Tüp Bebek Transferi Ağustos 2019

Merhaba benden öyle bir şey istemedi. İlaçları belirledi test gününe kadar kullanacağım. Progestan almıyor musunuz şu anda bu durumda
Günde 2 crinone bir progestan kullanıyorum zaten ama benim doktorum transferden sonraki günlerde tahlil isteyip ona göre ilave ilaç verebiliyor. İlk transferimde de istemişti. Ben her doktor ister düye düşünüp yazdım.

Bu başlıktakiler çok sabırlı galiba pek kimse yok evde test yapan galiba. Ovulasyon testiyle de mi gebelik anlaşılıyormuş. Bilmiyordum.
Ben ilk transferimde 3. Gün embriyosuydu 8. Gün sabah hamilelik testinde silik çizgi görmüştüm. Bu sefer 2. Gün embriyosu sanırım 8. Gün görünmez en az 10. Günü beklemeliyim.

Anladım benimki öyle yapmadı. Hepsinin yöntemi farklı hayırlısı ile güzel haberler verseydik şurda inşallah

Ben ilk transferimde 3. Gün embriyosuydu 8. Gün sabah hamilelik testinde silik çizgi görmüştüm. Bu sefer 2. Gün embriyosu sanırım 8. Gün görünmez en az 10. Günü beklemeliyim.
Peki ilk denemen pozitivmi olmustu sonradanmi biseyler oldu?

İlk denemem pozitif çok şükür 21 aylık oğlum var Bu tedavi yumurtalık rezervi iyice azalmış annesinin ona kardeş çalışması
Canim bana da doktor 3 gun embriosu 4 en iyi kalite transfer etdi ya hicbiri tutmazsa ya hepsi tutarsa korkusuyla savasiyorum 20 kan tahlilim nerdeyse ortaladim ama icim icime siigmiyo surekli bebek resimlerne bakyorum falan :)

Merhaba kızlar Allah herkese güzel haberler almayı nasip etsin inşallah. Benimde 8 ağustosta 2 tane 3. Gün embriyosu transferim yapıldı. 20 ağustos test günüm. Hiç belirti yaşamıyorum sizce normal mi?

Merhaba kızlar Allah herkese güzel haberler almayı nasip etsin inşallah. Benimde 8 ağustosta 2 tane 3. Gün embriyosu transferim yapıldı. 20 ağustos test günüm. Hiç belirti yaşamıyorum sizce normal mi?
Valla memnun orman ne anormal karıştı artık. Belirti arama çünkü herkeste farklı seyrediyor bu süreç. Sadece içini ferah tut bebeğinle konuş. Ve dua et.

5. Gün embriyosu çift embriyo transfer edilmişti . Bugun değerim 522 , inşallah katlayarak sağlıkla devam eder
Gözünüz aydın, allah kucağınıza almayı nasip etsin inşallah Darısı başınıza kaçıncı denemenizdi, ne zamandır bekliyorsunuz? Şu sebepten soruyorum, aylardır yıllardır bekleyip umutsuz olanlara umut olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…