Tüp bebek sonuç bekleyenler buraya ;)

canım hayırlısı olsun inşallah rabbim yardımcın olsun çok zor işler inan pskoloji sıfır oluyor mübarek ayda inşallah sendende pozitif haber alırız sonuçlarını yaz mutlaka bende bugün yine yaptırdım 80 di 2 gün önce bakalım yarın sonuç çıkar yazıcam siz nerde yaptırdınız tüp bebeği

Bugün transfer sonrası 6. Günüm bel ve göğüs Ağrım vardı bu sabah pudra renginde bir akıntı gibi birsey geldi doktorumu aradım normal dedi. Bu durumla karşılaşan var mı aranızda arkadaşlar ?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Canim insallah test sonucun olumlu cikar bende dayanamadim umut iste saglik ocagina test yaptirdim tekrar digerini ozelde yaptırmıştım bende doktorum icin kalbimi bozmayayim diyorum sabah arafi dosyani inceliyorum doncem sana dedi hala ses soluk yok acaba gercekten ilk seferi bilerek mi tutturmuyolar kimseye guvenim kalmadi

sagol senin içinde hayırlısı olsun benim de ilk değerim 80 küsür çıktı diğerin haberi akşam gelicek ben mersin de yaptırdım

aynen işte güven denen bişey yok bende bu kadar olumluyken bu kadar garip bir durum bence ilk seferde para için yapıyorlar diye düşünüyorum ilk seferde tutan acaba kaç kişi var herkes 2-3 en az oluyo

Bugün transfer sonrası 6. Günüm bel ve göğüs Ağrım vardı bu sabah pudra renginde bir akıntı gibi birsey geldi doktorumu aradım normal dedi. Bu durumla karşılaşan var mı aranızda arkadaşlar

Bugün transferin 9. günü. 7. günden itibaren bel ve adet sancılarım var. Hele dün akşam öyle bir ağrım oldu ki kesin adet oldum bitti dedim 5 dk da bir tuvalete gidip baktım kırmızılar gelmişmi diye. Ama çok sükür ki gelmediler.Bugün de belim ağrıyor. 6.7.8 günlerde dayanamayıp idrar testi yaptım. Hepsi negatifti. Umutluyum. Umarım bu ağrılar bebişim benimle olduğu içindir. Testleri çok mu erken yapmışım kızlar??? Tamam 12. günde öğrenicem biliyorum ama napiim dayanamadım

Kızlar bugün 3.günüm hiçbir belirti yok bazılarının bel ve kasık agrısı oluyoms bende yok 😞olmadı gibi sanki geliyo moralim cok boZuk nedense hiçbişey hissetmiyorum 😞😞😞 sizden pozitif sonuç alanlar varsa 3.4. Günlerde belirtileriniz nelerdi acaba ??

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Benimde 3 4 . Günler belirtin yoktu 5. Gün başladı

Canim hadi hayirlisi insallah olumlu cikar senin icin bol bol dua edicem

Benimde 3 4 . Günler belirtin yoktu 5. Gün başladı

Gerçektenmi inşallah biraz olsun rahatladım benimde 3. Denemem bu artık oldun istiyorum 😞olumlu olur insallah seninkide benimkide insan beklerken nekadar kendini dinliyomus ☺️biyerden bişey olsa belirtimi acaba diye düşünüyoruz inşallah belirtilerim başlar hafta sonu

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…