Tüp bebek sonuç bekleyenler buraya ;)

Bol bol su iç canim birde kuru kayisi ye ozaman kabiz olmazsin hakkinda hayırlısı olsun saglikla guzel haberler al inşaallah

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kizlar benimde sonucum negatif. Olmadi

Bir negatifte benden

Bol bol su iç canim birde kuru kayisi ye ozaman kabiz olmazsin hakkinda hayırlısı olsun saglikla guzel haberler al inşaallah

Teşekkürler cnm bende bol bol meyve yiyip üstüne su içiyorum karnım şişti davul gibi inşallah bi aksilik çıkmadan atlatırım

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Herkese selam Temmuz 15 de transfer oldum sizce yarın kan testi yaptırayım mı

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ben normaldede sürekli kabızımdır ,kayısı yedim bol su içtim ve kabız olmadım benim sana tavsiyem bu olur ama tani abartmadan ye :)) yoksa ishalde olabilirsin

evet neden değerin yükseliyorki ?

dış gebelik mi acaba dudaklarım uçukladı sıkıntıdan inanki ne zormuş bu durum yarın gene yaptırıcam hcg yükseldiyse 2 alternatif var bence ya gebeyim geç döllenme oldu yada dış gebeyim ki allah yazdıysa bozsun o zaman way halime ne kanama geldi hala nede lekelenme ama gögüslerimin uçları hiç acımıyor

Son düzenleme:
Ben normaldede sürekli kabızımdır ,kayısı yedim bol su içtim ve kabız olmadım benim sana tavsiyem bu olur ama tani abartmadan ye :)) yoksa ishalde olabilirsin

ecrimm canım hayırlısı olsun inşallah senden pozitif haber alırız o kadar çok negatif aldıkki sen belki yüzümüzü güldürücen allah yardımcın olsun hayırlısı olsun inşallah

Kizlar bende negatif aldim ama benim adet tarhimde gecti acaba ilaclardanmi doktora negatif diyebildim ben aricam seni tekrar dedi ama aramadi yarin tekrar test yaptirsammi kanda bakilan testlerin yanilma payi varmi yoksa ben hala kendimi mi avutuyorum

Mrb benim 5. Gün embriyo transferi ve 5. Günüm ikinci günden itibaren bel ve göğüs ağrılarım var ... sanırım normal... Bu arada bu ilk tüp bebek deneyimim...

canım merhaba senin şansında yüksek olabilir 5 gün embriyosu benimde ilk denememdi hala sonlandımı sonlanmadımı bir garip durumdayım.. belim ağrımıştı gögüsler şişmiş ve acımıştı kasıklarda ani batmalar oluyordu bunlar normal belirtiler inşallah herşey yolunda gider ve güzel haberlerini alırız hayırlısı olsun

Canım bhcg kan testin sonucu ne çıktıda negatif dedin kendi kendinemi dedin doktorun ne dedi hiçbirşey anlatmamışsın ki

Deger 0.1 cikti labaratuar daki hemsire negatif dedi doktoruma gostermedim sonucu sehir disindan istanbula gitmek helede bu moral bozukluguyla zor geldi telde gorustum aricam seni detayli konusuruz dedi aramadi daha cok sinir oldum ilk denememdi benim ilgi alaka sifir cesaret edipte tekrar denersem doktoru deisirim buyuk ihtimal ama testi tekrarlatsatmi bilemiyorum

Inşallah bakalım hepimizin hakkında hayırlısı olsun ...

herkese iyi günler siteyi yazılanları uzaktan takip edenlerdenim ve kendi hikayemi sizlerle paylaşmak istedim ben 9 senelik evliyim ve çocugum olmadı ilaç tedavileri gördüm ama olmadı ilk tüp bebek uygulamamı bu ay yaptırdım 3 embriyom oldu ikisi sağlıklı idi 11 temmuz da transferim yapıldı 22 temmuz da kan tahlilim pozitif çıktı elhamdülillah bugün tekrar kan vereceğim değerlerin yükselişine bakılacak çok acemiyim çok heyecanlıyım RABBİM TAMAMINA ERDİRSİN İnşaallah buradaki herkesin hakkında hayırlı sonuçlandırsın endişelerim var vesvese yapmamaya çalışıyorum sizlerden de dua bekliyorum Rabbim hepimizin kucağına almayı nasip etsin

canım bende memnun kalmadım doktorumdan izmirdeyim ben irenbe ye gittim ahmet zeki beye doçent ama ilgi alaka bendede yok malesef insan istiyorki tutmasada ilgilensin ben artık şunu düşünüyorum çok uçuk paralar veriliyor acaba ilkinde bilerekmi tutturmuyorlar çünkü bende sorun yok eşiminde 2 evliliği ilk eşinden oğlu var eşi şeker hastasıydı korunamıyor diye sperm kanallarını bağlatmış olduğu için doğal yolla bizim olmaz ya tüp bebek yada operasyonla kanalları açtırmasdı lazımdı ki oda 100/100 olmaz diye dedik tüp bebek ama olmadı sanırım benim ben anlamadım çünkü ben daha önce hamile kalmıştım hiçbir sorunum yoktu yani para içinmi yapmıyorlar acaba artık kötü düşünüyorum sanırım haksızmıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…