Anladım canım biraz erken yapmışsın. Geç tutunma da olabilir.Canım bugün transferimin 9. Günü, dün test yaptırdım, negatif çıktı doktorum 12.gün test yaptır dedi, yani ben transfer sonrası 8. gün test yaptırdım, tek embriyo transferi yapıldı. embriyo 3 günlükken transfer yapıldı.
İnşallah canım bu şekilde tek embriyo olupta pozitif çıkan var mı.Anladım canım biraz erken yapmışsın. Geç tutunma da olabilir.
Canım bende senin gibiyim. Sanki heran adet olabilirmişim gibi. Her tuvalete korkuyla gidiyorum neredeyse. Sanırım adet döneminde olduğumuz için böyleyiz. Ben duygusal olarakta çok sıkıntılıyım. İçim daralıyor. Heran ağlıycak gibiyim.Canlarım ya iki gündür adet sancısı gibi sancı çekiyorum normalmi? Sonucu pozitif olupta benim gibi sancısı olan varmı?
Degeri N guzel bence dis gebellik degildir hayirlisiyla alirsin insallah kucagina bebeginiSagol bilgilendirdigin icin canim. Benim 13. Gun degerim 1454 tu 15. Gun de 3556 doktor tekrar kan testine gerek yok 15 gun sonra kontrole gel dedi bu halde dis gebelik olabilir mi ki
Bende dun yani 9. Gun test yaptim negatf cikti umidim yok ama adet olmazsam pazartesi tekrar yaptrcamCanım bugün transferimin 9. Günü, dün test yaptırdım, negatif çıktı doktorum 12.gün test yaptır dedi, yani ben transfer sonrası 8. gün test yaptırdım, tek embriyo transferi yapıldı. embriyo 3 günlükken transfer yapıldı.
Tek embriyo muBende dun yani 9. Gun test yaptim negatf cikti umidim yok ama adet olmazsam pazartesi tekrar yaptrcam
Sorma canım ya bende öyleyim. Dokunsalar ağlıyorum. Öğrencim karşıma oturuyo ona bakıp ağlıyorum. Hormonlar bizi bizden aldı :)Canım bende senin gibiyim. Sanki heran adet olabilirmişim gibi. Her tuvalete korkuyla gidiyorum neredeyse. Sanırım adet döneminde olduğumuz için böyleyiz. Ben duygusal olarakta çok sıkıntılıyım. İçim daralıyor. Heran ağlıycak gibiyim.
Ayy degildir insallah sagol. Amin insallah herkesin yardimcisi olsun Allah.Deger
Degeri N guzel bence dis gebellik degildir hayirlisiyla alirsin insallah kucagina bebegini
Cnm benimde dik oturup ani kalkiş yapınca kasiklarimda batma oluyor bugün benimde 12 günüm degerim 1211.86 çıktı allahım tamamına erdirsin insallahCanlarım ya iki gündür adet sancısı gibi sancı çekiyorum normalmi? Sonucu pozitif olupta benim gibi sancısı olan varmı?
senin tek embriyo mu benimde aynı belirtiler var ama 9.gün negatif gelmişti, 12. gün tekrar bakıcam.bakıcam, bu arada hayırlı olsun.Cnm benimde dik oturup ani kalkiş yapınca kasiklarimda batma oluyor bugün benimde 12 günüm degerim 1211.86 çıktı allahım tamamına erdirsin insallah
Tebrikler insallah saglikla kucagina alir buyutursun evladini yda evlatlariniCnm benimde dik oturup ani kalkiş yapınca kasiklarimda batma oluyor bugün benimde 12 günüm degerim 1211.86 çıktı allahım tamamına erdirsin insallah
Cnm benim çok bariz bir belirtim olmadı su gibi bir akıntım oldu birde arabaya otururken rahimime sanki birşey batıyormus gibi oldu sadece bir gün oldu sonrası hafif sancılarıSenin tek e
senin tek embriyo mu benimde aynı belirtiler var ama 9.gün negatif gelmişti, 12. gün tekrar bakıcam.bakıcam, bu arada hayırlı olsun.
Cnm senin tek embriyo mu bende cuma günü test yaptım 10 gunumdu 357.66 çıkmıştı bugün 12 günüm 1211.86 çıktı degerim benim çift embriyoydu inşallah ikizlerim olurKızlar cuma günü degerim 469du bgn testi tekrarladm sonuç 914 nasıl sizce 2 katı artmıs nerdeyse.
8 adet yumurtadan sadece 2 adet dollenmisse bu kötü birşey mi benim moralim çok bozuldu. 2 adet geriden geliyormuş ne demekse 4 adet ise olumsuz anormal dedi. Benim sansim yok gibi geliyor bu durumda transfer ne zaman olur ve dondurmak için hiç sansim kalmadı dimi . moralim çok bozuk ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?