Tüp bebek sonucu bekleyenler

Canlarım ya iki gündür adet sancısı gibi sancı çekiyorum normalmi? Sonucu pozitif olupta benim gibi sancısı olan varmı?

Kızlar bende varım. Aranıza yeni katıldım. Opu işlemim cuma günü yapıldı. 15 yumurta toplandı. Bugün embriyologum aradı.12 yumurta olgunmuş. 7 tanesi döllenmiş. Pazartesi haber verecek hamgi gün transfer yapılacak diye

Anladım canım biraz erken yapmışsın. Geç tutunma da olabilir.

Canlarım ya iki gündür adet sancısı gibi sancı çekiyorum normalmi? Sonucu pozitif olupta benim gibi sancısı olan varmı?
Canım bende senin gibiyim. Sanki heran adet olabilirmişim gibi. Her tuvalete korkuyla gidiyorum neredeyse. Sanırım adet döneminde olduğumuz için böyleyiz. Ben duygusal olarakta çok sıkıntılıyım. İçim daralıyor. Heran ağlıycak gibiyim.

Bende dun yani 9. Gun test yaptim negatf cikti umidim yok ama adet olmazsam pazartesi tekrar yaptrcam

Sorma canım ya bende öyleyim. Dokunsalar ağlıyorum. Öğrencim karşıma oturuyo ona bakıp ağlıyorum. Hormonlar bizi bizden aldı :)

Gubaydin. Moralim bozoldu 8 adet yumurtadan 4 adeti sağlıksız 2 adeti geriden geliyormuş sadece 2 adeti donlenmis moralim çok kötü oldu. Herşeyin hayirlisi

Senin tek e
Cnm benimde dik oturup ani kalkiş yapınca kasiklarimda batma oluyor bugün benimde 12 günüm degerim 1211.86 çıktı allahım tamamına erdirsin insallah
senin tek embriyo mu benimde aynı belirtiler var ama 9.gün negatif gelmişti, 12. gün tekrar bakıcam.bakıcam, bu arada hayırlı olsun.

Senin tek e
senin tek embriyo mu benimde aynı belirtiler var ama 9.gün negatif gelmişti, 12. gün tekrar bakıcam.bakıcam, bu arada hayırlı olsun.
Cnm benim çok bariz bir belirtim olmadı su gibi bir akıntım oldu birde arabaya otururken rahimime sanki birşey batıyormus gibi oldu sadece bir gün oldu sonrası hafif sancıları
çift embriyo transferi yapılmıştı cnm hayırlısı bundan sonra

Kızlar cuma günü degerim 469du bgn testi tekrarladm sonuç 914 nasıl sizce 2 katı artmıs nerdeyse.
Cnm senin tek embriyo mu bende cuma günü test yaptım 10 gunumdu 357.66 çıkmıştı bugün 12 günüm 1211.86 çıktı degerim benim çift embriyoydu inşallah ikizlerim olur

8 adet yumurtadan sadece 2 adet dollenmisse bu kötü birşey mi benim moralim çok bozuldu. 2 adet geriden geliyormuş ne demekse 4 adet ise olumsuz anormal dedi. Benim sansim yok gibi geliyor bu durumda transfer ne zaman olur ve dondurmak için hiç sansim kalmadı dimi . moralim çok bozuk ...

Neden olumsuz düşünüyorsun. 1 tane yumurta bile yetiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…