walla kızlar bugün benim5. gün karnım hiç şiş deil gündüz bolca meyve yediğim için hergün tuvalete cıkıom kabız olmadım çok şükür ilk 3 gün bel ve kasık agrım oldum özellikle belim cok agrıdı 4. günde bi yerim agrımadı bugünde vajinam zonkluo sanki arada hafif kasık ve bel agrısı o kadar Allahım inş tutunmustur yarabbim hepimizn yüzünü güldürsün inş benim test günüm 23 temmuz kadir gecesine denk gelio inş güzel haber alırım 2 basarısız aşılamadan sonra güzel haber alırım[/QUOTEinşallah
ayyy canım agzından bal damlıo bu cümleyi duymak beni cok mutlu etti inş test sonucumda da böle güzel cıkar bence sen kesin hamilesin canım benim yrn 7.günüm 5. gün blast embriyo kondu 1. kalite acaba kanda cıkarmı yrn yaptırsamcanım benimde öyle oluyor sağ tarafım belimin çok ağrıdı sanırım sende hamilesin rabbim hepimize hamilesin sağlıklı bebeğin olucak lafını duyursun inşallah yarın bakalım asıl değerler ne durumda heyecandan duramıyorum bile ama sakın moralini bozma benimde sağ tarafım belim ve sağ kasığım ağrıyor ve sağ kasıkta dün farkettim elimi gezdirince yuvarlak bi çıkıntı olduğunu farkettim acaba bebişmidir
merhaba bir haftayı geçtikten sonra çıkıyor sanıyorum ben 1 hafta sonra yaptırdım 4 gün embriyosudu 28 çıktı pozitif dendi
0,5 negatif / 5 -25 değeri erken gebelik tanısı 25 üst pozitif gebe demekmiş benimde yarın asıl tarihim idrarda hiç çıkmıyor yarın yaptırıcam irenbede bakalım ne dicekler heyecan hat safhada inşallah değerim katlanmıştır bu arada yarın adet tarihimde geçen ayın 17 sinde olmuştum ama şu anlık gelen gidende bişey yok genede insan huzursuz oluyor uyku düzenim bile alt üst durumda
ayyy canım agzından bal damlıo bu cümleyi duymak beni cok mutlu etti inş test sonucumda da böle güzel cıkar bence sen kesin hamilesin canım benim yrn 7.günüm 5. gün blast embriyo kondu 1. kalite acaba kanda cıkarmı yrn yaptırsam
Nasilsiniz kizlar umarim sonuc bekleyen herkez pozitif görür. .. Bugun bir tuhafim ben kafam sersem gibi tansiyonum dusuk gibi ama degil sizdede oluyormu bole
Mrb canim benimde bugun transferimin ardindan 6.gun akinti ve zaman zaman kasilma yasiyorum ama bahsettigin gibi sorunlar yasamadim.tabi belirtilere cok takilmamak gerek umarim hepimiz guzel haberler aliriz
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
cnm bide sen transferin kacıncı gününde yaptırdın testi
Nasilsiniz kizlar umarim sonuc bekleyen herkez pozitif görür. .. Bugun bir tuhafim ben kafam sersem gibi tansiyonum dusuk gibi ama degil sizdede oluyormu bole
Mrb canim benimde bugun transferimin ardindan 6.gun akinti ve zaman zaman kasilma yasiyorum ama bahsettigin gibi sorunlar yasamadim.tabi belirtilere cok takilmamak gerek umarim hepimiz guzel haberler aliriz
merhaba benimde tansiyonun 9,5 ti oluyor öyle tansiyon düşmesi bende uyku konusunda mafoldum uykusuzlukları yaşıyorum bugün test günümdü 31 çıktı pozitif gebelik dediler cumartesi tekrardan bakılcak birkere yaptırınca kurtulcam diyosun ama asıl yeni başlıyormuş
Canim sen yaptirdinmi testini bugun.guzel haberlerini bekliyoruz inss
yok cnm günümde yaptırcam erken yaptırıp hayal kırıklıgı yasamak istemiyorum surda 5 gün kaldı zaten sabretcez artık
hayırlı olsun canım ne güzel hamilesin inş bende pozitifi görürümNasilsiniz kizlar umarim sonuc bekleyen herkez pozitif görür. .. Bugun bir tuhafim ben kafam sersem gibi tansiyonum dusuk gibi ama degil sizdede oluyormu bole
merhaba benimde tansiyonun 9,5 ti oluyor öyle tansiyon düşmesi bende uyku konusunda mafoldum uykusuzlukları yaşıyorum bugün test günümdü 31 çıktı pozitif gebelik dediler cumartesi tekrardan bakılcak birkere yaptırınca kurtulcam diyosun ama asıl yeni başlıyormuş
İnşallah iyi haberlerini alırız
malesef kötü haber benden bebeğim gelişmiyormuş rabbim sizlere güzel haberler almayı nasip eder inşallah bugün öğrendim hapları bırakıp 1 hafta içinde düşmesini bekliycekmişim ağla ağla bi hal oldum içim çok acıyor çok üzgünüm
malesef kötü haber benden bebeğim gelişmiyormuş rabbim sizlere güzel haberler almayı nasip eder inşallah bugün öğrendim hapları bırakıp 1 hafta içinde düşmesini bekliycekmişim ağla ağla bi hal oldum içim çok acıyor çok üzgünüm
Canim cok uzuldum ne desek bos biliyorum Allahim sabir versin guc versin atlatmaniz icin
canim cok uzuldum ins en kisa zamanda rabbim saglikli bi evlat nasip eder
amin canım sizlerden güzel haberler bekliyorum rabbim yanınızda olsun
amin cnm ins bugun transferin 9. günü az once idrar testi yaptim negatif sali kan testim var ins onda pozitif cikar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?