Günde 2 crinone bir progestan kullanıyorum zaten ama benim doktorum transferden sonraki günlerde tahlil isteyip ona göre ilave ilaç verebiliyor. İlk transferimde de istemişti. Ben her doktor ister düye düşünüp yazdım.Merhaba benden öyle bir şey istemedi. İlaçları belirledi test gününe kadar kullanacağım. Progestan almıyor musunuz şu anda bu durumda
Ben ilk transferimde 3. Gün embriyosuydu 8. Gün sabah hamilelik testinde silik çizgi görmüştüm. Bu sefer 2. Gün embriyosu sanırım 8. Gün görünmez en az 10. Günü beklemeliyim.Bu başlıktakiler çok sabırlı galibapek kimse yok evde test yapan galiba. Ovulasyon testiyle de mi gebelik anlaşılıyormuş. Bilmiyordum.
Anladım benimki öyle yapmadı. Hepsinin yöntemi farklıGünde 2 crinone bir progestan kullanıyorum zaten ama benim doktorum transferden sonraki günlerde tahlil isteyip ona göre ilave ilaç verebiliyor. İlk transferimde de istemişti. Ben her doktor ister düye düşünüp yazdım.
Peki ilk denemen pozitivmi olmustu sonradanmi biseyler oldu?Ben ilk transferimde 3. Gün embriyosuydu 8. Gün sabah hamilelik testinde silik çizgi görmüştüm. Bu sefer 2. Gün embriyosu sanırım 8. Gün görünmez en az 10. Günü beklemeliyim.
İlk denemem pozitif çok şükür 21 aylık oğlum varPeki ilk denemen pozitivmi olmustu sonradanmi biseyler oldu?
Canim bana da doktor 3 gun embriosu 4 en iyi kalite transfer etdi ya hicbiri tutmazsa ya hepsi tutarsa korkusuyla savasiyorum 20 kan tahlilim nerdeyse ortaladim ama icim icime siigmiyo surekli bebek resimlerne bakyorum falan :)İlk denemem pozitif çok şükür 21 aylık oğlum varBu tedavi yumurtalık rezervi iyice azalmış annesinin ona kardeş çalışması
Canım çok sevindim
İnşallah inşallahCanım çok sevindimallahım kucağına almayı nasip etsin. İnşallah yarın bende güzel haberler veririm
Gözün aydin cnm kacinci gun embriyosuydu bhcg kac cikti.Dualarimiz tutuyor butun arkadaslardan boyle guzel sonuclar gelecek insllh.
5. Gün embriyosu çift embriyo transfer edilmişti . Bugun değerim 522 , inşallah katlayarak sağlıkla devam ederGözün aydin cnm kacinci gun embriyosuydu bhcg kac cikti.Dualarimiz tutuyor butun arkadaslardan boyle guzel sonuclar gelecek insllh.
Super cnm masallah Allah nazarlardan korusun katlana katlana artsin.Allah saglikla bebegini kucagina almayi nasip etsin5. Gün embriyosu çift embriyo transfer edilmişti . Bugun değerim 522 , inşallah katlayarak sağlıkla devam eder
Valla memnun orman ne anormal karıştı artık. Belirti arama çünkü herkeste farklı seyrediyor bu süreç. Sadece içini ferah tut bebeğinle konuş. Ve dua et.Merhaba kızlar Allah herkese güzel haberler almayı nasip etsin inşallah. Benimde 8 ağustosta 2 tane 3. Gün embriyosu transferim yapıldı. 20 ağustos test günüm. Hiç belirti yaşamıyorum sizce normal mi?
Amin cümlemize inşallahSuper cnm masallah Allah nazarlardan korusun katlana katlana artsin.Allah saglikla bebegini kucagina almayi nasip etsin
Hayırlı uğurlu olsun !! Kaçıncı gününüzdü bugün peki? İlk testte mi 522 çıktı5. Gün embriyosu çift embriyo transfer edilmişti . Bugun değerim 522 , inşallah katlayarak sağlıkla devam eder
10.gün bugun ilk testimHayırlı uğurlu olsun !! Kaçıncı gününüzdü bugün peki? İlk testte mi 522 çıktı
Gözünüz aydın, allah kucağınıza almayı nasip etsin inşallah5. Gün embriyosu çift embriyo transfer edilmişti . Bugun değerim 522 , inşallah katlayarak sağlıkla devam eder
Ne kadar güzel ya bize de moral oldu maşallah maşallah10.gün bugun ilk testim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?