Tüp bebek sonucu bekleyenler

Arkadaslar benim hic belirtim olmadi, hatta cok agladim niye belirti yok diye. Hic belirtisi olmayanlar olabilir, uzulmeyin. Belirti olmadanda olabiliyormus. Kendinizi yipratmayin. Ne akintim oldu nede kramplarim. Hayirlisi olsun..

12. gün 328
14.gün 518 (ama 45 saat sonra yapıldı 3 saatte ne değişir bilmemiorum ama 48 saat dolmadan yaptırmıştm)
Bence korkma senin değerlerin benden çok iyi benim *12. Gün 78 14. Gün 124 16 gün. 188 19. Gün 568 e çıktı doktor ilerleme var dedi herkesin iki katı olcak diye bize yok yüzde elli yüzde atmış ilerledik yeter dedi cuma gunu de keseye bakcak artışs varsa ümit var bunu unutma benim 3. Gün emriyosu bu yuzden de olabilir

İnşallah canım güzel haberlerini bekliyorum. Hepimizin hiç sorun yaşamadan güzel bir hamileliği olur inşAllah. Mutlaka yaz canım inşallah keseciği görür doktor

bende tedirginim 140 deger... keseye kadar yine bi heyecan rabbim yardim etsin.. herkese

bende tedirginim 140 deger... keseye kadar yine bi heyecan rabbim yardim etsin.. herkese
İçinizi ferah tutun. İlk değeri 5 olup evet sadece 5 rahat bir hamilelik geçirip. Zamanında doğum yapan yakın bir arkadaşım var. Bol bol dinlenme ve moralle herşey yolunda gidecek inşallah. Rabbim ol diyor ve oluyor.

Rahat ol Lütfen allahın izniyle burada keseyi de kalp atışınıda bizimle paylaşacaksın herşey yolunda gidecek ,gerçi tahmin edebiliyorum her aşaması ayrı bir olay ayrı bir heyecan ayrı bir bekleyiş .O 12 gün de de tedirginlik oldu öyle değilmi yok merdiven çıktım indim ,çok sert hapşirdim ,karnımın üstüne yattım ,kasıldım ,sinirlendim vs....ama bak sonuç olumlu sıkıntı yok pozitif düşün hep olurmu..

eminim ki güzel haberlerini alacağız lütfen keseyi görünce ve kalp atışlarını duyunca da bize bilgi ver dualarımız seninle

insallah canim

aynen oleydi...saol canimm.. sizler sayesinde biraz daha rahatliyorum dediklerinizle. Allah razi olsun Rabbim emeklerimizi bosa cikarmasin insallah

Kızlar günaydın. Bu sabah tuvalette silinirken yoğun akıntının içinde damar şeklinde pembe kan ve kahverengi kalıntı kan vardı. Neden olmuş olabilir? Sadece silindiğimde farkettim. Acaba crinone jel tahriş mi yaptı vajinada çünkü ufak lekeler oldu kağıtta. Çamaşırımda olmuyor. Başına gelen var mı çok korkuyorum

Arkadaslar benim hic belirtim olmadi, hatta cok agladim niye belirti yok diye. Hic belirtisi olmayanlar olabilir, uzulmeyin. Belirti olmadanda olabiliyormus. Kendinizi yipratmayin. Ne akintim oldu nede kramplarim. Hayirlisi olsun..
Hayirli olsun canim Allah hepimize guzel haberler guzel evlatlar nasip etsin insallah amin

Benim bugun 8.gunum ama sanki adet olacakmisim gibi gelmeye basladi korkuyorum yarin kan testi yaptrsam cikar mi acaba pazar tahlil gunun demisti merkez bana ama dayanamiyorum gittikce umidim azaliyo gibi

Kızlar günaydın. Bu sabah tuvalette silinirken yoğun akıntının içinde damar şeklinde pembe kan ve kahverengi kalıntı kan vardı. Neden olmuş olabilir? Sadece silindiğimde farkettim. Acaba crinone jel tahriş mi yaptı vajinada çünkü ufak lekeler oldu kağıtta. Çamaşırımda olmuyor. Başına gelen var mı çok korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…