Tüp bebek sonuç bekleyenler buraya ;)

sabah kalktım kahverengi leke suanda azıcık var kanda deil ama testte negatif cıktı acaba ilaclardan dolayımı hemen olmuom bide dr gitmem gerekirmi

Bilemiyorim ki canim benim gorusmedin mi doktorunla kan testi yaptirmadin mi bana doktorum adet olsan bile kan testini yaptiracaksin demisti

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

sabah kalktım kahverengi leke suanda azıcık var kanda deil ama testte negatif cıktı acaba ilaclardan dolayımı hemen olmuom bide dr gitmem gerekirmi

Canim cok uzuldum ama kan testi yaptirnadiysan hala bi umut var ne olursa olsun kan testini yaptir derim ben.

Canim cok uzuldum ama kan testi yaptirnadiysan hala bi umut var ne olursa olsun kan testini yaptir derim ben.

sen niye kan testi yaptırmadın anlamadım lekelenmen oldu diye hemen negatif olurmu ya bana kimyasal gebelik dedi cumartesinden beri adet olmadım diye bugün gene gittim sağlık ocağına kan testi yaptırdım hemen git yaptır kan testini tüp bebek değilmi senin htcik

kan testini yaptırdım bugün zaten negatif ama hala adet olmadı sabahtan beri azıcık kahve leke var

Ya gerçekten çok üzüldüm tühnn ne diyeceğimi bilemedim üçümüzde arka arkaya

pes diyorum ya herşey üstüste hepimiz negatif tövbe yarabbim ya bu mübarek ayda keşke hepimiz güzel haber alsaydık ( ben 3müzede çok üzgünüm teselli olucaktık bari birimizden biri tutaydı:2::2::2:

Neyse ne yapalım kader kısmet 2. Denemeyi düşünüyomusun

yok şu anlık denemek aklımın ucundan bilem geçmiyor ama ilerde belki birgün pskolojim alt üst olmuş durumda çünkü ben bugün gittim sağlık ocağına kan verdim sonucum 31 demişlerdi ya bugün 80 çıktı cmrtesiden beri progestaranlarıda kullanmıyorum nasıl oldu bu iş dersiniz acil doktorumu aradım dedim 80 çıktı neden allah allah dedi 2 gün sonra tekrar sağlık ocağında kan ver sonuç çıktımı hemen ara dedi tamam dedim sizce neden böyle bişey oldu

Kizlar cok gecmis olsun soyleyecek pek bisey yok aslinda Allah sabir versin.bende yarin kan tahlili yaptircam ama hic umudum yok.herseyin hayirlisi artik

Kizlar cok gecmis olsun soyleyecek pek bisey yok aslinda Allah sabir versin.bende yarin kan tahlili yaptircam ama hic umudum yok.herseyin hayirlisi artik

Yarin benimde test gunum ama ayaklarım geri geri gidiyor hic cesaretim kalmadi hic bir belirtim yok nasil kan vericem ben yaa

Yarin benimde test gunum ama ayaklarım geri geri gidiyor hic cesaretim kalmadi hic bir belirtim yok nasil kan vericem ben yaa

Inan bende ayniyim korkusu coktu icime.belirti namina bendede bisey yok ama ufakta olsa umut herzaman var insallah guzel haberlerii aliriz yarin

Inan bende ayniyim korkusu coktu icime.belirti namina bendede bisey yok ama ufakta olsa umut herzaman var insallah guzel haberlerii aliriz yarin

Hakkımızda hayırlısı olsun diğer arkadaslarimizada inanilmaz üzüldüm umarim isteyen herkesin gonllune gore olsun hersey

Ya gerçekten çok üzüldüm tühnn ne diyeceğimi bilemedim üçümüzde arka arkaya

ya kızlar bugün kan testim negatif çıktı sabah acık kahve kekelenmem oldu aksama dogru siyaha yakın bi renk aldı bide jelde siyah vaziyette düşmüş halada siyaha yakın kahve olarak devam edio ilaclardanmı böle oldu acaba yoksa hamilemiyimde testte yanlış cıktı anlamadım gitti hala kırmızıya dönüşmedi dr 2-3 gün sonra kurmızıya döner dedi ama içime bi şüphe düştü böle bi durum yasayan varmı

evet neden değerin yükseliyorki ?

Aylardır takip ediyorum kızlar sizi artık bende sonuç bekleyenlerdenim 04 agustos test günüm cok heyecanlıyım bugün transferimin 2. Günüm kabız olmaktan cok korkuyorum kabız olupta bu sorunu nasıl atlatan var yazbilirmi acaba insan tuvalete bile gitmeye korkuyo

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…