Tüp bebek tedavisine yeni başlayanlar haydi destek olma zamanı

Konu içeriği sebebiyle ilgili bölüme taşınmıştır bilginize...

Merhaba Arkadaşlar;
Bende yeni aranıza katıldım.Ayrıca yeni transferim oldu bugün 6. günüm 4gün sonra kan testi yaptırıcam ama çok heyecanlıyım,keşke hemen sonuç çıksada hemen yaptırsam kan testini yaaa:)))inşallah bizlerde bebeğimizi kucağımıza alabiliriz en kısa zamanda

Hayirli ugurlu olsun benimde 29 ekimde transferim oldu...Bende heyecanla bekliyorumm...Insallah hepimiz anne olacagiz

Hayirli ugurlu olsun benimde 29 ekimde transferim oldu...Bende heyecanla bekliyorumm...Insallah hepimiz anne olacagiz
inşallah canım aramızda 1 gün var demekki tarnsfer günümüzde ozaman seninde tahlilin 8 kasım mı? bana 10 gün üzerine yaptırmamı söylediler kan testi için:))

inşallah canım aramızda 1 gün var demekki tarnsfer günümüzde ozaman seninde tahlilin 8 kasım mı? bana 10 gün üzerine yaptırmamı söylediler kan testi için:))
canim
bana 12 gun dediler 10 kasimda tahlil yaptiricam...10 gunde belli olacakda...iki gun beklemeye degmez bende yaptirayim bari ☺☺☺

cnm sen tup bebek tedavısı oldunmu? aşılama işe yarıyormu?eskı msj larımda yazdıgım gibi sorunumuz yok ama olmuyor bıt turlu tup bebek tedavısıne baslasam ne kadar başarılı oluruz bılmıyorum bı de fıyat ne kadar deyısır?[/QUOTE]
ben bir kez aşılama 3 kez tüp bebek yaptım. aşılamanın başarı oranı çok düşük olduğundan bir kez denediğimizde olmayınca doktor tüpe geçelim dedi iyikide öyle yapmışız..benim açımdan iyi oldu. fiyatlar merkezlere göre değişir tabiii .. ben özele gittim 5.bin tüp bebeğe verdim tabi ilaçlar hariç onlarada baya gidiyor sonuçta.. sen araştır kendine yakın başarısı yüksek bi yer bul zaten her şekilde gidiyor o ücret en azından güvenilir bir yer olsun sonuca

cnm sen tup bebek tedavısı oldunmu? aşılama işe yarıyormu?eskı msj larımda yazdıgım gibi sorunumuz yok ama olmuyor bıt turlu tup bebek tedavısıne baslasam ne kadar başarılı oluruz bılmıyorum bı de fıyat ne kadar deyısır?[/QUOTE]
ben bir kez aşılama 3 kez tüp bebek yaptım. aşılamanın başarı oranı çok düşük olduğundan bir kez denediğimizde olmayınca doktor tüpe geçelim dedi iyikide öyle yapmışız..benim açımdan iyi oldu. fiyatlar merkezlere göre değişir tabiii .. ben özele gittim 5.bin tüp bebeğe verdim tabi ilaçlar hariç onlarada baya gidiyor sonuçta.. sen araştır kendine yakın başarısı yüksek bi yer bul zaten her şekilde gidiyor o ücret en azından güvenilir bir yer olsun sonuca çabuk ulaşırsın..

canim

bana 12 gun dediler 10 kasimda tahlil yaptiricam...10 gunde belli olacakda...iki gun beklemeye degmez bende yaptirayim bari ☺☺☺
bencede yaptır inşallah sonuç pozitifse zaten iki gün sonra bidaha tahlil yaptırmamız gerekiyo:)

Arkadasm Allah en kisa zamanda bebeisini kucagina almayi nasip etsin bu süreci anlatabilir misin ilk Doktora gittiginde rahim filmi mi çekildi adetliyken çağırıyorlar nasil bi yol izliyorlar bende yumurta rezervi düşüklüğü var amh 0.93 kadin dogum doktorum rahimde bir sorun yok rahim ağzında bur sorun yok dedi ama rahim filmi cekilmedi yumueta rezervi düşüklüğünden dolayi tup bebek dedi beni de de yeni bi korku sardi rahim filmi ceklidiginde baska birsey cikar mi diye

rahim filminde tüplerine bakılır.. tıkalı mı diil mi die. çok kısa süren bi işlem zaten korkulcak bişey yok. tıkalıysa ona göre bi yol izler doktorun. tüp bebek tedavisi adetin 3. günü dr kontrolü ile başlar. belli ilaçlar ve iğneler uygulanır. iğneler şeker iğnesi gibi küçük uçludur ve göbekten uygulanır. amaç yumurtaları hazırlamaktır. bi süre devam ettikten sonra yumurtaların istenilen olgunluğa ulaştıysa sana söylenilen gün ve saatte kalçadan (benim ki göbektendi bu sefer) çatlatma iğnesi yapılır. ve seni toplama günü için çağırırlar. Genel anestesi altında olduğundan hiçbirşey hissetmezsin ve aynı gün evine gidersin. bu sırada eşinden de sperm alınır. toplanan yumurtalar ve spermi döllendirmek artık doktorların işidir:) 4-5 gün sonra seni ararlar ve bilgi verirler. şu kdr yumurtanız toplandı şu kdr işlem gördü şu kdrı döllendi.. şu gün ve saatte gelin transferiniz yapılacaktır die. İdrara sıkışık bi vaziyette gidersin ayıkken 1 dklık bi işlemle transferin gerçekleşir. yani bu olaylar yaklaşık15-20 gün içinde biter:) sonra 10 günlük bekleme süreci sonucunda sonucunu alırsın gebelik testi ile.. Bu kadar :) benim 3. denemem de oldu. allah size de nasip etsin inşallah.

Kıbrısta başarı şansı yüksek die bişey olduğunu düşünmüyorum ben. Türkiye de de çok iyi merkezler var.

selamm ben de yeni basladı tedaviye dün yumurtam toplandıı 13tane dediler
bugun aradılar 11 tane döölendi 8 tanesei birsey oldu dedilerr
yarın kalitesine bakıp arayıcılar dediler
İnşallah güzel sonuçlara ulaşırsın :)

Bilgilerin icin cok tesekkur ederim amin insAllah...

Peki rahim filmi de mi adetliyken yapiliyor ? Simdi ben randevu aldim adetin 2. Gunu doktora gidicrm ama rahim filmi cekilmedi hemen tedaviye baslamaz dimi ?

Peki rahim filmi de mi adetliyken yapiliyor ? Simdi ben randevu aldim adetin 2. Gunu doktora gidicrm ama rahim filmi cekilmedi hemen tedaviye baslamaz dimi ?
hayır adetliyken yapılmıyor. rahim filmi çekecek diye bi mecburiyette yok. ben mesela yaklaşık 8 sene önce çektirmiştim. ama ondan sonra 3 kez tüp bebek tedavisi oldum hiçbirinde de istemediler.

hayır adetliyken yapılmıyor. rahim filmi çekecek diye bi mecburiyette yok. ben mesela yaklaşık 8 sene önce çektirmiştim. ama ondan sonra 3 kez tüp bebek tedavisi oldum hiçbirinde de istemediler.
Öyle mi hmm anladım . Benim rahim duvarinda kalınlaşma var gittiğim bi doktor rahim duvarin iyi kalin dedi bi gittiğim doktor arastirmak lazım polip olabilir dedi o yüzden sordum

Öyle mi hmm anladım . Benim rahim duvarinda kalınlaşma var gittiğim bi doktor rahim duvarin iyi kalin dedi bi gittiğim doktor arastirmak lazım polip olabilir dedi o yüzden sordum
yani onları araştırmadan tedaviye başlamasınlar zaten. boşuna vücut yıpranmasın.

Birşey daha sormak istiyorum bu konuda bilgisizim. Tüp bebek tedavsisi

Evet dogru tekrar tesekkur ederim :)
rica ederim sormak istediğin bişey olursa her zaman sorabilirsin elimden geldiğince cvp verir destek olmaya çalışırım. allah yardımcın olsun.

rica ederim sormak istediğin bişey olursa her zaman sorabilirsin elimden geldiğince cvp verir destek olmaya çalışırım. allah yardımcın olsun.

Allah razi olsun desteğin için sağol yarın ilk kez gidicem aklima takılan birşey olursa sorarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…