Tüp bebek sonuç bekleyenler buraya ;)

ayyy canım agzından bal damlıo bu cümleyi duymak beni cok mutlu etti inş test sonucumda da böle güzel cıkar bence sen kesin hamilesin canım benim yrn 7.günüm 5. gün blast embriyo kondu 1. kalite acaba kanda cıkarmı yrn yaptırsam

cnm bide sen transferin kacıncı gününde yaptırdın testi

Nasilsiniz kizlar umarim sonuc bekleyen herkez pozitif görür. .. Bugun bir tuhafim ben kafam sersem gibi tansiyonum dusuk gibi ama degil sizdede oluyormu bole

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canim sen yaptirdinmi testini bugun.guzel haberlerini bekliyoruz inss

yok cnm günümde yaptırcam erken yaptırıp hayal kırıklıgı yasamak istemiyorum surda 5 gün kaldı zaten sabretcez artık

Haklisin aslinda ama sabretmek cok zor benim persembe gunu tahlil yaptirmam gerek ama pazartesi baktircam 10.gun oluyo inss guzel olur hersey

İnşallah iyi haberlerini alırız

malesef kötü haber benden bebeğim gelişmiyormuş rabbim sizlere güzel haberler almayı nasip eder inşallah bugün öğrendim hapları bırakıp 1 hafta içinde düşmesini bekliycekmişim ağla ağla bi hal oldum içim çok acıyor çok üzgünüm

Canim cok uzuldum ne desek bos biliyorum Allahim sabir versin guc versin atlatmaniz icin

canim cok uzuldum ins en kisa zamanda rabbim saglikli bi evlat nasip eder

Allah sabir versin canim... uzulme dicem ama boş biliyorum umarim en kisa zamanda hepimize saglikli canlar nasip eder yaradan

Offf ne diyeceğimi bilemedim benimde olmadı olmadı olmadııı canım çok sıkkın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…