Hadi hayirlisi inşaallah pozitif olur benimde çarşamba test günüm
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Hayır yıkılma lekelenme olabilir gebede olsan benim içime sen iyi haberler vericeksin diye doğuyor ben halen hastalanmadımama sonucum negatifbu sabah kahverengi lekelenmem oldu galiba adet oluorum test yaptırdım ama pozitif olcanı zannetmiorum yıkılmıs durumdayım
Hayır yıkılma lekelenme olabilir gebede olsan benim içime sen iyi haberler vericeksin diye doğuyor ben halen hastalanmadımama sonucum negatif
malesef test sonucum negatif😔
Ne yazilabilir bilmiyorum gecmis olsun
sabah kalktım kahverengi leke suanda azıcık var kanda deil ama testte negatif cıktı acaba ilaclardan dolayımı hemen olmuom bide dr gitmem gerekirmi
sabah kalktım kahverengi leke suanda azıcık var kanda deil ama testte negatif cıktı acaba ilaclardan dolayımı hemen olmuom bide dr gitmem gerekirmi
Canim cok uzuldum ama kan testi yaptirnadiysan hala bi umut var ne olursa olsun kan testini yaptir derim ben.
Canim cok uzuldum ama kan testi yaptirnadiysan hala bi umut var ne olursa olsun kan testini yaptir derim ben.
Ya gerçekten çok üzüldüm tühnn ne diyeceğimi bilemedim üçümüzde arka arkayamalesef test sonucum negatif😔
Ya gerçekten çok üzüldüm tühnn ne diyeceğimi bilemedim üçümüzde arka arkaya
Neyse ne yapalım kader kısmet 2. Denemeyi düşünüyomusunpes diyorum ya herşey üstüste hepimiz negatif tövbe yarabbim ya bu mübarek ayda keşke hepimiz güzel haber alsaydık( ben 3müzede çok üzgünüm teselli olucaktık bari birimizden biri tutaydı:2::2::2:
Neyse ne yapalım kader kısmet 2. Denemeyi düşünüyomusun
Kizlar cok gecmis olsun soyleyecek pek bisey yok aslinda Allah sabir versin.bende yarin kan tahlili yaptircam ama hic umudum yok.herseyin hayirlisi artik
Yarin benimde test gunum ama ayaklarım geri geri gidiyor hic cesaretim kalmadi hic bir belirtim yok nasil kan vericem ben yaa
Inan bende ayniyim korkusu coktu icime.belirti namina bendede bisey yok ama ufakta olsa umut herzaman var insallah guzel haberlerii aliriz yarin
Ya gerçekten çok üzüldüm tühnn ne diyeceğimi bilemedim üçümüzde arka arkaya
evet neden değerin yükseliyorki ?yok şu anlık denemek aklımın ucundan bilem geçmiyor ama ilerde belki birgün pskolojim alt üst olmuş durumda çünkü ben bugün gittim sağlık ocağına kan verdim sonucum 31 demişlerdi ya bugün 80 çıktı cmrtesiden beri progestaranlarıda kullanmıyorum nasıl oldu bu iş dersiniz acil doktorumu aradım dedim 80 çıktı neden allah allah dedi 2 gün sonra tekrar sağlık ocağında kan ver sonuç çıktımı hemen ara dedi tamam dedim sizce neden böyle bişey oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?