- 8 Temmuz 2014
- 215
- 60
- 48
herkese iyi günler siteyi yazılanları uzaktan takip edenlerdenim ve kendi hikayemi sizlerle paylaşmak istedim ben 9 senelik evliyim ve çocugum olmadı ilaç tedavileri gördüm ama olmadı ilk tüp bebek uygulamamı bu ay yaptırdım 3 embriyom oldu ikisi sağlıklı idi 11 temmuz da transferim yapıldı 22 temmuz da kan tahlilim pozitif çıktı elhamdülillah bugün tekrar kan vereceğim değerlerin yükselişine bakılacak çok acemiyim çok heyecanlıyım RABBİM TAMAMINA ERDİRSİN İnşaallah buradaki herkesin hakkında hayırlı sonuçlandırsın endişelerim var vesvese yapmamaya çalışıyorum sizlerden de dua bekliyorum Rabbim hepimizin kucağına almayı nasip etsin
dış gebelik mi acaba dudaklarım uçukladı sıkıntıdan inanki ne zormuş bu durum yarın gene yaptırıcam hcg yükseldiyse 2 alternatif var bence ya gebeyim geç döllenme oldu yada dış gebeyim ki allah yazdıysa bozsun o zaman way halime ne kanama geldi hala nede lekelenme ama gögüslerimin uçları hiç acımıyor dur bakalım yarın ne olucak haber ver mutlaka
yaptırdım kan testi canım yarın çıkıcakmış sağlık ocağı böyle malesef sabırla bekliyorum ne olucak diye yarın çıkınca yazarım muhakkak dua edinde bebiş yoksa kimyasal olsun dış gebelik olmasın(((
yaptırdım kan testi canım yarın çıkıcakmış sağlık ocağı böyle malesef sabırla bekliyorum ne olucak diye yarın çıkınca yazarım muhakkak dua edinde bebiş yoksa kimyasal olsun dış gebelik olmasın((([/QUOTE
Ins saglikli gebeliktir o sekilde dsnmeyin((
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
yaptırdım kan testi canım yarın çıkıcakmış sağlık ocağı böyle malesef sabırla bekliyorum ne olucak diye yarın çıkınca yazarım muhakkak dua edinde bebiş yoksa kimyasal olsun dış gebelik olmasın(((
merhaba hakkınızda hayırlısı olsun inş. Benimde 4. testimde kan değerim yükselmedi. Dr u aradım kimyasal gebelik geçiriyorsun ,kanaman olcak , ilaçları iğneleri bırak dedi. 2 gün ne iğne ne ilaç...Hatta oruç tuttum, sigara içtim. Bilenlere olumsuz olduğunu söyledik. Sonraki testte değer tekrar yükseldi. Keseyi de gördük çok şükür. Kalbini duymayı bekliyoruz Allahın izniyle. Sizin de inşallah bir mucize olur...
canım bende memnun kalmadım doktorumdan izmirdeyim ben irenbe ye gittim ahmet zeki beye doçent ama ilgi alaka bendede yok malesef insan istiyorki tutmasada ilgilensin ben artık şunu düşünüyorum çok uçuk paralar veriliyor acaba ilkinde bilerekmi tutturmuyorlar çünkü bende sorun yok eşiminde 2 evliliği ilk eşinden oğlu var eşi şeker hastasıydı korunamıyor diye sperm kanallarını bağlatmış olduğu için doğal yolla bizim olmaz ya tüp bebek yada operasyonla kanalları açtırmasdı lazımdı ki oda 100/100 olmaz diye dedik tüp bebek ama olmadı sanırım benim ben anlamadım çünkü ben daha önce hamile kalmıştım hiçbir sorunum yoktu yani para içinmi yapmıyorlar acaba artık kötü düşünüyorum sanırım haksızmıyım
canım hayırlısı olsun inşallah rabbim yardımcın olsun çok zor işler inan pskoloji sıfır oluyor mübarek ayda inşallah sendende pozitif haber alırız sonuçlarını yaz mutlaka bende bugün yine yaptırdım 80 di 2 gün önce bakalım yarın sonuç çıkar yazıcam siz nerde yaptırdınız tüp bebeği
merhaba hakkınızda hayırlısı olsun inş. Benimde 4. testimde kan değerim yükselmedi. Dr u aradım kimyasal gebelik geçiriyorsun ,kanaman olcak , ilaçları iğneleri bırak dedi. 2 gün ne iğne ne ilaç...Hatta oruç tuttum, sigara içtim. Bilenlere olumsuz olduğunu söyledik. Sonraki testte değer tekrar yükseldi. Keseyi de gördük çok şükür. Kalbini duymayı bekliyoruz Allahın izniyle. Sizin de inşallah bir mucize olur...
merhaba gerçektenmi nasıl oldu sizin benim hikayeme benziyor sanırım 12 gün 31 çıktı 14 gün 31,9 16 gün 80 çıktı bhcg sizin nasıl seyirdi ve ben cumadan beri ilaçlarıda bıraktım sigarada içiyorum yok diye( şaşırdım şimdi kanamamda gelmedi cumadan beri ne lekelenme var ne bişey uyku hali var sadece üstümde birde ağrı giriyor arada kasıklara o kadar değerleriniz nasıldı umut gibi oldunuz bana bu arada rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşalah
Canim insallah test sonucun olumlu cikar bende dayanamadim umut iste saglik ocagina test yaptirdim tekrar digerini ozelde yaptırmıştım bende doktorum icin kalbimi bozmayayim diyorum sabah arafi dosyani inceliyorum doncem sana dedi hala ses soluk yok acaba gercekten ilk seferi bilerek mi tutturmuyolar kimseye guvenim kalmadi
yaptırdım kan testi canım yarın çıkıcakmış sağlık ocağı böyle malesef sabırla bekliyorum ne olucak diye yarın çıkınca yazarım muhakkak dua edinde bebiş yoksa kimyasal olsun dış gebelik olmasın((([/QUOTE
Ins saglikli gebeliktir o sekilde dsnmeyin((
inşallah canım bizde öyle istiyoruz ama rabbim ne kısmet ettiyse onu yaşıycaz
merhaba gerçektenmi nasıl oldu sizin benim hikayeme benziyor sanırım 12 gün 31 çıktı 14 gün 31,9 16 gün 80 çıktı bhcg sizin nasıl seyirdi ve ben cumadan beri ilaçlarıda bıraktım sigarada içiyorum yok diye( şaşırdım şimdi kanamamda gelmedi cumadan beri ne lekelenme var ne bişey uyku hali var sadece üstümde birde ağrı giriyor arada kasıklara o kadar değerleriniz nasıldı umut gibi oldunuz bana bu arada rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşalah
amin bana sorduğunuzu düşünerek yazıyorum benim ilk değerim 11.gün 80 çıktı transferimin 5 günümden itibaren çok ciddi mide ağrısı ve adet olacakmış ağrısı çekiyorum göğüslerde birşey yok ağrı falan sizn hangi ilaçları kullanıyordunuz da braktınız
Kızlar bugün 3.günüm hiçbir belirti yok bazılarının bel ve kasık agrısı oluyoms bende yok 😞olmadı gibi sanki geliyo moralim cok boZuk nedense hiçbişey hissetmiyorum 😞😞😞 sizden pozitif sonuç alanlar varsa 3.4. Günlerde belirtileriniz nelerdi acaba ??
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Tüm dualarım seninle
canım hayırlısı olsun inşallah rabbim yardımcın olsun çok zor işler inan pskoloji sıfır oluyor mübarek ayda inşallah sendende pozitif haber alırız sonuçlarını yaz mutlaka bende bugün yine yaptırdım 80 di 2 gün önce bakalım yarın sonuç çıkar yazıcam siz nerde yaptırdınız tüp bebeği
Benimde 3 4 . Günler belirtin yoktu 5. Gün başladı
10. günden başlayarak: 42-139-210-197-559-1020....idi değerlerim. daha önce kimyasal gebeliklerim oldu o yüzden bu kadar sık kan vermiştim. inşallah yarın hayırlı haber alırsınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?