- 21 Temmuz 2015
- 148
- 60
- 98
- 49
gordum...fsi cok dusukk...son duurm. Nedirmerhabalar ben 33 yasındayım 4 yıllık evlıyım evlendıgım gunden berı hıc korunmadık ve 1 yıl sonra doktora gıdınce esımde varıkosel cıktı cıft taraflı ve amelıyat oldu ve amelıyatından 1 yıl sonra ben hamıle kaldım 5 haftalık gebelıgım dusukle sonuclandı son 2 yıldırda hıc korunmdık ve cocugumuz olmuyor adetımın 3 gunu hormon testı verdım fsh 6.3
Lh 12.4
prolaktin 9.3
progesteron 0.57
tsh 0.42
e2 38.4
ve sonra 21 gunu progesteron verdım oda 1,04 cıktı bana progestan ve klomen ıcmem gerektıgını soyledıler sımdı benım boyum 171 kılom 118 bu arada buda onemlı bır ayrıntı oldugu ıcın yazmak ıstedım kılomdan dolayı tup bebek yaptırma sansım yokmu yada varsa dusuk bır ıhıtmalmı kılo vermede sıkıntım var tsh yada dıger hormon testlerı verdım normal yardımcı olursanız cok sevınırım
suanda progestan ve klomen ıcıyorum bakalım hayırlısıEbru yazini yeni
gordum...fsi cok dusukk...son duurm. Nedir
Merhaba. 15 aydr bebek istiyoruz. Klomen kullandım yumurta takibi yapldı spermiyogram yapıldı hsg çekildi hormonlara bakıldı. Çok şükür ki her şey normal ama bebeğimiz olmuyorartk nr yapılması gerek bilmiyorum. Acaba bundan sonra ne yaptrmam gerek paylaşabilir misiniz. Psikolojim çok iyi degil. Bi boşveriyorum bazen ise ev üzerime üzerime geliyo. Ne yapacağımı şaşırmış durumdayım
Merhaba. 15 aydr bebek istiyoruz. Klomen kullandım yumurta takibi yapldı spermiyogram yapıldı hsg çekildi hormonlara bakıldı. Çok şükür ki her şey normal ama bebeğimiz olmuyorartk nr yapılması gerek bilmiyorum. Acaba bundan sonra ne yaptrmam gerek paylaşabilir misiniz. Psikolojim çok iyi degil. Bi boşveriyorum bazen ise ev üzerime üzerime geliyo. Ne yapacağımı şaşırmış durumdayım
Slm daveti ben yapmadım ama Yine de bahsedeyim. Hic bi yol kat edemedim. Ben yerimde sayiyorum ama zaman yerinde saymıyo malesef. Beklemekten baska care yok el kol bağlı. 22 aya girdim artık tüp bebek yaptıracam doğu hizmetim bitince. Kısmet artıkMerhaba .. Bende de aynı durum söz konusu 7-8 aydır tamamen ara verdim psikolojim düzelsin diye.. Şimdi msj geldi bu sayfaya davet edilmişim yazınızı görünce sormak istedim bir yol katedebildiniz mi acaba ?
Yani sonuçta kesin olcak diye bişey yok o bebegin tuutnmasına baglı canım benim demek istedigim bülent hoca ilgilenmedi diye düşünme zaten takip altındasın tüp bebek tedavisini anca yaşayan bilir umarım sizinde güzel haberlerinizi alırız44 yumurtadan 12 kaliteli embriyo kalmasına ragmen yinede umutlamayın dediyseler orası da ayrı bi ironi ve trajedidir.inş sizin tedaviniz sonuçlanır ve gönülden dilerimki bebeğinizi kucagınıza alırsınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?