Tüp Bebek Tedavisi Ne Kadar Sürer?

Ebru yazini yeni
gordum...fsi cok dusukk...son duurm. Nedir

klomen bana kist yaptı dikkat edin iğrenç bir ilaç

Bende aynı durumdayım,herkes üstüme geliyor.doktor arastırmalar,her konuda bebek konusu acmalar.Ne yapacagımı bilemiyorum?

Benim eşimin kan değeri hormon değeri cok iyi çıkma ihtimali yüzde kaçtır azospermm

uzun aradan sonra merhabalarrr.ben ilk bebeğimi tüp bebekle sahip oldum şuan 11 aylık 2.düşünüyoruz tekrar tüp bebeklemi olur yada doğal olurmu bilemedik.yaşım 29 pko var sadece

hocam 5 tüp bebek denedim 2 si transfer bile olmadı en son rahimden parca aldılar birsey cıkmadı yasım 37 ve yumurta rezv az miyomlar var ama baskı yapmıyor dediler , en son 8 hücreli iki tane embriyo transfer oldu rahmim 7.8 cm idi dr daha sonra keske dondursaydık dedi yani ne diyim bilemiyorum. hormonlarım bazen iyi bazen yuksek düşmeden yapmıyorlar zaten en az 2-3 ay arkka arkaya hırmınlar iyiyse yapıyorlar.bu süreçte nicelerini duyuyoruz ünlülerden bile bunların nasıl oluyor bize bi çare bi yöntem yokmu nolur.bizi de duyun 11 yıllık evliyim laparoskopi - hsg -histreskopi herseyı yaptırdım

merhabalar ben kısaca hikayemi anlatıyım daha sonra sorumu sormak istiyorum
ben 16 senelik evliyim evliliğim,n ilk ayında normal bir gebelik oluştu fakat 2 aylıkken kanamadan ötürü kürtajla alındı .
daha sonra aradan 6 sene geçmesine rahmen hamile kalamadım tedaviler olumsuz sonuçlandı 2007 yılında 4 defa aşılama yapıldı ( eğitim araştırma hastanesinde sonuç negatifti hepsinde. aşılamalardan 3 ay sonra yine kendiliğinden gebelik oluştu fakat dış gebelikti sağ tüpüm patladı ve alındı.2014 senesinde iki defa 2015 mart ayı olmak üzere 3 defada tüp bebek denemem oldu maalesef 3 de negatif sonuçlandı yaşım bu arada 34 oldu. bu tedavilerden aşılamarı o dönem yeşilkartlı olduğum için sadece ilaçlara para harcadık.tüp bebeklere gelince önce Zeynep kamil eğitim araştırma hastanesine başvurduk ve aşılamaların filan tekrar yapılması gerektiğini söyledi çalıştığım vede izin almam sorun olduğu için ve de aynı tedaviyi yeniden denemek istemediğimizden biz bankadan kredi çekip özel hastanede yaptırdık olmadı 3 de negatif.
maddi durum olmadığı için tekrar yaptırma şansım yok hala eski borcu bitiremedik vede psikolojik olarak beni ve eşimi çok yıprattı.benim size sorum benim 2si aynı yerde biri başka yerde 3 deneme yaptırdım üçünde de aynı şeyler yapıldı başka yöntemlerden haberdar olmadığım içinde tamam dedik şimdi ne yapmalıyız hem maddi hem manevi hemde yaştan dolayı benim şansım olmadığını düşünüyorum eşim bir daha devam etmiyceğini söylüyor üzümtümü içimde yaşamaya karar verip suusmayı tercih ediyorum artık inşallah isteyen herkesin olur. bu arada bizim sorunumuz bilinmeyen infertilite

Merhaba .. Bende de aynı durum söz konusu 7-8 aydır tamamen ara verdim psikolojim düzelsin diye.. Şimdi msj geldi bu sayfaya davet edilmişim yazınızı görünce sormak istedim bir yol katedebildiniz mi acaba ?

Merhaba hocam ayim 30 unda doktora. Gittim pko teshisi kondu kistlerin erimesi icin dogum kontrol ilaci yazdi tup oncesi yumurtalari dinlendirmek icin ama ben kullanmadim baska dpktora gittim o da adet duzenlici duphaston yazdi onu kullanacagim

Merhaba .. Bende de aynı durum söz konusu 7-8 aydır tamamen ara verdim psikolojim düzelsin diye.. Şimdi msj geldi bu sayfaya davet edilmişim yazınızı görünce sormak istedim bir yol katedebildiniz mi acaba ?
Slm daveti ben yapmadım ama Yine de bahsedeyim. Hic bi yol kat edemedim. Ben yerimde sayiyorum ama zaman yerinde saymıyo malesef. Beklemekten baska care yok el kol bağlı. 22 aya girdim artık tüp bebek yaptıracam doğu hizmetim bitince. Kısmet artık

11 sene sonra Bülent hocamız sayesinde bebegimizin kalp atışlarını duyduk çok profesyonel bir ekip disiplinli güler yüzlü insanların olgu ortamda ne kötü ola bilirki çok teşekkür ediyorum bize ve bizim gibi artık umudu kalmayan insanlara umud oldukları için bebegimizde teşekkür ediyor Bülent amcamızz iyiki varsınız

Hesaplar fake degil orası çok yogun bi yer bizde aynı şekilde bülent hocayı görmedik ama ekibi işini biliyor ilaçları düzgün kullanınca kısmet olunca oluyo benden 44 yumurta alındı 12 tane dondurulmul embriyom vardı yine tam umutlanmayın dediler ilgilenmemeyi negazif görmeyin 11 senelik geçmiş vede polikistler den dolayı çok zor demişlerdi demekki olunca oluyo içini ferah tut ben çok dr gittim inanın en güzel yer burası

Son düzenleyen: Moderatör:
Kısmetten öteye köy yoktur derler , çok şükür inançlı insanlarız ve nasip olursa cocuk olur, olmıcaksa iyi bir merkeze kötü muamele ve iş bilmeyen bi ekiple çalışıyor diyecek kadar seviyemi alçaltmam.hele ki bahsettiğimiz acıbadem gibi en iyi hastane gözüyle bakılan bir yer olunca tam aksiyle karşılasınca insan şok yaşıyor.bülent bey alanında tecrübeli bi doktordur belki, ama maalesef hastayla birebir ilgilenmediği ve amatör ekiple çalıştığı için sonuç olumsuz olanların sayısı giderek artacak gibi görünüyor.herkes için Allah yardım etsin

44 yumurtadan 12 kaliteli embriyo kalmasına ragmen yinede umutlamayın dediyseler orası da ayrı bi ironi ve trajedidir.inş sizin tedaviniz sonuçlanır ve gönülden dilerimki bebeğinizi kucagınıza alırsınız.

44 yumurtadan 12 kaliteli embriyo kalmasına ragmen yinede umutlamayın dediyseler orası da ayrı bi ironi ve trajedidir.inş sizin tedaviniz sonuçlanır ve gönülden dilerimki bebeğinizi kucagınıza alırsınız.
Yani sonuçta kesin olcak diye bişey yok o bebegin tuutnmasına baglı canım benim demek istedigim bülent hoca ilgilenmedi diye düşünme zaten takip altındasın tüp bebek tedavisini anca yaşayan bilir umarım sizinde güzel haberlerinizi alırız

Öncelikle herkese hayırlı günler diliyorum allah herkese evlat nasip etsin benim eşinde azosperm hastası tedaviye öbür ay başlıcaz daha yolun başındayiz ama çok heycanli ve endiseliyiz ilk deneme olucak inş hakkimizda hayırlısı olur

Merhaba eşim azosperm hastası ameliyattan sonra çocuk sahibi olanağımiz çok düşükmus konuyla ilgili yardimci olanilirmisiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…