Tüp bebek tedavisine yeni başlayanlar haydi destek olma zamanı

İnan bende senin kadar heyecanla bekliyorum olacağım pozitif sonucunu.. İlk deneme mi senin ki

[QUOT6umut86, post: 37148880, member: 625233"]İnan bende senin kadar heyecanla bekliyorum olacağım pozitif sonucunu.. İlk deneme mi senin ki[/QUOTE]
Evet senin

benimde ilk olucak inanılmaz bir heyecan endişe çok farklı duygular içersindeyim aynı zmanda çalışıyorum bebek koyulduktan sonra ki 10 gün nsıl geçicek bilemiyorum..sen ek olarak gıda falan aldın mı okuyorum birçok yerde de..

Sen nerde tedaviye basladin yada baslayacaksin. ek olarak derken saglikli beslenmeye basla en onemlisi bu folik asit al mutlaka yumurta sut ceviz findik ye. Maydonoz dere otu baharat kesinlikle yeme birde moral ve sitresten kesinlikle uzak dur. Herseyden onemliside esinin destegi o olmazsa cok zor atlatirsin

PROF.Dr. Engin Oral doktorum Bahçecide olucak, Folik asiti eşimde doktor olduğu için iki aydır kullanıyorum eşimin alanı dışında olduğu için bu durum, birlikte okuyarak araştırmalar sonucu herşeye daha pozitif bakıyoruz doktor oluşunun inanılmaz faydasını yaşıyorum hep destek tam destek..

="86umut86, post: 37154515, member: 625233"]PROF.Dr. Engin Oral doktorum Bahçecide olucak, Folik asiti eşimde doktor olduğu için iki aydır kullanıyorum eşimin alanı dışında olduğu için bu durum, birlikte okuyarak araştırmalar sonucu herşeye daha pozitif bakıyoruz doktor oluşunun inanılmaz faydasını yaşıyorum hep destek tam destek..[/QUOTE]
Tedavinin hangi aşamasındasin

Tedavinin hangi aşamasındasin[/QUOTE]
Henüz lucrin iğne oldum 20 gün önce o kadar ekim ayında da olucam kasım ayında başlayacak inşşallah

yaşadığınız süreç sabır isteyen korkuların endişelerin olduğu bir dönem
allah bu yolda emeklerinizi boşa çıkarmasın arkadaşlar
kızkardeşim 3. tüp denemesi ile 16 haftalık hamile Rabbim onun gibi bebek hasreti ile yanan siz
arkadaşlara sağlıkla bir gebelik ve evladlar nasip etsin arkadaşım
Kucağınız dolsun evladlarınızla

Aminn inan cok zor 5.gunumdeyim gecem gunduzum birbirine girdi zaman durdu aklim cok karisik surekli sonucu dusunuyorum. Hayirlisi artik beklemekten baska caremiz yok

Merhaba Arkadaşlar,
bende bir iki gün önce AMH değerim 0,45 olduğundan tüp bebek merkezine başvurmam gerektiğini öğrendim, karma karışık duygular içindeyim. yaş 35 bir yıllık evliyim 6 aydır çabalıyorum moral olarak çöktüm.
sizden tavsiye bekliyorum hangi dr hangi klinik iyidir

Merhaba canım;

Ben prof.Dr. engin oral a gidiyorum istanbul da.. onunda çalıştığı kurum da bahçeci kliniğini..

Canim gecmis olsun ins.baslayacagin tedavi sonuc verir. lutfen moralini yuksek tut herseyin bi caresi vardir elbet yeterki inancli ol. Ben amerikan hast. Dr. Cengiz Alatas a gidiyorum cok memnunum ki ailede cevremde cok fazla kisinin tedavisi pozitif sonuc verdi. Ayrica hast.olarakta cok iyi en azindan kimi arasan hemen ulasabiliyosun bence degerlendirebilirsen iyi olur. Allah yardimcimiz olsun...

Merhaba arkadaşlar bende tüp bebeğe başlayalı 5 gün oldu tedavinin 5.günü sona erdi şuan hergün 3 tane göbeğime iğne yapılıyor Hocamız 2 günde bir E2 hormon testimi alıyor bu iğneler dışında folikasit ve balıkyağı vitaminlerini alıyorum.Tedavim toplam 15 gün sürecekmiş hadi bakalım hayırlısı..Malatya da Fethiye Ersan Hocamızın yanında Tedavi oluyoruz çok güleryüzler çok iyi geçiyor gelecek arkadaşlara tavsiye ediyorum.

Reactions: oty
Ben de bu adetimle baslayacagim. B vitamini ve folik asite başladım

Merhaba bende ilk defa tüp bebek tedavisine başvurdum. Biraz korkuyorum. Bu yüzden buraya üye oldum ve korkularımı sizlerle paylaşarak daha kolay aşacağımı düşünüyorum. Bizde eylül gibi doktora gitmeye başladık. Adetimin ikinci günü doktorum çeşitli ilaçlara başlattı. Bugünde ilk lucrin iğnesini yaptırıcam. Kendim cesaret edemedim. Sormak istediğim bir şeyler var. Yumurta toplama zamanı tam olarak hangi aşamadan sonra ve nasıl oluyor?Ağrın filan oluyor mu? Dikkat ettim senin sürecin daha kısa sürmüş gün olarak bu neye göre değişiyor? Cevaplarsan çok sevinirim

Yumurta toplamaya dr karsr veriyo buyuklugune ve cokluguna gore. Ilaclarini duzenli kullan hergun ayni saatte lucrini kullan ve 1 saat yat. Yumurta sayina gore tekrar ilac verecek gonal f buda buyumesini sagliycak. Korkmani gerektirecek bi durum yok yumurta toplama islemi biraz agrili genel anesteziyle yaptirmani tavsiye ederim bana drum cok israr etti lokal ol diye ama keske genel olsaymisim. Onun sonrasinda agrilar oluyo benim 11 yumurtam alindi oyuzden cok agrili bir surec gecirdim ilaclar veriliyo crinone jel mutlaka kullan yumurta kalintilarini temizlemeyi ve transferden sonra dusuk olmasini engelliyo. Bu arada benimle ilgili hic problem cikmadi tedavi surecimde dr istedigi gibi ilerleyince 23 gunde bitti keske sonuda guzel olsaydi...

Merhaba.. bende Amerikan hastanesinde yaptırdım tedavimi. 12 senelik evliyim bir çok merkez denedim ama olmadı. Dr um Yılmaz Güzel ve şuan 14 haftalık hamileyim.. Hastanede drları da çok çok iyi. İmkanı olan herkesin gitmesini tavsiye ederim. Allah ım isteyen herkesin yüzünü güldürsün.

Kiz Llaarrr bana yardim edin. Bana da en kisa zamanda asilama yada tup bebek yapilacak asamalari neler fiyatlari neler bilen bilgisi olan bana uardim etsin lutfe nnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…