Tüp bebek sonuç bekleyenler buraya ;)

5.güm embriyosu için ısrar etmeli miyim

Hayırlı olsun inşallah. Bence birinci koşul rahat olmak. tedavi süresince İlaçlarını düzenli al, dua et, kitap oku film izle:) bir de mümkün olduğunca aileniz dışında kimseye söylemeyin. az kişinin bilmesi çok daha rahatlatıcı bence. Ayrıca Doktoruna güveniyorsan her kararı ona bırak. 3. gün 5. gün onlar her şeyi daha bilir. Allah kolaylık versin.

Rabbim kimseyi de bizi de utandırmasın kucaklarımızı doldursun inş. yaz tatilindeyim zaten ailelerden çok uzaktayız. dr laadet öncesi görüştük folibol ve primulut verdi inş cuma bitecek p.tesi adet olurum sanırım 2. günü gitcez sizin durumunuz tedavi mi

5.güm embriyosu için ısrar etmeli miyim

5.gün diye ısrar etme. Kimi kriterlere göre 2.gün embriyosu verilen bike oluyor. Yaşına, durumuna ve embriyonun durumuna göre doktor karar versin. Hem ne kadar çok kararı doktora bırakırsan o kadar için rahat eder. Allah korusun kötü durumla karşılaşırsan kendini suçlamazsın. İnş hayırlı haberler verirsin. Allah yardımcın olsun.

teşekkür ederim dediğiniz gibi doktora bırakmalıyım R abbim yüzümüzü güldürsün inş

kusura bakma canım coktandır gırmeım sıteye insallah tedavın hayırlısı olur.ne yaptın gıttın mı doktora ben bu ay kendılıgınden hamıleyım galıba ıdrarda çift çizgi çıktı yarın test yaptıracagım bakalım hayırlısı

mrb arkadaşlar oncelikle allahım bebek isteyen herkezin kucagını doldursun

benım hıyakem kısaca 6 yıllık evlıyım evlılıgın ılk yılında 2 duşuk sonra bı sure olmadı yumurta takıbı 6,5 defa sonra 1 aşılama negatıf 1, aşılama kımyasal peşinde bi sure sonra tup denedık ılk deneme tuttu fakat düştü oda kımyasal olabılır tup bebegi geçen ay yaptırdım ve son olarak bu ay hamıleyım mucizem geldı kan testim 1569 çıktı adetım bugun 4 gun geçtı pazartesi testi yenıleyeegım sonra keseyı gormeye insallah bu sefer sonuna kadar mutlu olurum allahım şu ramazan ayında butun evlat hasretiyle yananların hasretlerini gidersin kucaklarını doldursun ınsallah amın

Merhabalar,
Bende aranıza yeni katıldım transfer sonrası bekleyenlerdenim bugün 4.günüm bakalım ne olacak sonuç,tabi bundan önce 2 adet negatif sonuca sahip olan aşılamamda var ,kendim ibir acayip hissediyorum MORALİNİ YÜKSeK TUT diyorlar ama olmuyor

5nde emriyo transferim yapıldı ama beklemek can sıkıcı ilk denemem tüp bebek ilk günler kasıklarda ağrı vardı falan şimdi bişey
hissetmiyorum ve baş ağrısı pik yapmış durumda pekte sanki tutmadı gibi hissediyorum ayın 17sinde kan tahlili dediler

Bende sizin gibi hissediyorum sanki benimde tutmadı ayın 19 unda benimde kan tahlilim evet ilk günler kasık ve karın ağrısı vardı şimdi hiç bişey yok bendede benimde transferim ayın 7 'sinde oldu

Son düzenleme:
Bende sizin gibi hissediyorum sanki benimde tutmadı ayın 19 unda benimde kan tahlilim evet ilk günler kasık ve karın ağrısı vardı şimdi hiç bişey yok bendede benimde transferim ayın 7 'sinde oldu

Genelde belirtiler devam ediyormuş birde bende sorun yok hiç eşim vazektomi yaptırmış daha önce bir oğlu var 2nci eşiyim ben yani sperm kanallarını bağlatmış bizim kordonlarımızı bağlattığımız gibi ondan yapıldı tüp bebek ama genede tutmadı gibi belirtiler yok kabızlık kasık ağrıları ve kan tahlili için çağırmışlardı progestan bakıldı iğne verilcekti hemşire gerek yok dedi ya yolunda değil anladılar boşuna vermeyelim dediler yada yolunda herşey diye onuda çözemedim. Herşey yolunda diyemi vermiyosunuz dedim evet dedi nekadar doğru bilemiyorum ama pskolojimi çok bozdu çok sinirliyim ağlamaklıyım sürekli ve herşeye alınıyorum eşimle tartışıyorum uzaklaşmış gibiyiz sanki birbirimizden tedavi sanırım beni çok sıktı yada hamile olanlar böylemi oluyor bilmiyorum

Progestanı genelde veriyorlarmış diye biliyorum bende ,bende kullanıyorum ,bizimde bir sorunumuz yok,zaten bu arada kesinlikle kabız olmaman gerekiyor ben bol bol kayısı v.s tüketiyorum ,başka yorumları incelersen o güne kadar ishal olanlar bile varmış genelde bu kabızlık sonraki günlerde görülüyormuş ,kasık ağrısı olanda var olmayanda anlayamadımki ,neden biz kendimizi böyle hissediyoruz bunuda çözemedim,acaba bizim gibi başka hisseden yokmu acaba ?

Galiba sana yorumu yanlış yere yazdım sayfada çok yeniyim keşfetmeye çalışıyorum ,benimde tem embriyo iyi hadi bakalım arka arkaya inşallah iyi haberleri veririz buradan

Galiba sana yorumu yanlış yere yazdım sayfada çok yeniyim keşfetmeye çalışıyorum ,benimde tem embriyo iyi hadi bakalım arka arkaya inşallah iyi haberleri veririz buradan

inşallah iyi haberler alırız birbirimizden 17 test sonucunu yazıcam hakkımızda hayırlısı olsun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…