durumuna göre doktor karar versin. Hem ne kadar çok kararı doktora bırakırsan o kadar için rahat eder. Allah korusun kötü durumla karşılaşırsan kendini suçlamazsın. İnş hayırlı haberler verirsin. Allah yardımcın olsun.
cnm tel eşimi aramışlar temmuz sonlarında görüşmeye gidicem klomenden dolayı dinlen dediler bizim verdiğimiz ilaçlar fayda etsin diye cnm ikitransfer yapmıyolarmı ilk denemede ...bu hastaneye senden dolayı gidicem bana moral oldun..
Merhabalar,
Bende aranıza yeni katıldım transfer sonrası bekleyenlerdenim bugün 4.günüm bakalım ne olacak sonuç,tabi bundan önce 2 adet negatif sonuca sahip olan aşılamamda var ,kendim ibir acayip hissediyorum MORALİNİ YÜKSeK TUT diyorlar ama olmuyor
Bende sizin gibi hissediyorum sanki benimde tutmadı ayın 19 unda benimde kan tahlilim evet ilk günler kasık ve karın ağrısı vardı şimdi hiç bişey yok bendede benimde transferim ayın 7 'sinde oldu5nde emriyo transferim yapıldı ama beklemek can sıkıcı ilk denemem tüp bebek ilk günler kasıklarda ağrı vardı falan şimdi bişey
hissetmiyorum ve baş ağrısı pik yapmış durumda pekte sanki tutmadı gibi hissediyorum ayın 17sinde kan tahlili dediler
Bende sizin gibi hissediyorum sanki benimde tutmadı ayın 19 unda benimde kan tahlilim evet ilk günler kasık ve karın ağrısı vardı şimdi hiç bişey yok bendede benimde transferim ayın 7 'sinde oldu
Galiba sana yorumu yanlış yere yazdım sayfada çok yeniyim keşfetmeye çalışıyorum ,benimde tem embriyo iyi hadi bakalım arka arkaya inşallah iyi haberleri veririz buradan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?