- 8 Temmuz 2014
- 215
- 60
- 48
merhaba arkadaslar benimde bugün transferim yapıldı tek embriyo kondu ayın 23 nde test yapcaz inş tutar
Canım inşallah seninde tutar varmı belirtin
benimde 21 temmuzda bakilacak kanda.dilerim herkesin gonlune gore olur
ben 17sini beklemiycem yarın sağlık ocağında baktırıcam 5nde transfer olmuştu bugün sadece şiddetli belim ağrıyor 7 günden sonra çıkıyormuş genelde kanda kızlar sağlık ocağındaki doktorum söyledi hakkında hayırlısı olsun canım inşallah tutar yarın sonucu yazarım inşallah pozitif olur birde çok akıntım var bugün şeffaf şekilde ilaçtanmı oluyor bilmiorum
Ayın 17 sini bekleseydin keşke,yarın inşallah iyi haberlerini alırız canım
İnşallah iyi haberlerini alırızmerhaba arkadaslar benimde bugün transferim yapıldı tek embriyo kondu ayın 23 nde test yapcaz inş tutar
5nde emriyo transferim yapıldı ama beklemek can sıkıcı ilk denemem tüp bebek ilk günler kasıklarda ağrı vardı falan şimdi bişey
hissetmiyorum ve baş ağrısı pik yapmış durumda pekte sanki tutmadı gibi hissediyorum ayın 17sinde kan tahlili dediler
ben 17sini beklemiycem yarın sağlık ocağında baktırıcam 5nde transfer olmuştu bugün sadece şiddetli belim ağrıyor 7 günden sonra çıkıyormuş genelde kanda kızlar sağlık ocağındaki doktorum söyledi hakkında hayırlısı olsun canım inşallah tutar yarın sonucu yazarım inşallah pozitif olur birde çok akıntım var bugün şeffaf şekilde ilaçtanmı oluyor bilmiorum
İnşallah iyi haberlerini alırız
mrb kızlar bende tüp bebek annesi olacagım insallah. şu an beş aylık hamileyim. size umut olmak istedim. bizim sorunumuz sperm eksikliği ve hareketsizliği idi. ilk denememiz gecen yıl temmuz ayında oldu. fakat bebegim 3 ay 3 günlükken bize veda ettisebebini bilmiyorum doktor ilk düşük diye arastırmaya gerek duymadı. gelişmemiş olabilir ya da saglıksız bebektir kendini dısarı atmıştır dedi. ben o zamanlar fazla dikkat etmiyordum hep kendimi sucladım benim yüzümden bebegim düştü diye. daha sonra mart ayında tekrar denemeye karar verdik. merkez ANKARA ANATOLİA doktorum HAKAN YARALI.ilkinide orada denemiştik. yumurta toplama işlemim 8 mart transfer 11 mart. 7. gün kan degerim 18 allahım bizi tekrar duydu ve hamiştim. 3 ay annemlerde doktor harici hiçö dışarı cıkmadan gecirdim. 8.haftada bi kanamam oldu kese etrafında kanama gördü doktor. prolutan depot iğne oldum 12. aya kadar. ardından kanamalarım durdu. ve bebişim 3 bucuk aylık olunca eşimin yanına geldim. su an bebegim cok iyi cuma günü ayrıntılı ultrasonumuz vardı cok güzel bi duygu Allahım bu mübarek günlerin hürmetine kucaklarımızı doldurur inş
bu arada belirtilere fazla takılmayın benim ilk denemede hiç agrım yoktu. öyle hamilelik belirtilerini beklemeyin. daha ortada bebek bile olmuyo cünkü küçücük embriyo. ikinci denemede cok bel agrım oldu. sanki karnımın altını kesmişler gibi hissediyordum. sağ kasıgımda felaket batma oluyordu. aniden kalktıgımda ya hapşırdıgımda sanki bıcak saplanıyordu. afedersiniz iki kere agrıdan tuvalete oturamadıgım bile oldu
COK ZOR Bİ SÜREÇ ALLAH YARDIMCINIZ OLSUN
benimde 21 temmuzda bakilacak kanda.dilerim herkesin gonlune gore olur
inş cnm dün hiç agrım yoktu bugün transferin 5. günü hiç bişi hissetmiorum inş tutmuştur
Bendede şuan hiçbir hissetmiyorum benimde8. Günü inşallah sımsıkı tutunmuşlardır
inş kucagına alırsın canım bizede dua et benim 5. gün embriyosu kondu bugün transferimin 5. günü sence bende 7. günü yaptırsam cıkarmı normalde 3. gün embriyosu konsaydı bugün 7. günüm olcaktı
inş canım ya tuvalete gittiğimde sağ kasıgımda bi ağrı olustu inş o bebeşimdir Allahım
amin cnm. bana 3. gün embriyosu konmuştu. bence cuma günü git baktır. 8. gün oluyor. 5 in üzerinde cıkar inşallah. idrar testi yapma ama bulanık ya da silik oluyor insan evham yapıyor
İnşallah benim tuvalettede bişiy olmuyor 2 gün öncesine kadar oluyordu
Arkadaşlar 5 temmuzda 2 embriyo transfer edildi yaşım 29 bu arada 14 temmuzda bhcg sağlık ocağında baktırdım asıl tarihim
17 temmuzda doktor kanda bakılacak demişti tabi dayanamadım ve kan sonucum dün itibari ile 28 çıktı :))) pozitif dedi
tabiki bilemiyorum 17 temmuzda katlanması önemli belirti çok aramayın ben ilk 3 gün yumurtalıklarımda batmalar oldu sonra sadce bel ağrım çok ve bacaklarım ağrıyor o kadar rabbim inşallah hayırlsını werirherkese yakın olan warmı test yaptırıcak
Canımmm çok sevindimm inşallah 17 sinde iyice artar ben 19 unda yaptırıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?