Tüp Bebek Transferi Ağustos 2019

Ya moralini bozma ilaclardan o agrilar hep oluyor.Hep okuyorum adet olucam gibi agri var bir turlu olmadim diyenler kan veriyor hamile cikiyor.Kadinlarin bloglari var 4 5 kez kimi tutmus dusuk olmus kimi hic tutmamis her tuttugunda bile ilginc olan farkli belirtiler yasamislar.Sen gonul ferahligi ile git icini ferah tut Allah büyuk insllh tutmustur.

Benim transfer günü akşamı tuvalet kağıdında açık pembe bir renk oldu. Acaba dedim hep bahsedilen yerleşme kanaması gibi bişey mi.. 5. Gün transferi idi o zaman embriyo tutunmaya hazır halde diye okumuştum. O gün, ertesi gün tutunabilir diye. Sonra da belki katater yerleştirirken hafif zedelenme oldu diye düşündüm. Test gününe kadar sabırla bekleyeceğim, erken test ya da stres olmayacağım die karar aldım ama aklıma geldi buradan sorayım dedim var mı böyle bir şey yaşayan acaba

Kizlar sizi bilmem ben unutuyorum ya transfer oldugumu dun daha dikkatliydim dikkatli yuruyodum eyilip kalkmiyodum yemek ve tualet disinda ayaga kalkmadim toplasak 4,5 kez 5 dk ayaga kalktim bence olmali kan akisi icin bugunse cok fazla yatmadim oturdum hatda serum yaptirirkende oturuluydum ama harketlerm daha ozgurdu siz nasil yapiyosunuz cokmu dikkat ediyorsunuz? Ben disari cikmiycam cikarsmda sadece bes in dakikalk yuruyus yaparm araba falan istemiyorum dus almamaya gayrry ediyorum cunki dus alirken cok fazla sicak su kullaniyorum bana gore ilik su anneme gore normal dus sicakligi oldugu icin hic yapmamaya ozen gostercem :) yeme icme rutinim ayni zaten uzun suredir saglkli beslenmeye yumurta su vitamin takviyeleri kullandim , dun hafif adetimsi agri gibi bisey girdi bence normal sojucta ufak islem goruyo rahim ama bgn hicbisey yok :)

benimde 3.gün transferi idi bnde gecesinde biraz pembe lekelenme yaşadım doktorum normal dedi bir dahada görmedim hafif ağrılarım oldu o kadar 16 ağustosta kan vericem hakkımızda hayırlısı olsun

Iyi aksamlar kizlar sizleri okuyunca 2 yil geriye gittim. Cok heyecan verici. Insallah hepinizin bebegi tutunmus ve buyuyordur. Hepiniz guzel haberler alirsiniz

Iyi aksamlar kizlar sizleri okuyunca 2 yil geriye gittim. Cok heyecan verici. Insallah hepinizin bebegi tutunmus ve buyuyordur. Hepiniz guzel haberler alirsiniz
Eylül 2017 topiğinden hatırlıyorum sanırım sizi ben hala buralardayım güzel dilekleriniz için teşekkür ederiz

Çok sevindim ya hadi bakalim darisi benim ve bu sayfada gunlerdir heyecanla bekleyen arkadaslarin basina hayirli olsun Allah saglikla hamileliginin devam etmesine ve kucagina almayi nasip etsin

Aaaayy hadi canım inşallah çok çok güzel haberler alırız bu hafta Ne zaman test günün nerde yaptırmıştın belirtin var mı ay ne çok soru sordum
Özelde ALİ ÖNER ERDOGDU doktorumdu bii belirti tam olarak yok ama dünden beri hafif sol kasık agrim var uyumakta bile zorlanıyorum bide adet olacakmışım gibi bii oluyo sanki ayın 16 sında test günüm senin nasıl durumun

Kizlar sizi bilmem ben unutuyorum ya transfer oldugumu dun daha dikkatliydim dikkatli yuruyodum eyilip kalkmiyodum yemek ve tualet disinda ayaga kalkmadim toplasak 4,5 kez 5 dk ayaga kalktim bence olmali kan akisi icin bugunse cok fazla yatmadim oturdum hatda serum yaptirirkende oturuluydum ama harketlerm daha ozgurdu siz nasil yapiyosunuz cokmu dikkat ediyorsunuz? Ben disari cikmiycam cikarsmda sadece bes in dakikalk yuruyus yaparm araba falan istemiyorum dus almamaya gayrry ediyorum cunki dus alirken cok fazla sicak su kullaniyorum bana gore ilik su anneme gore normal dus sicakligi oldugu icin hic yapmamaya ozen gostercem :) yeme icme rutinim ayni zaten uzun suredir saglkli beslenmeye yumurta su vitamin takviyeleri kullandim , dun hafif adetimsi agri gibi bisey girdi bence normal sojucta ufak islem goruyo rahim ama bgn hicbisey yok :)

Ya çok sevindim gözün aydın, darısı başımıza Allah kucağına almayı nasip Etsin sağlıkla inş. Sonra da bir ömür Yanyana musmutlu yaşamayı Belirtin var mıydı? Bize biraz ipucu versene

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…