Allah burda emek veren ve cani gonulden isteyen herkese hayirlisini versin canim. Cok tesekkur ederim :)Gözün aydın cnmmm :)
Cok tesekkur ederim canim, dualarim sizinle..Sata tebrik ediyorum cnm Allah tamamını erdirsin çok sevindim yine güzel haberler var keyfim yerine geldi çok şükür
Artışların nasıl kaçıncı günlerde yaxarmisunGünaydın kızlar betahcg artışları 2 kat olmayıp sorun çıkmayan var mı?? Bazen %50 artıyor bazen 60. Düşme yok çok şükür ama artışın 2 kat olmaması çok korkutuyor beni
12. gün 328Artışların nasıl kaçıncı günlerde yaxarmisun
Bence korkma senin değerlerin benden çok iyi benim *12. Gün 78 14. Gün 124 16 gün. 188 19. Gün 568 e çıktı doktor ilerleme var dedi herkesin iki katı olcak diye bize yok yüzde elli yüzde atmış ilerledik yeter dedi cuma gunu de keseye bakcak artışs varsa ümit var bunu unutma benim 3. Gün emriyosu bu yuzden de olabilir12. gün 328
14.gün 518 (ama 45 saat sonra yapıldı 3 saatte ne değişir bilmemiorum ama 48 saat dolmadan yaptırmıştm)
İnşallah canım güzel haberlerini bekliyorum. Hepimizin hiç sorun yaşamadan güzel bir hamileliği olur inşAllah. Mutlaka yaz canım inşallah keseciği görür doktorBence korkma senin değerlerin benden çok iyi benim *12. Gün 78 14. Gün 124 16 gün. 188 19. Gün 568 e çıktı doktor ilerleme var dedi herkesin iki katı olcak diye bize yok yüzde elli yüzde atmış ilerledik yeter dedi cuma gunu de keseye bakcak artışs varsa ümit var bunu unutma benim 3. Gün emriyosu bu yuzden de olabilir
İçinizi ferah tutun. İlk değeri 5 olup evet sadece 5 rahat bir hamilelik geçirip. Zamanında doğum yapan yakın bir arkadaşım var. Bol bol dinlenme ve moralle herşey yolunda gidecek inşallah. Rabbim ol diyor ve oluyor.bende tedirginim 140 deger... keseye kadar yine bi heyecan rabbim yardim etsin.. herkese
Rahat ol Lütfen allahın izniyle burada keseyi de kalp atışınıda bizimle paylaşacaksın herşey yolunda gidecek ,gerçi tahmin edebiliyorum her aşaması ayrı bir olay ayrı bir heyecan ayrı bir bekleyiş .O 12 gün de de tedirginlik oldu öyle değilmi yok merdiven çıktım indim ,çok sert hapşirdim ,karnımın üstüne yattım ,kasıldım ,sinirlendim vs....ama bak sonuç olumlu sıkıntı yok pozitif düşün hep olurmu..bende tedirginim 140 deger... keseye kadar yine bi heyecan rabbim yardim etsin.. herkese
eminim ki güzel haberlerini alacağız lütfen keseyi görünce ve kalp atışlarını duyunca da bize bilgi ver dualarımız seninleBence korkma senin değerlerin benden çok iyi benim *12. Gün 78 14. Gün 124 16 gün. 188 19. Gün 568 e çıktı doktor ilerleme var dedi herkesin iki katı olcak diye bize yok yüzde elli yüzde atmış ilerledik yeter dedi cuma gunu de keseye bakcak artışs varsa ümit var bunu unutma benim 3. Gün emriyosu bu yuzden de olabilir
insallah canimİçinizi ferah tutun. İlk değeri 5 olup evet sadece 5 rahat bir hamilelik geçirip. Zamanında doğum yapan yakın bir arkadaşım var. Bol bol dinlenme ve moralle herşey yolunda gidecek inşallah. Rabbim ol diyor ve oluyor.
aynen oleydi...saol canimm.. sizler sayesinde biraz daha rahatliyorum dediklerinizle.Rahat ol Lütfen allahın izniyle burada keseyi de kalp atışınıda bizimle paylaşacaksın herşey yolunda gidecek ,gerçi tahmin edebiliyorum her aşaması ayrı bir olay ayrı bir heyecan ayrı bir bekleyiş .O 12 gün de de tedirginlik oldu öyle değilmi yok merdiven çıktım indim ,çok sert hapşirdim ,karnımın üstüne yattım ,kasıldım ,sinirlendim vs....ama bak sonuç olumlu sıkıntı yok pozitif düşün hep olurmu..
Hayirli olsun canim Allah hepimize guzel haberler guzel evlatlar nasip etsin insallah aminArkadaslar benim hic belirtim olmadi, hatta cok agladim niye belirti yok diye. Hic belirtisi olmayanlar olabilir, uzulmeyin. Belirti olmadanda olabiliyormus. Kendinizi yipratmayin. Ne akintim oldu nede kramplarim. Hayirlisi olsun..
Canım insallah hayırlı haberler alırsın Benım 12.günüm daha 4 günüm varrKizlar benimde son 2 gunum kaldi umutsuzluk ve korkularim iyce artti sizdede olmusmuydu insallah rabbim emeklerimizi bosa vermez
Rabbim emeklerini bosa cikarmasin canim.. bende de oldu korku..ama umidini yitirme..rabbim neylerse guzel eylerKizlar benimde son 2 gunum kaldi umutsuzluk ve korkularim iyce artti sizdede olmusmuydu insallah rabbim emeklerimizi bosa vermez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?