Amin canim. Pazar benim icin de buyuk gun bakalim nasip kismet.kızlar sizin adınıza çok üzüldüm inşaallah bi dahakine olur biliyorum üzülmemek çok zor ben ilk denememde negatifi görünce yıkılmıştım allah isteyen herkese anne olmayı nasib etsin benim test gnm pazar dua edin bana
hayırlı olsun. kaçıncı denemeydi sizin ve sorun neydi :)
öykü elf senn test günün ne zaman bir belirtin varmı benımkı pazar ve ara ara adet sancısı gibi ağrım oluyor adet olmaktan çok korkuyorumKist varken tüp bebek deniyorlarmıki
inşallah ikımizde güzel haberi paylaşirızAmin canim. Pazar benim icin de buyuk gun bakalim nasip kismet.
Canm pozitifi gormekle bitmiyo degil mi Allah insallah saglikla kucagina almayi nasip etsin bizlere de o gunleri gostersin insallahKizlar cok üzüldüm sizin adiniza gercekten demekki hayirlisi böyleymis yüce rabbim in vardir bir bildigi sonuc beklexenlerede hayirli sonuclar diliyorum bu arada bende cok korkuyorum insallah carsamba keseyi ve kalp atislarini duyarim
Allahim en kisa zamanda nasip etsin insallahKizlar bugundu test gunum ve negatif
Cnm buraya yazdkdan sonra tekrar aradilar dr demiki pzts ne kadar birakmasin son gunlerde bile degeri 4.5 olan var demis..yaa bosu bosuna yaptrdm ogneyi biliorm ama okadar emek var yapmasam icinde suphe olacak ondan yaptrdm simdiCanim bugun 9.gun ona ragmen birak mi dediler benim de yarina ilaclarim bitiyo yazdirmaya gidicem test de yapmayi dusunuyorum yine 0.1 i gorecekmisim gibi geliyo oyle olursa belki birakirim bende ilaclari hatta yazdirmasam mi diye dusunuyorum ama benim 3.gun embryolari aklimi o karistiriyo 5.gun olanlarin daha erken belli olabilir
Evet aynen canm ya dr un oyle demesi cok iyi olmus birakma tabi. Benim ilk denemem 1seneyi gecti o zaman 12. degil 15.gun test gunu diyolardi o zaman bile ben 12.gun yaptim diye dr tekrarlatmisti ustelik 5.gun embryosuydu. Bende sen yazdiktan sonra arastirdim biraz gercektende sonradan pozitifi alanlar cok varmis iyi olmus ilaca devam etmen. yarin yaparsam ve cikmazsa devam ederim bende. Allah nasip etsin insallah.@beqon cnm gel sen beni dinle erken yaptrma testini gununu bekle mutlaka..sonra bosuna igneleri olmak inandaha cok can yakio...bosuna strese grme cnm 12.gununu bekle
Cnm senin baska donmusun varmi?Evet aynen canm ya dr un oyle demesi cok iyi olmus birakma tabi. Benim ilk denemem 1seneyi gecti o zaman 12. degil 15.gun test gunu diyolardi o zaman bile ben 12.gun yaptim diye dr tekrarlatmisti ustelik 5.gun embryosuydu. Bende sen yazdiktan sonra arastirdim biraz gercektende sonradan pozitifi alanlar cok varmis iyi olmus ilaca devam etmen. yarin yaparsam ve cikmazsa devam ederim bende. Allah nasip etsin insallah.
Yok canim ya 3taneydi. 3u de iyi durumda ama biz en iyi 2sini secip transfer edicegiz demislerdi.Cnm senin baska donmusun varmi?
Anladm cnm insallah olacak bu sefer seninki...sonrada bizlerinki..isyan etmek istemiorm yoruldm diorm bazen ama 10yil ugrasanlari gorunce yolun basindaym daha diorm...benm ilk iki denemm hastane cok kotuydu dr tevrubesizdi...ama bunda hersey cok ii gtti kaliteli embriyolar..histeroskopi rahimdr perde vardi oda alindi..genetik test temiz cokti....ama olmaynca olmuo iste...sabirsizlkla senin sonucunu bekliorm cnmm insallah bebsn tutunmustr hatta bebislerim cnmm dualarm seninle...Yok canim ya 3taneydi. 3u de iyi durumda ama biz en iyi 2sini secip transfer edicegiz demislerdi.
Canim benim en kisa zamanda Allah tum isteyenlere hayirlisini nasip etsin insallah. Bizim galiba cikolata kisti engel yoksa hersey yolunda. Kistin farkli salgilari oluyormus. Offff Allahim yardim et. Bizi de tum isteyenleri de sevindirAnladm cnm insallah olacak bu sefer seninki...sonrada bizlerinki..isyan etmek istemiorm yoruldm diorm bazen ama 10yil ugrasanlari gorunce yolun basindaym daha diorm...benm ilk iki denemm hastane cok kotuydu dr tevrubesizdi...ama bunda hersey cok ii gtti kaliteli embriyolar..histeroskopi rahimdr perde vardi oda alindi..genetik test temiz cokti....ama olmaynca olmuo iste...sabirsizlkla senin sonucunu bekliorm cnmm insallah bebsn tutunmustr hatta bebislerim cnmm dualarm seninle...
kızlar durmak yok devamCnm benmde nwgatif bugun tekrar kan verdim 0.1 cikti aradm ilaci birak dediler...hayrlisi buymus be canm hakkimzda hayrli olan demekki negatifi girmekmis soleyecek pek bisi bulamiorm..seninle ayni durumdayim inan
Bende cikmisti heyecandan duramayip yapmistimkızlar eşim c.tesi idrar testi yapalım diyor ama ben korkuyorum test günüm pazar idrarda çıkar mı acaba yardımcı olurmusunuz lütfen kafayı yicem a ooffff
inşallah benmde çıkarkızlar durmak yok devam
Bende cikmisti heyecandan duramayip yapmistim
sendede adet sancsı oldu mu canım bu beni çok korkutoyurkızlar durmak yok devam
Bende cikmisti heyecandan duramayip yapmistim
Oluyodu sol kasigimdada baski hissediyodum silik cikiyo ama testte kipkirmizi cikmiyo silik ciksada hamilesindirsendede adet sancsı oldu mu canım bu beni çok korkutoyur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?