umidini kaybetme. canim bekle bende zor durdum ama bekledim gunune kadar.. olumlu dusun hep..pozitif olmak gercekten onemli dua et zikir cek.. Rabbim neylerse guzel eyler.Benim bugun 8.gunum ama sanki adet olacakmisim gibi gelmeye basladi korkuyorum yarin kan testi yaptrsam cikar mi acaba pazar tahlil gunun demisti merkez bana ama dayanamiyorum gittikce umidim azaliyo gibi
akinti benim de oldu korkmaKızlar günaydın. Bu sabah tuvalette silinirken yoğun akıntının içinde damar şeklinde pembe kan ve kahverengi kalıntı kan vardı. Neden olmuş olabilir? Sadece silindiğimde farkettim. Acaba crinone jel tahriş mi yaptı vajinada çünkü ufak lekeler oldu kağıtta. Çamaşırımda olmuyor. Başına gelen var mı çok korkuyorum
Akıntı az kanlı kahverengi oldu ondan korktumakinti benim de oldu korkma
benim pembemsi kahverengi gibiydi. devami yok dimi daha.. tutunma kanamasi oluyormus korkma insallah Allahin izniyleAkıntı az kanlı kahverengi oldu ondan korktum
Amin insallah sanirim yaklastikca gerilim artiyorRabbim emeklerini bosa cikarmasin canim.. bende de oldu korku..ama umidini yitirme..rabbim neylerse guzel eyler
evet canim rahat olmaya calis guzel seyler dusunAmin insallah sanirim yaklastikca gerilim artiyor
Insallah hayirli ve olumlu haberler aliriz :)Canım insallah hayırlı haberler alırsın Benım 12.günüm daha 4 günüm varr
Sağol canım ama benim 19. Günüm transferden sonraki. Bugüne kadar hiç olmamıştı. Devamı da henüz yok, ilk bu sabah oldu. Belki akşama yine olur bilmiyorum ki. Senin kaçıncı gün olmuştu?? Yerleşme kanaması için çok geç benimki diye düşünüormbenim pembemsi kahverengi gibiydi. devami yok dimi daha.. tutunma kanamasi oluyormus korkma insallah Allahin izniyle
10.gundu. hayirlsi olsunSağol canım ama benim 19. Günüm transferden sonraki. Bugüne kadar hiç olmamıştı. Devamı da henüz yok, ilk bu sabah oldu. Belki akşama yine olur bilmiyorum ki. Senin kaçıncı gün olmuştu?? Yerleşme kanaması için çok geç benimki diye düşünüorm
Âmin inşallah cnmaynen oleydi...saol canimm.. sizler sayesinde biraz daha rahatliyorum dediklerinizle.Allah razi olsun Rabbim emeklerimizi bosa cikarmasin insallah
Çok normal geri sayım başladı demek ama umutsuz olma lütfen ,Kizlar benimde son 2 gunum kaldi umutsuzluk ve korkularim iyce artti sizdede olmusmuydu insallah rabbim emeklerimizi bosa vermez
Dayanamadm kan verdim bakalim ne olacakÇok normal geri sayım başladı demek ama umutsuz olma lütfen ,
hadi hayırlısı inşallah güzel haber alacağız....
Hadi hayırlı haberlerini bekliyoruz, Rabbim yavrunu sana bağışlasın, ne zaman çıkacak sonuçDayanamadm kan verdim bakalim ne olacak
Hayırlısı olsun canım hiç moralini bozma biliyorum zor ama demekki zamanı değil pes etmeden devam etMalesef sonuc negatif
Erken yaptırdın ama öyle değilmi kaç gün vardı 12 güne belki ondan çıkmamıştır olamazmıMalesef sonuc negatif
Daha 2günün vardı sanırım doktoruna sordunmuErken yaptırdın ama öyle değilmi kaç gün vardı 12 güne belki ondan çıkmamıştır olamazmı
10 .gubum bugun canim sanmiyorum olsa cikardiErken yaptırdın ama öyle değilmi kaç gün vardı 12 güne belki ondan çıkmamıştır olamazmı
Ben senin yerinde olsam 2gün sonra tekrar yaptırırdım tabii sen bilirsin üzülme desemde üzülüyorsun biliyorum zamanı gelmemiş demekki ilk denememiydi10 .gubum bugun canim sanmiyorum olsa cikardine diyeuim mevlam neylerse guzel eyler
Kaçıncı gündü, kaç çıktı, belki yükselir değer, ne diyeceğimi bilemedim şimdiMalesef sonuc negatif
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?