Benim bugun ikinciyi aldilar 48 satte iki kati olmasi lazimmis diye ama her doktorun farkli tedavi sistemi sanirimsumeyrakaya ben tlfla ogrendim sadece 140 dediler.. 19unda ayin muayene cagirdi
Iki kat artmasi gerek ama artmiyor dengesiz yukselme oluyor arada bi azalip sabit de kalabiliyo iki gune bir ondan anlasiliyo zatendış gebelikle kan değeri arasındaki bağlantı nasıldır acaba?
Canım merhaba. Benim transferden hemen sonra kasık ağrılarim ve bel agrilarim vardi halada devam ediyo. 9.gunumde idrar testi yaptm pozitifti bugunde kanda baktrdim 469 sonuc dr.um cok guzel bi deger dedi. Korkma normal belirtiler bunlar. Hayirli haberlerini bekliyoruz
Bilmiyorum hic anlamiyorum ki soruyorum iste bende boyle sende nasil ogrenmeye calisiyorum :)Canım inşallah Rabbim sesini duysun ben 12.güne kadar beklicem erken üzülmek istemem çünkü ağrısı olduğu halde negatif çıkanlar var sabırla bekliyorum
Sagol bilgilendirdigin icin canim. Benim 13. Gun degerim 1454 tu 15. Gun de 3556 doktor tekrar kan testine gerek yok 15 gun sonra kontrole gel dedi bu halde dis gebelik olabilir mi kiIki kat artmasi gerek ama artmiyor dengesiz yukselme oluyor arada bi azalip sabit de kalabiliyo iki gune bir ondan anlasiliyo zaten
Son adet gününden mi 6.5 hafta? Son adet gününden başlıyorlar saymaya.
Canım ayno belirtiler bendede vardı şuan bebeğim yada bebklerim benimle. İçini ferah tutKızlar çok tedirginim tabiki allah herşeyin hayırlısını versin ama kasık ağrılarım oluyo ara ara bel ağrısı oluyor ne yapıcam bilmiyorum umarım dış gebelik değildir
bu arada embrio transferinden sonra 7.günüm belirtmek istedim.
Canım ayno belirtiler bendede vardı şuan bebeğim yada bebklerim benimle. İçini ferah tut
Canım embriyonun kaçıncı gününde transferi yapıldı? 8 yazmışsın ama sanırım yanlışlık oldu. Rabbim inşallah bir slnrakinde yüzünü güldürecek. O ol diycek ve olacak inşallah. Allah büyüktür.Bugün transferimin 9. Günü Tek embriyo 8.gün. Sonuç Kanda Negatif çıktı, benim durumumda olup; sonucu pozitif olan arkadaşlar var mı? Teşekkürler.
Tatlım geçmiş olsun. Güzelce dinlen, ayaklarını belini sıcak tut üşüme. Transfer işlemi en kolay ve acısız olan. Toplanan yumurta sayına göre döllenmesi beklenecek. Doktorunun ve embriyoloğunun ortak kararı ile en uygun olan günde 2,3,4 yada 5. günde transferin yapılacak. Yarın ararlar seni şu kadar embriyonuz oluştu diye. İnşallah bol bereketli olur. Transfer sonrası isteğe bağlı olarak kalanlar dondurulacak.Bugün yumurta toplama yapıldı ve şimdi bekleme zamanı bundan sonra ne işlemler var.evde yapılacak rahim için tüp şeklinde JEL ve kalcalara bant verildi transfer işleminde can açıyor mu ve kaç gün sonra transfer yapuliyoe
Canım bugün itibari ile Allahın izniyle 4 hafta 5 günlük hamilesin. 26 sında 6 hafta 4 günlük hamile olacaksın. Kalp atışları için biraz erken olabilir. 8.haftaya dek oluşmuş oluyor diye biliyorum.Evet canım mayıs 12 de adet oldum en son.
Canım içini ferah tut. İnşallah herşey yolunda gidecek. Bol bol dinlen. Gebeliğinin tadını çıkar. Bi sıkıntı olsa dr un söylerdi.kizlar bugun 16. gunum cuma gunu kese gormeye gitcem.. bi belirti olurmu ya hic bisey yok 140 degerim pozitif dedi ama korkuyorum
cok saol canimm guzel seyler duymak gercekten iiyi geliyor... Insallah hakkimizda hayirli olur.Canım içini ferah tut. İnşallah herşey yolunda gidecek. Bol bol dinlen. Gebeliğinin tadını çıkar. Bi sıkıntı olsa dr un söylerdi.
Canım bugün transferimin 9. Günü, dün test yaptırdım, negatif çıktı doktorum 12.gün test yaptır dedi, yani ben transfer sonrası 8. gün test yaptırdım, tek embriyo transferi yapıldı. embriyo 3 günlükken transfer yapıldı.Canım embriyonun kaçıncı gününde transferi yapıldı? 8 yazmışsın ama sanırım yanlışlık oldu. Rabbim inşallah bir slnrakinde yüzünü güldürecek. O ol diycek ve olacak inşallah. Allah büyüktür.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?