Aylardır takip ediyorum kızlar sizi artık bende sonuç bekleyenlerdenim 04 agustos test günüm cok heyecanlıyım bugün transferimin 2. Günüm kabız olmaktan cok korkuyorum kabız olupta bu sorunu nasıl atlatan var yazbilirmi acaba insan tuvalete bile gitmeye korkuyo
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Bol bol su iç canim birde kuru kayisi ye ozaman kabiz olmazsin hakkinda hayırlısı olsun saglikla guzel haberler al inşaallah
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Aylardır takip ediyorum kızlar sizi artık bende sonuç bekleyenlerdenim 04 agustos test günüm cok heyecanlıyım bugün transferimin 2. Günüm kabız olmaktan cok korkuyorum kabız olupta bu sorunu nasıl atlatan var yazbilirmi acaba insan tuvalete bile gitmeye korkuyo
Bir negatifte benden
evet neden değerin yükseliyorki ?
Alla alla neden bu aralar herkesin negatif sonuçlandı çok üzüldüm sizlerede
Ben normaldede sürekli kabızımdır ,kayısı yedim bol su içtim ve kabız olmadım benim sana tavsiyem bu olur ama tani abartmadan ye :)) yoksa ishalde olabilirsin
Herkese selam Temmuz 15 de transfer oldum sizce yarın kan testi yaptırayım mı
Mrb benim 5. Gün embriyo transferi ve 5. Günüm ikinci günden itibaren bel ve göğüs ağrılarım var ... sanırım normal... Bu arada bu ilk tüp bebek deneyimim...
Kizlar bende negatif aldim ama benim adet tarhimde gecti acaba ilaclardanmi doktora negatif diyebildim ben aricam seni tekrar dedi ama aramadi yarin tekrar test yaptirsammi kanda bakilan testlerin yanilma payi varmi yoksa ben hala kendimi mi avutuyorum
dış gebelik mi acaba dudaklarım uçukladı sıkıntıdan inanki ne zormuş bu durum yarın gene yaptırıcam hcg yükseldiyse 2 alternatif var bence ya gebeyim geç döllenme oldu yada dış gebeyim ki allah yazdıysa bozsun o zaman way halime ne kanama geldi hala nede lekelenme ama gögüslerimin uçları hiç acımıyor dur bakalım yarın ne olucak haber ver mutlaka
canım merhaba senin şansında yüksek olabilir 5 gün embriyosu benimde ilk denememdi hala sonlandımı sonlanmadımı bir garip durumdayım.. belim ağrımıştı gögüsler şişmiş ve acımıştı kasıklarda ani batmalar oluyordu bunlar normal belirtiler inşallah herşey yolunda gider ve güzel haberlerini alırız hayırlısı olsun
Deger 0.1 cikti labaratuar daki hemsire negatif dedi doktoruma gostermedim sonucu sehir disindan istanbula gitmek helede bu moral bozukluguyla zor geldi telde gorustum aricam seni detayli konusuruz dedi aramadi daha cok sinir oldum ilk denememdi benim ilgi alaka sifir cesaret edipte tekrar denersem doktoru deisirim buyuk ihtimal ama testi tekrarlatsatmi bilemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?