Merhaba kızlar benim de 8 Ağustos’ta transferim oldu 4. Gün embriyosu 2 tane transfer edildi. 20 Ağustos test günüm hiç bir belirtim yok transferin ilk günü sayılmıyor galiba bugün 5.günüm. Başından beri adet öncesi sancıları gibi sancılarım var
[/QUOTE
Hayırlı olsun canımBelirti arama bol bol dinlen ve bebeğinle konuş allah tüm olmayanlara nasip eder inşallah
Sen Çarşamba ben Perşembe inşallah güzel haberler alacağız canımBenim de Şafak 2Çarşamba günü kan vereceğim
öyle de oldu aminnnnnnnnnn rabbim sizlere de nasip etsin insallahhhhhhhhhhhhhh güldürsün yüzünüzüCanım çok sevindim gözün aydınAllah burada sabırla bekleyenlere de böyle güzel haberler almayı nasip ederinşallah bizler için de dua et nolur
Çok sevindim! Darısı başımızaben dun test yaptim pozitif cikti kan verdim 35 cikti insallah sizlerinde pozitif haberleri gelicek oyle de oldu aminnnnnn
Tebrikler canim kacincigun embriosuydu ve kacnci gun yaptin bide testi de paylasirmisin?ben dun test yaptim pozitif cikti kan verdim 35 cikti insallah sizlerinde pozitif haberleri gelicek oyle de oldu aminnnnnn
Canim sen de demiara ara agrilar oldu? Bende transfer gunu oldu hafif sonrasi gun hivbisey, ikinci gunu baya bu agri girdi hatda adetmi olcam bu kadar erken gelemez derken o cok meshur sol kasik agrisi girdi uc dirt saniyelk biseydi amma sanki bicak saplanmisti suan agrim yok amaöyle de oldu aminnnnnnnnnn rabbim sizlere de nasip etsin insallahhhhhhhhhhhhhh güldürsün yüzünüzü
gecen hafta çarşamba transfer oldum 5 gun iki blast transferiydi ve dun 5ci gunduTebrikler canim kacincigun embriosuydu ve kacnci gun yaptin bide testi de paylasirmisin?
transfer gunu kasigima ozellikle sol tarafima civi cakmislar gibi agri vardi .ayni agrilar bende de oldu halada oluyor ayaga kalktigimda ozellikle..Canim sen de demiara ara agrilar oldu? Bende transfer gunu oldu hafif sonrasi gun hivbisey, ikinci gunu baya bu agri girdi hatda adetmi olcam bu kadar erken gelemez derken o cok meshur sol kasik agrisi girdi uc dirt saniyelk biseydi amma sanki bicak saplanmisti suan agrim yok ama
Çok sevindim cnm darisi benim ve burda sabirsizlikla bekleyen arkadaslarimin basina.Allah tamamina erdirsin saglikla bebegini kucagina almayi nasip etsin.Benimde 6. Gün benim 3.gun embriyosu 2 taneydi beklemeye devam ediyorum.Bizlerede dua et hamilelerin duasi tutarmistransfer gunu kasigima ozellikle sol tarafima civi cakmislar gibi agri vardi .ayni agrilar bende de oldu halada oluyor ayaga kalktigimda ozellikle..
göğüslerimde tek fark uclari baya koyulasti. adet olmusum gibi hafif tatli bir agri vardi gelip giden halada var. cok agladim 2 ci gun olmadi olmucak diye sukurler olsun. ben erken ogrendim insallah guzel devam eder. herkes ayni degil testlerde bisey cikmazsa hemen umutsuzluğa kapilmak yok insallah sizinde pozitif haberlerinizi okurum öyle de oldu aminnnnnn
Bende ucuncu gun embrionu 10u transfer olmustum doktor 20 kan yaptr diyoda ben bekleyemiyorum ya cok heyecanli tedirginim bazen unutoyurm bile transfer oldugumu bazende saatlerle dusunuyorum ya hepsi tutarsa ya hicbiri tutmazsa ya oyle olursa derken aksama kadar kafayi yoyorum :) sizce ne zaman yapa bilrm bende testi :)gecen hafta çarşamba transfer oldum 5 gun iki blast transferiydi ve dun 5ci gundu
en usteki ilk test sonuncusu bugün
20 sinden once yaptirma iyi dusun iyi olsun insllh.3.gun embriyosu 10.gunden once cikmayabilir.Benimde 3.gun embriyosu.Bende ucuncu gun embrionu 10u transfer olmustum doktor 20 kan yaptr diyoda ben bekleyemiyorum ya cok heyecanli tedirginim bazen unutoyurm bile transfer oldugumu bazende saatlerle dusunuyorum ya hepsi tutarsa ya hicbiri tutmazsa ya oyle olursa derken aksama kadar kafayi yoyorum :) sizce ne zaman yapa bilrm bende testi :)
Allah hayirli sonuclar almayi nasib etsin bende çok korkuyorum.Bu 3.transferim yaş 41Burda Şafak bekleyenlerde en önce öğrenecek olan ben miyim kızlar??perşembe günü dananın kuyruğu kopuyor
Aramiza hoş geldin hepimiz heyecanla sonuclarimizi bekliyoruz.Bol sanslarbenimde transferim cuma günün çok heyecanliyim
sizede canim benim Allah kucaklarjmizi dolduraunAramiza hoş geldin hepimiz heyecanla sonuclarimizi bekliyoruz.Bol sanslar
Korkma iyi düşün bebeğinle konuş sürekli olumlama yap iyi düşün iyi olsun canımAllah hayirli sonuclar almayi nasib etsin bende çok korkuyorum.Bu 3.transferim yaş 41
İnşallah canım inşallahpirsnm evet canım yarın yapacağım inşallah pozitif olur , Ertesi gün de senin pozitif haberlerini alırız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?