Tüp bebek sonuç bekleyenler buraya ;)

İlk denemem benimde belirti kasık ağrım vardı ilk günlerde geçti yanlızca karnım çok şiş ama bununda belirti olduğunu sanmıyorum benimde senin gibi çok fazla ümidim yok zaten

Son düzenleme:
bakalım bekliyorusss

walla kızlar bugün benim5. gün karnım hiç şiş deil gündüz bolca meyve yediğim için hergün tuvalete cıkıom kabız olmadım çok şükür ilk 3 gün bel ve kasık agrım oldum özellikle belim cok agrıdı 4. günde bi yerim agrımadı bugünde vajinam zonkluo sanki arada hafif kasık ve bel agrısı o kadar Allahım inş tutunmustur yarabbim hepimizn yüzünü güldürsün inş benim test günüm 23 temmuz kadir gecesine denk gelio inş güzel haber alırım 2 basarısız aşılamadan sonra güzel haber alırım

Slm kizlar benimde test gunum 23 temmuz Allah hepimizin yardimcisi olsun insallah hepimiz mutlu sona ulasiriz

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

arkadaşlar biliyorum çok zor ama size tavsiyem 12. günü bekleyin ben 10. günden itibaren idrar testi yaptım ve 12. gün kanda pozitifi görmeme rağmen 13.ve 14. gün idrar da hala negatif çıktı gebe olduğunuz halde bebeğinizi strese sokmayın sabredin biraz inanın daha çok sabır lazım bize

Arkadaşlar uzun uğraşlar sonucunda sükürler olsun ki tüp bebek denememiz tuttu....çok güzel bir duygu rabbim isteyen herkese en kısa zamanda nasip eder inşallah...

Arkadaşlar elimde tüp bebekte kullanılan ilaçlar kaldı ihitacı olanlara uygun fiyata verilecektirrr....

Gonal-f 450ıu/0,75ml 5 kutu

cetrotide 0,25 mg 2 kutu

ihtiyacı olanlar 0539 468 83 33 numaralı telefondan ulaşabilirler...

İlk denemem benimde belirti kasık ağrım vardı ilk günlerde geçti yanlızca karnım çok şiş ama bununda belirti olduğunu sanmıyorum benimde senin gibi çok fazla ümidim yok zaten

ya kızlar bende ne şişlik var nede baska bişi bugün 6. günüm hiç bişi hissetmiom olmadı galiba😔

Canım evet idrarda çıkmıyor bende yapıyorum hergün ama benim kan testimde çıktı erken yaptırdım asıl yarın test yapılacak günüm ama rahat gidicem sağ kasığımdada çok hafif şişlik var yuvarlak elle farkediliyor inşallah bebeğim tutunmuştur orada duruyordur insan sabredemiyor malesef zaman geçmemişti bana halada geçmiyor transferden 1 hafta geçtimi çıkıyor sizin 12 gün değeriniz kaçtı? hamilesiniz sanıyorum

ya kızlar bende ne şişlik var nede baska bişi bugün 6. günüm hiç bişi hissetmiom olmadı galiba😔

Benimde bugun 5.gunum ama seninki gibi hicbir belirti yok umutsuzluga kapilmakta istemiyorum ama korkuyorum.birde inanilmaz akintim var kizlar bu normalmi sizce

Benimde bugun 5.gunum ama seninki gibi hicbir belirti yok umutsuzluga kapilmakta istemiyorum ama korkuyorum.birde inanilmaz akintim var kizlar bu normalmi sizce

jel kullanıosan ondandır canım benimde öle morelim bozuk inş ben yanılıorumdur

aynen canım ya sorma benim 5. güm embriyosu kondu bugün itibariyle 6. günüm test günüm 23 temmuz erkenmi yaptırsam diom

merhaba bir haftayı geçtikten sonra çıkıyor sanıyorum ben 1 hafta sonra yaptırdım 4 gün embriyosudu 28 çıktı pozitif dendi
0,5 negatif / 5 -25 değeri erken gebelik tanısı 25 üst pozitif gebe demekmiş benimde yarın asıl tarihim idrarda hiç çıkmıyor yarın yaptırıcam irenbede bakalım ne dicekler heyecan hat safhada inşallah değerim katlanmıştır bu arada yarın adet tarihimde geçen ayın 17 sinde olmuştum ama şu anlık gelen gidende bişey yok genede insan huzursuz oluyor uyku düzenim bile alt üst durumda

ne güzel cnm sen hamilesin inş degerin katlanır benim kalcamın sag tarafı ve belim agrıo inş tutmustur cok dua et

evet canım hamileyim 12. gün 138, 14. gün 260 dı değerim bir arkadaşım 10. gün negatif almıştı sonucu ama hamileydi ondan dedim boşuna strese gerek yok zaten çok zorlu bir süreç güzel haberlerini bekliyorum

tebrik ederim allah tamamına erdirsin

ne güzel cnm sen hamilesin inş degerin katlanır benim kalcamın sag tarafı ve belim agrıo inş tutmustur cok dua et

canım benimde öyle oluyor sağ tarafım belimin çok ağrıdı sanırım sende hamilesin rabbim hepimize hamilesin sağlıklı bebeğin olucak lafını duyursun inşallah yarın bakalım asıl değerler ne durumda heyecandan duramıyorum bile ama sakın moralini bozma benimde sağ tarafım belim ve sağ kasığım ağrıyor ve sağ kasıkta dün farkettim elimi gezdirince yuvarlak bi çıkıntı olduğunu farkettim acaba bebişmidir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…