Tüp bebek tedavisine yeni başlayanlar haydi destek olma zamanı

Kiz Llaarrr bana yardim edin. Bana da en kisa zamanda asilama yada tup bebek yapilacak asamalari neler fiyatlari neler bilen bilgisi olan bana uardim etsin lutfe nnnn
Merhaba.. Öncelikle Allah yardımcın olsun. Aşılama Tüp bebeğe göre maliyet olarak daha düşük tabiki. Tüp bebek de merkezine göre değişebilir ama ortalama 7bini bulabilir. Bunlardan daha önemlisi psikolojinin de çok yüksek olması. Öncelikle bu şart. Aşamalarına gelince ilaç tedavisi daha çok.

Anladim canim tesekur ederım. Psikolojimi bilmiyorum ki cok karisigimmmmm

Anladim canim tesekur ederım. Psikolojimi bilmiyorum ki cok karisigimmmmm
rahat olmaya çalış. ben 12 sene bekledim. düşün artık beni.. 3 aşılama 2 tüp bebek denedim olmadı. 3. denememi amerikan hastanesinde yaptırdım ve pgt yöntemi ile. Genetik araştırma. Dr una bunu da sormanı tavsiye ederim. ve şuan 14 haftalık hamileyim. sabrın sonu selamettir.

Canım çok teşekkür ederim. Bu arada senin sonucun olumsuz mu? Üzülme inşallah en yakın zamanda bebeğin tutunur. Dualarımızı eksik etmeyelim. Rabbim tüm bebek isteyenlere en kısa zamanda bebek sahipolmayı nasip etsin.

Cok sevindim rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin insalllhhhhh. Sorarim tabiki

Kiz Llaarrr bana yardim edin. Bana da en kisa zamanda asilama yada tup bebek yapilacak asamalari neler fiyatlari neler bilen bilgisi olan bana uardim etsin lutfe nnnn
Yorumlari okuduysan amerikan hast. Tedavi goruyorum tup bebek fiyatlarda yardimci oluyolar dr. Cok iyi ekip super psikolog dahi ilgileniyo her asamasinda sikinti cikmadi simdiye kadar.
Tup bebek tedavi asamalari, ilk once butun tahlilleri yaptirman gerek durumuna gore usg ile baktiktan sonra durumuna adetinden 10 gun oncesinde lucrin kullanmaya basliyosun adetin 2.gunu usg ile yumurta sayina bakiyo gonal f basliyo yumurta buyutucu gunde yaklasik 1, 5 mm buyuyo 18-20 mm olana kadar takip ediyo yumurta toplama islemi oluyo 48 saat icinde kalitesi ve olusumu ile ilgili bilgi veriliyo sana ve yaklasik 3 ve gun icinde transfer gerceklesiyo 12.gunu test icin cagriliyorsun. Tabi hersey yolunda giderse yaklasik 23 gunde transfer gerceklesiyo 35 gundede sonucuna kavusmus oluyorsun. Asilama ise adetinin 2.gunu gidiyosun igne yapiliyo kaliteli yumurtan oluncada spermin en olgununu ve kalitesini direkt enjekte ediliyor.Allah yardimcin olsun.

Merhaba bende kasım ayında olucam ilk iğne mi oldum Lucrin 3.75
Senin için hayırlısı olur..İnşallah olumlu sonuç alır sağlıklı bir şekilde bebeğini kucağına alırsın..
kızlar
Merhaba bende kasım ayında olucam ilk iğne mi oldum Lucrin 3.75
Senin için hayırlısı olur..İnşallah olumlu sonuç alır sağlıklı bir şekilde bebeğini kucağına alırsın..
mrb ınsallah sonuc başarılır olur.ben de hastaneye gıdıyorum ama kotu olan su kı tedavı olunacak bırsey yok sonuclar ıyı ama hamılelık olusmuyor sinirim bozuluyor.sonunda tüp bebek tedavısıne baslamak ıstıyorum ama fıyatlar cok baha...ben de yumurta çatlamıyormuş sogan kürüne basladım 3 gündür devam edıyorum fiyatlar konusunda bilgisi olan varmı?ben bır akrabama cocugunun olması ıcın tup bebek tedavısıne baslamasını ıstemıstım Bulent Tıraş onu muayıne etdı Acıbadem hastanesınde ıkız cocuga hamıle kaldı..ama 1 dusuk yaptı ama sımdı 1 yasında bır oglu var.herkese yardım ede bılıyorum kendıme hayır....

Allah yardimcin olsun. Istanbulda misin eger oyleyse anadolu yakasi kosuyolunda tup bebek merkezi var gayet guzel sonuclar veren ilgilenen ve fiyat konusundada yardimci olan biyer degerlendirebilirsin

Allah yardimcin olsun. Istanbulda misin eger oyleyse anadolu yakasi kosuyolunda tup bebek merkezi var gayet guzel sonuclar veren ilgilenen ve fiyat konusundada yardimci olan biyer degerlendirebilirsin
Allahım hepımızın yardımcısı olsun.bu 3 yıldır stres ıcındeyım bı de dısarıdan cocuk olmuyor sozlerı de eklenınce ınsan strese gırıyor.sonuncu defa gıtdıgım doctor kistimin oldugunu soyledı daha sonra dogum kontrol hapı verdı bır daha gitdigimde kistin olmadıgını fakat yumurtaların da çatlamadığını soyledı şımdı feramat ısmınde ılac kullanıyorum adetım baslayınca ıcmem lazımmış yumurta çatlatmaya yardımcı oluyormuş ama yıne çatlamadı yumurtalarım bundan sonrakı adet dönemime ilacı içmeye başlayacam ama artık eşımle çok yorulduk ikimizde tüp bebek tedavisine başlamak istiyoruz.istanbul anadolu yakasında oturuyoum ama sğortamız onu karşılamaz sanıyorum toplam ne kadar para gerekıyor sğorta olmazsa?

Ozellerde genelde 5000den basliyo zeynep kamil yada cerrahpasaya gitmen gerek ozaman ama ejin hic farki yok orsada gayet guzel ilgileniyorlar bunlar sabir gerektieen seyler asla pes etme rabbim ins. Yoluna koymustur

Merhaba, arkadaşlar yardımınıza ihtiyacım var. İlk tüp bebek denemem, bugüne kadar sorunsuz ilerliyordu. Doktorum çarşamba günü opu işlemini yapacağını söyledi. Fakat transfer işlemini embriyoları dondurarak bir ay sonraya bırakabilceğini, yarınki kan sonuçlarına göre karar verebileceğimizi söyledi. Ya nedenn?? Anlamadım?? Yani anladığım kadarıyla 12'ye yakın yumurta gelişti. Ohss olması yumurta sayısına bağlı ise o kadar çok yumurtamda yok. Kafam çok karıştı.

Sakın bunu düşünerek moralini bozma. Bazı değerlerin transfer için uygun değildir belki de.. düşük ya da yüksektir. Riske atmaktansa bazı destek ilaçlar verip 1 ay sonraya ertelemiştir. İlaç tedavisi verdi mi bu arada?

Benimde ilk denememdi olmadi ama soyle bisi var eget rahim inceyse riske atmaz dr ki atmasinda dusunsene trsnsferin yapilsa olmasa daha sikinti benim su anda rahim cokmesi ve incelme var rahim goruntulemeyle tedavi olucam tekrar deniycez. Allah hayirlisini versin gec olsun guc olmasin ins.

Opu işlemini perşembe yapacak. Toplanacak yumurtaların kalitesinegöre hareket edeceğini, herşeyin normal olduğunu, moralimi bozmamamı söyledi. Sanırım ilaçları toplama işleminden sonra verir. Bugün çatlatma iğnesini verdi.

Ya aslında rahim normal. Sadece transferide bu ay yaparsa ohss oluşabileceğini, bunun da şişliğe yol açacağını söyledi. Bu nedenlede tutunması zor, riske atmayalım dedi. Bakalım perşembe toplamayı yapınca belli olaca. Hayırlısı.....

Hayırlısı olsun senin için hangisi doğruysa o olsun. İnşallah emeklerinin sonunda da yüzün gülsün..

Meraba canim nasilsin catlama igneni kullaniyomusun hersey yolundami. Sanirim yarindi opu islemin, dikkatli ol ondan sonraki ilaclarin cok onemli jeli kesinlikle ihmal etme kalintilarinin temizlenmesi icin ayrica rahim kalinlasmasini ve dusuk riskini azaltiyor. Ihmal etme agrilarin cok olur korkma yumurta sayin ne kadar cok olursa okadar agrin cok oluyor. Allah yardimcin olsun hayirli haberler verirsin ins.

Teşükkür ederim canım. Dün akşam çatlatma iğnemi yaptım, yarında opu. Dediğin gibi kasıklarımda çok ağrı var ama normalmiş. Jeli opudan sonra mı veriyorlar??? Aşılamada kullanmıştım ama, tüp bebek ilk denemem. Sadece jel mi vericek acaba?? Offff çok heyecanlıyım....

Jeli opudan sonra ve transferden sonra dahi kullanmaya devam ediyosun sonuca kadar. Ayrica antibiyotik tarzi ilaclarda veriliyo kortizol dahil beslemene dikkat et rahim inceltici yiyicekleri birak ozellikle dere otu maydonoz kahve ve bitki caylari sakin kullanma nar suyuda gunde 2 bardak rahim kalinlasmasini sagliyomus dr sor ve kullan. Opudan sonra cok agrin olur korkma. Transferden sonra ilk 2 gun cok onemli asil bugunlerde tutunuyolar. :) Rabbim gonlune gore verir ins. Hayirlisiyla...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…