Tüp bebek sonuç bekleyenler buraya ;)

Ben tatile çıkmıştım doktorumu aradım hımmm dedi geldiğinde görüşelim tekrar karar verelim dedi ama çookk canım sıkıldı çokk senin doktorun ne dedi

ben anlamadım sen tüp bebek yaptırmıştın dime sonuç bekliyordun kan tahlili için???

benim kan değerim 12 gün 31 14 gün 31,9 çıktı doktorum bebek gelişmiyor dedi kullandığın ilaçları bırak 1 hafta içinde kanaman olucak parçalı şekilde korkma dedi tutunmuş gebelik var ama gelişim yok dedi yarın benim içim elvermedi diye birde sağlık ocağında yaptırıcam kan testi son umut

Evet ilk tüp bebek denemem kanda sonucunada 19 temmuzda bakıcaktık baktık olmadı işte

Kızlar merhaba,
Bugün transferin 5. günü. Hiç ama hiç bir belirti hissetmiyorum. İlkinde bel ağrım falan olmuştu. Gerçi kimyasal gebelik oldu ama.
Düşünmeyeyim diyorum ama yine de elimde değil. İlkine göre daha rahatım. Sürekli yatmıyorum.Ağır birşey yapmıyorum ama bulaşık mk falan boşaltıp dolduruyorum. Dışarı da çıktım. İlkinde hep yatmıştım. Kendime işkence etmekten başka birşey değildi o. Sürekli kendimi dinleyip belirti arıyordum. Psikolojim bozulmuştu resmen. Herkesle kavga eder oldum. Şimdi öyle yapmıyorum. Kendimi oyalamaya çalışıyorum ama yinede hep aklımda. Bir an önce test günüm gelse de öğrensem Sanki bebeklerim benimle değil gibi Hiç mi belirti olmaz. Lütfen yardım. Benim gibi olan var mı?

cnm senin adına çok sevindim tatıldeyım bayramdan sonra gidicem cnm allah sağlıklı kucağına almayı nasip etsin.

canım tedavin hayırlı olsun umarım bebeğin sana sıkı sıkı tutunur açıkçası belirti bende fazla yaşamadım progestan iğnelerinin yaptığı ateş dışında bende fazla yatmadım ama makineyi doldurup boşaltma ister istemez uzanıyorsun bırak eşin yapsın ben 3 aylık oldum hala hiç belirtim yok olmaması daha iyi diyor doktor güzel haberlerini bekliyorum

canım benim ilkti olmadı sanırım senin 2 denemen insan anlıyor bende demiştim çocuk yok galiba diye ama 2 denemede şans daha yüksek diyorlar sen gönlünü ferah tut ve inan benimleler de benim hikayem karışık 2 embriyo kondu 2sidemi gelişmedi tutunmuş ama gebelik nasıl olmaz yatma ben hiç yatmadım gezmeğe bile gittim evde ağır işler hariç herşeyi yaptım misafirlerim bile geldi ağırladım ve tutunmuş düşün insan aklından çıkartamıyor ama hep konuş bebişlerinle ve dua et rabbim inşallah bize göstermedi sana göstersin dualarım seninle olucak benim belirti olarak bel ağrım çok vardı ama hiç belirti olmayıp hamile olan çok insan var hakkında hayırlısı seninledir bebişlerin güzel haberlerini bekliyorum

İnşallah benimledir bebişlerim. Bekleyip görücez. Dua etmekten başka yapabileceğim birşey yok. Güzel dileklerin için sağol canım

Ne güzel hamilesin. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah. Ne bileyim ilkinde hiç bilmediğim birşey. Kıpıdamaya bile korkuyordum ama bu sefer daha farklı hissediyorum. Hayırlısı hakkımızda. İnşallah Rabbim bize de nasip eder

ya canim benimde bugun 10. gunum ins olmam sali gunu test yaptircam gerci dun idrar testi yaptim negatif cikti 9. gunumdu

Canim ne yaptin test
yaptiracaktin

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

tüp bebek transferim iptal oldu geçen hafta cuma günü yumurtalarım toplandı ama eşimin spermi sorunlu olduğu için döllenme olmadı iptal ettiler o kadar mutsuzumki ağlamaktan gözlerim şiştii..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…