İlk denemem benimde belirti kasık ağrım vardı ilk günlerde geçti yanlızca karnım çok şiş ama bununda belirti olduğunu sanmıyorum benimde senin gibi çok fazla ümidim yok zatenbende sevindim hiç ümidim bile yoktu negatife hazırlamıştım kendimi hiç belirti yok diye ama demek karalar bağlamıcakmışız seninde hayırlısı olsun inşallah rabbim kucağımızada almayı nasip etsin burdaki formda kimse yok galiba sende varmı bi belirti kaçıncı denemen
bakalım bekliyorusssİlk denemem benimde belirti kasık ağrım vardı ilk :günlerde geçti yanlızca karnım çok şiş ama bununda belirti olduğunu sanmıyorum benimde senin gibi çok fazla ümidim yok zaten
bakalım bekliyorusss
Slm kizlar benimde test gunum 23 temmuz Allah hepimizin yardimcisi olsun insallah hepimiz mutlu sona ulasiriz
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Merhaba arkadaşlar benim de 2.denemem bugün transferimin 6.günü test günüm 23 temmuz ve günler geçmek bilmiyor
Daha çok erken değilmi negatif çıkarsa moralin bozulur
İlk denemem benimde belirti kasık ağrım vardı ilk günlerde geçti yanlızca karnım çok şiş ama bununda belirti olduğunu sanmıyorum benimde senin gibi çok fazla ümidim yok zaten
arkadaşlar biliyorum çok zor ama size tavsiyem 12. günü bekleyin ben 10. günden itibaren idrar testi yaptım ve 12. gün kanda pozitifi görmeme rağmen 13.ve 14. gün idrar da hala negatif çıktı gebe olduğunuz halde bebeğinizi strese sokmayın sabredin biraz inanın daha çok sabır lazım bize
ya kızlar bende ne şişlik var nede baska bişi bugün 6. günüm hiç bişi hissetmiom olmadı galiba😔
Benimde bugun 5.gunum ama seninki gibi hicbir belirti yok umutsuzluga kapilmakta istemiyorum ama korkuyorum.birde inanilmaz akintim var kizlar bu normalmi sizce
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
aynen canım ya sorma benim 5. güm embriyosu kondu bugün itibariyle 6. günüm test günüm 23 temmuz erkenmi yaptırsam diom
merhaba bir haftayı geçtikten sonra çıkıyor sanıyorum ben 1 hafta sonra yaptırdım 4 gün embriyosudu 28 çıktı pozitif dendi
0,5 negatif / 5 -25 değeri erken gebelik tanısı 25 üst pozitif gebe demekmiş benimde yarın asıl tarihim idrarda hiç çıkmıyor yarın yaptırıcam irenbede bakalım ne dicekler heyecan hat safhada inşallah değerim katlanmıştır bu arada yarın adet tarihimde geçen ayın 17 sinde olmuştum ama şu anlık gelen gidende bişey yok genede insan huzursuz oluyor uyku düzenim bile alt üst durumda
Canım evet idrarda çıkmıyor bende yapıyorum hergün ama benim kan testimde çıktı erken yaptırdım asıl yarın test yapılacak günüm ama rahat gidicem sağ kasığımdada çok hafif şişlik var yuvarlak elle farkediliyor inşallah bebeğim tutunmuştur orada duruyordur insan sabredemiyor malesef zaman geçmemişti bana halada geçmiyor transferden 1 hafta geçtimi çıkıyorsizin 12 gün değeriniz kaçtı? hamilesiniz sanıyorum
Arkadaşlar uzun uğraşlar sonucunda sükürler olsun ki tüp bebek denememiz tuttu....çok güzel bir duygu rabbim isteyen herkese en kısa zamanda nasip eder inşallah...
Arkadaşlar elimde tüp bebekte kullanılan ilaçlar kaldı ihitacı olanlara uygun fiyata verilecektirrr....
Gonal-f 450ıu/0,75ml 5 kutu
cetrotide 0,25 mg 2 kutu
ihtiyacı olanlar 0539 468 83 33 numaralı telefondan ulaşabilirler...
ne güzel cnm sen hamilesin inş degerin katlanır benim kalcamın sag tarafı ve belim agrıo inş tutmustur cok dua et
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?