Ya moralini bozma ilaclardan o agrilar hep oluyor.Hep okuyorum adet olucam gibi agri var bir turlu olmadim diyenler kan veriyor hamile cikiyor.Kadinlarin bloglari var 4 5 kez kimi tutmus dusuk olmus kimi hic tutmamis her tuttugunda bile ilginc olan farkli belirtiler yasamislar.Sen gonul ferahligi ile git icini ferah tut Allah büyuk insllh tutmustur.Iyi bayramlar Hanimlar. Ins bu bayram hepimiz bayram yapariz. Bende dun kan verecektim gidemedim. Bugun gidicem kan vaermeye aksam dogru. Bugun moralim cok bozuldu ben hep adet olmadan once gece yatarke saga sola donerken karnimda kramp gibi birsey olurdu. Bugun aynisi yasadim gece sabah 4 de kalktim agladim baya.
Benim de dün oldu. Rabbim hepimizin yardımcısı olsunKizlar transferim oldu eve geldim :) yaklasik 45 dk yatdim daha sonra lavaboya gitdim sonra yine yarim saat kadar yatip eve geldim :) 3 gun 4 tane iyi kalite transfer oldu 20si kan tahlil gunum :)
Bende 7 agustos transfer oldum haftaya cifte bayram olsun insllhBen de 6 ağustosta 2 tane 5. Gün embriyosu transferi oldum bekliyorum bakalım bol bol dinleniyorum evde
İnşallahBende 7 agustos transfer oldum haftaya cifte bayram olsun insllh
ayyy bnde 3 ağustosta transfer oldum hemde kendi doğum günümdü o gün hakkımızda hayırlısı olsunMerhaba 3 Ağustos’ta transfer oldum canım15 inde sonucu öğreneceğim hayırlısı ile
benimde 3.gün transferi idi bnde gecesinde biraz pembe lekelenme yaşadım doktorum normal dedi bir dahada görmedim hafif ağrılarım oldu o kadar 16 ağustosta kan vericem hakkımızda hayırlısı olsunBenim transfer günü akşamı tuvalet kağıdında açık pembe bir renk oldu. Acaba dedim hep bahsedilen yerleşme kanaması gibi bişey mi.. 5. Gün transferi idi o zaman embriyo tutunmaya hazır halde diye okumuştum. O gün, ertesi gün tutunabilir diye. Sonra da belki katater yerleştirirken hafif zedelenme oldu diye düşündüm. Test gününe kadar sabırla bekleyeceğim, erken test ya da stres olmayacağım die karar aldım ama aklıma geldi buradan sorayım dedim var mı böyle bir şey yaşayan acaba
Aaaayy hadi canım inşallah çok çok güzel haberler alırız bu haftaayyy bnde 3 ağustosta transfer oldum hemde kendi doğum günümdü o gün hakkımızda hayırlısı olsun
İnşallah canım çok teşekkürler iyi dileklerin içinIyi aksamlar kizlar sizleri okuyunca 2 yil geriye gittim. Cok heyecan verici. Insallah hepinizin bebegi tutunmus ve buyuyordur. Hepiniz guzel haberler alirsiniz
Eylül 2017 topiğinden hatırlıyorum sanırım siziIyi aksamlar kizlar sizleri okuyunca 2 yil geriye gittim. Cok heyecan verici. Insallah hepinizin bebegi tutunmus ve buyuyordur. Hepiniz guzel haberler alirsiniz
Çok sevindim ya hadi bakalim darisi benim ve bu sayfada gunlerdir heyecanla bekleyen arkadaslarin basina hayirli olsun Allah saglikla hamileliginin devam etmesine ve kucagina almayi nasip etsinHanimlar betahcg baktirdim. Cok sukur Allah bu gunleri gosterdi. 11. gun gecesi 283 geldi. Allah bu ay icinde transferi olan herkese bunu sirayla gostersin. Dualarinizi eksik etmeyin. Geri dusmesinde cok korkuyorum. Dualarim su muberek gunde hepimizle.
Özelde ALİ ÖNER ERDOGDU doktorumdu bii belirti tam olarak yok ama dünden beri hafif sol kasık agrim var uyumakta bile zorlanıyorum bide adet olacakmışım gibi bii oluyo sanki ayın 16 sında test günüm senin nasıl durumunAaaayy hadi canım inşallah çok çok güzel haberler alırız bu haftaNe zaman test günün nerde yaptırmıştın belirtin var mı ay ne çok soru sordum
Ya çok sevindim gözün aydın, darısı başımızaHanimlar betahcg baktirdim. Cok sukur Allah bu gunleri gosterdi. 11. gun gecesi 283 geldi. Allah bu ay icinde transferi olan herkese bunu sirayla gostersin. Dualarinizi eksik etmeyin. Geri dusmesinde cok korkuyorum. Dualarim su muberek gunde hepimizle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?