Tüp bebek sonucu bekleyenler

Kızlarrrr olumlu sonuç alanlar özellikle ,yumurta toplama aşamasında yada o süreçte takviye besin yada Kür yapanlar oldumu ?

Ben senin yerinde olsam 2gün sonra tekrar yaptırırdım tabii sen bilirsin üzülme desemde üzülüyorsun biliyorum zamanı gelmemiş demekki ilk denememiydi
Evet canim ilk denemeydi tuplerim tikali oldugu icin yaptirmistim simnapicam yaa nasil kendimi toplarim bilmiyorum

Çok üzüldüm Allah sabrını versin olacak bi gün unutma bunu... da dr neden 2. Gün embriyosu koydu ki benm drum 3. Günleri bile dondurtmadı sağluklı olsa 5 e giderdi dedi...

Çok üzüldüm Allah sabrını versin olacak bi gün unutma bunu... da dr neden 2. Gün embriyosu koydu ki benm drum 3. Günleri bile dondurtmadı sağluklı olsa 5 e giderdi dedi...
Bilmiyorum oysaki bize 1. Kalite denilmisti kimsede birsey aramak istemiyorum olmadi sonucta napicagimi bile bilmiyorum

Bu sektörde paragöz merkez dr çok... sırf transfer iptal olmasın dye koymuşlar... benim dr 3. Günü bile koymadı dondurtmadı spermden kaynaklı gelişme bozukluğu asıl 3. Günden sonra belli oluyomuş... hoş bizim tutcak mı o da malum ama gene de 2. Gün konmamalıydı bence sen kesin değiştir drunu

Evet canim ilk denemeydi tuplerim tikali oldugu icin yaptirmistim simnapicam yaa nasil kendimi toplarim bilmiyorum
Üzüntünü Anlıyorum gerçekten ,ama toparlanmak zorundasın pes etmek yok bende hala daha üzerimden atamadım ama kısmetimde yokmuş zamanı gelmemiş diyorum Allah'ın dediği olur deyince teselli buluyorum sende eminim böyle düşünüyorsun ama insanız işte neden niçin bi Sürü sorular ...olsun birdahaki sefere inşallah .benimde 2.denememdi
Şimdi sil baştan olacak herşey ,yedekte yumoşum bile yok iğnelerle ANCA iki tanecik oluyor döllenmesi bire Düşüyor sonra öteki ay tekrar toplanıyor böyle bana göre uzun bir süreç işte ,gerisini sende biliyorsun ilaçlar iğneler hele o kalçadan olanlar ,,,anlıyacağın biz elimizden geleni yaptık ama olmadı birdaha yapacağız birdaha birdaha pes etmek yok.tabiii önce enerji toplamamız gerekiyor...

Haklisin canim oyle tabiki biz elimizden gelenin en iyisini yaptik gerisi Allahin takdiri insallah bizde kavusuriz evlatlarimiza.. ama sunu biliyorum once laparaskobi yaptiracagim

Canım l
Haklisin canim oyle tabiki biz elimizden gelenin en iyisini yaptik gerisi Allahin takdiri insallah bizde kavusuriz evlatlarimiza.. ama sunu biliyorum once laparaskobi yaptiracagim
canım moralini yüksek tut. Biz geçen aralıktan beri bir ay arayla tekrar ettirdik işlemi. Denemeden olmuyor. Çok şükür dördüncüde oldu. Ki benim rahmimin yarısı yok ve rahim kalınlığım çok ince ve menopoz sınırındaydım. Rabbim ol deyince oluyor. Benim çok şükür doktorum çok iyi. İstanbuldaysan öneririm. Prof.dr.Engin Oral. Bitkisel tedavileride düşünebilirsin. En son transferden sonra Ermiş Aktar diye bir aktar var.üsküdarda yerleri kargoda yapıyorlar. Yumurta sayısını ve kalite arttırıcı macun ve rahim kalınlığı için çay önerdiler. Çok şükür bu kez toplanan yumurtalarımda iyiydi kaliteleride. Rahim kalınlığımda istenilen kalınlığa ulaştı. Rabbim ol deyince oluyor. Moralini yüksek tutmaya çalış. Allah büyüktür. Sen çabanı göster elbet verecektir. Dualarım seninle inşallah bir sonraki denemende güzel haberlerini alırız.

Saol canim Allah kimseye dermansiz dert vermesin evlat hasreti vermesin acaba bu altar tup tikanikligi icinde bitkisel urun verirmi

Saol canim Allah kimseye dermansiz dert vermesin evlat hasreti vermesin acaba bu altar tup tikanikligi icinde bitkisel urun verirmi
Arayıp sormak gerek. Ben rahim inceliği için burada okumuştum. Bir umut bir aylık kür aldım. Çok şükür diyorum şimdi.

Saol canim Allah kimseye dermansiz dert vermesin evlat hasreti vermesi
Arayıp sormak gerek. Ben rahim inceliği için burada okumuştum. Bir umut bir aylık kür aldım. Çok şükür diyorum şimdi.
numarasi internette varmi canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…