Tüp bebek sonucu bekleyenler

Herkese hayırlı cuma lar heerkesin ne dileği varsa kabul olsun ınş hayirliysa tabi benim bugün kese gözüktü rabbim on gün sonra kalp atislarinida göstermeyi nasip eder ınş
ayyy cok guzel Allah tamamini erdirsin insallah canim. 7 gun sonrada ben gidicem kese gormeye hayirlisiyla insallah gorurum Rabbim emeklerimizi bosa cikar masin

10 gun sonra benim de.. kontrolum
Sonuçlarımızı hayırlı etsşn rabbim seninnkaç embriyoydu canım değerlerin kaçtı?
Bebişinin kesesinin oluşması için bu sürenin geçmesi gerekiyor. Gitsen bile doktorun ultrasında bişey göremez. Yani endişelenecek hiçbirşey yok. İçini ferah tut.
Ayın 26sına ancak gidebileceğim kontrole kap atışlarınıda duyarmıyız acaba? Ne zaman kaçıncı haftada duyuluyor kalp atışı?

Ben de dayanamayip iki gun once test yaptirdm bu sabah ve sonuc 1.66 yani negatif( ilk denememdi ama olumsuz asilamalar uzerine bir de bu eklenince cok zor oldu

Amin cnm allah razı olsun bugün 10 gün iki embriyo transfer ettiler bakalım nasip kısmet bundan sonrası allahım tamamına erdirmeyi nasip etsin inşallah

8 hafta civarlarında olacak sanırım bebişin. O zamana dek duyarsınız inşallah. Kimi doktorlar kalp atışlarını hemen dinletmiyorlar bebeği rahatsız etmemek için. Kalp atımınıda gösterebilir doktorun. Kalbi dinlemek için daha yoğun ısı veriliyor. Bebişin ve sen sağlıklı olunda hepsi olur inşallah. Benim doktorumda iki gün sonra kan testimi üçüncü kez tekrarlamamı istedi. Hiç duymamıştım üçüncü kez kan tahlili yaptıran.

Kızlar salı günü idrarda pozitifi görmüstum. Bu sabahta kanda 469 pozitif sonuç. Allahım herkese bu mutluluğu yaşatsın.
Tebrik edereim Rabbim bu sevinci grubumuzdaki diğer bekleyen arkadaşlarada yaşatsın inşallah. Allahın izniyle inşallag kolay bir hamilelik geçirmeni dilerim.

arkadaşlar ya acıbadem sigorta ile ilgili bilgisi olan yok mu lütfen bana acilen bilgi verebilecek yok mu
özellikle yatarak olan policeden iyi mi değil mi ne kadar ödeme oluyur......

Kızlar salı günü idrarda pozitifi görmüstum. Bu sabahta kanda 469 pozitif sonuç. Allahım herkese bu mutluluğu yaşatsın.
canım hayırlısı olsun bu aralar o kadar güzel haberleri üst üste alıyoruz ki kızlar bize de umut oluyorsunuz.
bakalım benim ilk denemem hayır da toplama işlemi yapılacak ondan sonra ki sürecler nedir.

canım hayırlısı olsun bu aralar o kadar güzel haberleri üst üste alıyoruz ki kızlar bize de umut oluyorsunuz.
bakalım benim ilk denemem hayır da toplama işlemi yapılacak ondan sonra ki sürecler nedir.

Çok teşekkür ederim. Bekleyen herkesin bekleyişleri pozitif olsun. Opudan sonra eşinizden de örnek alacaklar. Lab. Embriyo oluşturacaklar. Bu süreçte sizi bilgilendiriyolar. Daha sonra transferin nezmn yapulacagina karar verecekler. Dondurabilirler embriyolarinizi. Rahminiz nezaman hazirsa ozaman transfer yapmak çok önemli. Inş hayırlı haberlerinizi alıriz

arkadaşlar ya acıbadem sigorta ile ilgili bilgisi olan yok mu lütfen bana acilen bilgi verebilecek yok mu
özellikle yatarak olan policeden iyi mi değil mi ne kadar ödeme oluyur......
Canım benim acıbadem sigortam var. Neyi merak etmiştin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…