Tüp bebek sonucu bekleyenler

canım senin sigortan neyi kapsıyor
bize police olarak 1 yatarak 2 ayakta 3-doğum teminatı diye poliçeler gösterdiler ama ben bir turlu tatmin olamadım
sen faydalanabildin mi* ben şimdi 6 aylık hami,le olma şartı olduğu için şu anda da6 ay bekleyemeyeceğim için bana da ayakta tedavi policesi yapalım dedile ama sigortaya 1.000 tl gibi vereckmişim doğum da 3.000 gibi verecekmişim daha doğrusu bunlar da net cevaplar değil di
açıkcası sen hangi policadesin sigortaya ve hastaneye ne ödüyorsun ve memnun musun

Kızlar çok tedirginim tabiki allah herşeyin hayırlısını versin ama kasık ağrılarım oluyo ara ara bel ağrısı oluyor ne yapıcam bilmiyorum umarım dış gebelik değildir

bu arada embrio transferinden sonra 7.günüm belirtmek istedim.

Bwnde hiç duymadım. Acaba yaptırsam mı bende 3. Yü bide son adet tarihim 12 mayıs haziranın 26sında gideceğim sanırım 6.5 haftalık oluyo. Duyulur mu ki her anı her saniyesi stres panik

Kızlar benimde sonucum pozitif çıktı allahım isteyen herkese nasip.etsin inşallah 356.14 gibi bir degerim var iki gune bir test yaptiracagim artışa bakılacak
Hayırlı olsun canım benim. Gözün aydın. Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin

Saat 12 den sonra birsey yememen gerek birde

daha önce dış gebelik geçirmiş biri olarak dış gebelik olmadığını sana söyleyebilirim dış gebelik ağrıları 5.haftada başlıyo. benimde transferin 5.-6. günü kasık ağrılarım oldu aynı şüpheyle ben de merkezi aradım ama değildir sadece ilaçların yan etkisi dediler ve bugün negatif sonuç aldım. o yüzden o ağrılar dış gebelik değildir dikkat et kendine olumlu düşün

Transferden sonra 1-2 gün kasık ağrınız olabilir dediler tabiki ama devam eder diye bişey demedikleri için insan tedirgin oluyor ne oluyo diye Allah hayırlısını versin sanada çok geçmiş olsun rabbim en kısa sürede olumlu haberler duymayı nasip etsin sana aslına bakarsan pozitif düşünmeye çalışıyorum ama olmuyor mecburen 12.günü beklicem kaderimizde ne varsa istemesekte yaşıcaz

dış gebelikle kan değeri arasındaki bağlantı nasıldır acaba?

Bwnde hiç duymadım. Acaba yaptırsam mı bende 3. Yü bide son adet tarihim 12 mayıs haziranın 26sında gideceğim sanırım 6.5 haftalık oluyo. Duyulur mu ki her anı her saniyesi stres panik
Son adet gününden mi 6.5 hafta? Son adet gününden başlıyorlar saymaya.

Canım benim yatarak %100, gebelik %100, ayakta bir kısmını karşılıyor. Benim sigortam en az 4 yıllık. Doğum için geçen sene 8300 tl limit vermişlerdi. Zaten doğum öncesi kontrollerde büyük bir kısmını harcıyorsun. Benimki grup sigortası aylık 165 tl ödüyorum. Çokta memnunum. Zaten benim için önemli olan gebelik teminatı. Doğum masraflı çünkü. Prof sezeryan doğumu 8000 tl civarlarında. Çok yüksek faturalarda ve teminatın bittiyse acıbadem sigortalı olunca baya büyük indirim yapıyorlar. Ama benim bildiğim gebelik teminatı bir yıl sonra açılıyor. Ve acıbadem hastanelerinde kullanabiliyorsun. Evinin yakınlarında yada kendi dr un acıbademle anlaşması yoksa bir anlamı yok. Şimdi sgk sigortalılar için tamamlayıcı sağlık sigortası diye bir şey çıkardılar. Sgk anlaşmalı bir hastane yada dr.a gittiğinde sgk nın karşılamadığı bölümü tamamlayıcı sağlık sigortasıyla tamamlayabilirsin. Araştırmanı öneririm. Çok cüzi bir rakam ödüyorsun. Geçen sene 750 tl civarındaydı bir yıllık teminatı.

Son düzenleme:

Canım merhaba. Benim transferden hemen sonra kasık ağrılarim ve bel agrilarim vardi halada devam ediyo. 9.gunumde idrar testi yaptm pozitifti bugunde kanda baktrdim 469 sonuc dr.um cok guzel bi deger dedi. Korkma normal belirtiler bunlar. Hayirli haberlerini bekliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…