Tüp bebek sonucu bekleyenler

Amin canim. Pazar benim icin de buyuk gun bakalim nasip kismet.

Kizlar cok üzüldüm sizin adiniza gercekten demekki hayirlisi böyleymis yüce rabbim in vardir bir bildigi sonuc beklexenlerede hayirli sonuclar diliyorum bu arada bende cok korkuyorum insallah carsamba keseyi ve kalp atislarini duyarim

Kizlar cok üzüldüm sizin adiniza gercekten demekki hayirlisi böyleymis yüce rabbim in vardir bir bildigi sonuc beklexenlerede hayirli sonuclar diliyorum bu arada bende cok korkuyorum insallah carsamba keseyi ve kalp atislarini duyarim
Canm pozitifi gormekle bitmiyo degil mi Allah insallah saglikla kucagina almayi nasip etsin bizlere de o gunleri gostersin insallah

Cnm buraya yazdkdan sonra tekrar aradilar dr demiki pzts ne kadar birakmasin son gunlerde bile degeri 4.5 olan var demis..yaa bosu bosuna yaptrdm ogneyi biliorm ama okadar emek var yapmasam icinde suphe olacak ondan yaptrdm simdi(

@beqon cnm gel sen beni dinle erken yaptrma testini gununu bekle mutlaka..sonra bosuna igneleri olmak inandaha cok can yakio...bosuna strese grme cnm 12.gununu bekle

@beqon cnm gel sen beni dinle erken yaptrma testini gununu bekle mutlaka..sonra bosuna igneleri olmak inandaha cok can yakio...bosuna strese grme cnm 12.gununu bekle
Evet aynen canm ya dr un oyle demesi cok iyi olmus birakma tabi. Benim ilk denemem 1seneyi gecti o zaman 12. degil 15.gun test gunu diyolardi o zaman bile ben 12.gun yaptim diye dr tekrarlatmisti ustelik 5.gun embryosuydu. Bende sen yazdiktan sonra arastirdim biraz gercektende sonradan pozitifi alanlar cok varmis iyi olmus ilaca devam etmen. yarin yaparsam ve cikmazsa devam ederim bende. Allah nasip etsin insallah.

Cnm senin baska donmusun varmi?

Yok canim ya 3taneydi. 3u de iyi durumda ama biz en iyi 2sini secip transfer edicegiz demislerdi.
Anladm cnm insallah olacak bu sefer seninki...sonrada bizlerinki..isyan etmek istemiorm yoruldm diorm bazen ama 10yil ugrasanlari gorunce yolun basindaym daha diorm...benm ilk iki denemm hastane cok kotuydu dr tevrubesizdi...ama bunda hersey cok ii gtti kaliteli embriyolar..histeroskopi rahimdr perde vardi oda alindi..genetik test temiz cokti....ama olmaynca olmuo iste...sabirsizlkla senin sonucunu bekliorm cnmm insallah bebsn tutunmustr hatta bebislerim cnmm dualarm seninle...

Canim benim en kisa zamanda Allah tum isteyenlere hayirlisini nasip etsin insallah. Bizim galiba cikolata kisti engel yoksa hersey yolunda. Kistin farkli salgilari oluyormus. Offff Allahim yardim et. Bizi de tum isteyenleri de sevindir

kızlar eşim c.tesi idrar testi yapalım diyor ama ben korkuyorum test günüm pazar idrarda çıkar mı acaba yardımcı olurmusunuz lütfen kafayı yicem a ooffff

Cnm benmde nwgatif bugun tekrar kan verdim 0.1 cikti aradm ilaci birak dediler...hayrlisi buymus be canm hakkimzda hayrli olan demekki negatifi girmekmis soleyecek pek bisi bulamiorm..seninle ayni durumdayim inan
kızlar durmak yok devam
kızlar eşim c.tesi idrar testi yapalım diyor ama ben korkuyorum test günüm pazar idrarda çıkar mı acaba yardımcı olurmusunuz lütfen kafayı yicem a ooffff
Bende cikmisti heyecandan duramayip yapmistim

Ben arastirdim genelde 9 gun falan cikiyomus 8 gunde cikan var ama silik sekilde.benim daha cok var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…