Transferim ay sonunda manda yoğurdu yiyorum ilk denememde faydasını gördüm kızım 4 yaşında bir umut diye yine yiyorum tavsiye ederimKizlar meshur havuc suyu avakado kabak cekirdegi disinda bildiginiz tukettiginiz bir sey var mi.
Rabbim sağ sağlim kucağına alabilmeyi nasip etsin inşallah çok sevindim darısı bizlere olsun inşallahÇok sevindim ya hadi bakalim darisi benim ve bu sayfada gunlerdir heyecanla bekleyen arkadaslarin basina hayirli olsun Allah saglikla hamileliginin devam etmesine ve kucagina almayi nasip etsin
Hayırlı olsun Rabbim sağ salim kucağına alabilmeyi nasip etsingecen hafta çarşamba transfer oldum 5 gun iki blast transferiydi ve dun 5ci gundu
en usteki ilk test sonuncusu bugün
Merhaba benden öyle bir şey istemedi. İlaçları belirledi test gününe kadar kullanacağım. Progestan almıyor musunuz şu anda bu durumdaArkadaşlar doktorum benden e2 be progesteron testi istemişti. Transferimin 6. Günü e2: 366 progesteron: 60> çıktı. Doktor ilaç takviyesine gerek yok dedi ama iyi mi kötü mü bu sonuçlar emin olmak istedim.
İnşallahMerhaba arkadaşlar benimde 3. Denemem dondurulmuş embiryo transferi yapıldı bugün 5. Gün inşallah 18inde güzel haberler alırım. Dua edin lütfen. Rabbim hepimizin kucaklarını doldurursun
Beklemek çok zor geliyor bende yapmamak için kendimi zor tutuyorum ama bi taraftanda olumsuz olursa diye de korkuyorum. Belki de onun için yapmaya cesaret edemiyorumTest günüm cuma ama psikolojik olarak epey yorulmuşum 2. Denememdi bu. Kendime söz verdiğim halde gidip test yaptırmak istiyorum eşim asla izin vermiyor. Regl ağrısıyla uyandım.
Gerçekten büyük bi başarı canım inşallah yarın güzel haberler alırsınGünaydın kızlarbu sabah itibari ile son viraja geldm ben de yarın inşallah güzel haberler alacağım Allahım hepimizin dualarını kabul etsin inşallahNası dayandım bilmiyorum anan bugün 11. Günüm ben ben hala test yapmadım
Yapsana test :))) bende kotu arkadas gibi fisekliyorum :)Günaydın kızlarbu sabah itibari ile son viraja geldm ben de yarın inşallah güzel haberler alacağım Allahım hepimizin dualarını kabul etsin inşallahNası dayandım bilmiyorum anan bugün 11. Günüm ben ben hala test yapmadım
Amin İnşallah canım önce ben sonra da burada tüm haber bekleyenler inşallahGerçekten büyük bi başarı canım inşallah yarın güzel haberler alırsın
Harikasın hadi bakalım güzel haberi bekliyoruz inşallah yarın sendenYok yapmayacağım.bana inşallah o güzel haberi kendi doktorumuzun vermesini istiyorum. Sonuçta onun da emeği büyük üzerimizde. Hepimiz bu kadar okuduk evde test yapıp yanlış sonuca üzülen bir sürü Arkadaşı okumadık mı burada? Bizim durumumuzda olanlar bence direk kanda baktırmalı ben de sona geldim zaten yarın kısmetse Önce bana sonra tüm bekleyenlere nasip etsin inşallah
Agri falan varmi? Bende hicbisey yok artikGunaydin Kizlar,
Aranizda ovulasyon testi ile sonuç bakan oldumu.Ben gecen sefer once ovulasyon testi ile 9.gun baktim.Cift cizgi vardi.Sonra ondan cesaretle hamilelik testi yapmistim.2.cizgi cok silik cikmisti.10. Gunde bhcg 46.5 cikmisti.Bugun 7. Gunum daha.
Adet agrisi gibi bel kasiga vuran agrilar oluyor ki bunlardan ilaclardan deniyor.Olmasi da olmamasida belirti degil.Agri falan varmi? Bende hicbisey yok artikacaba ilaclardanmi bide ben sik sik unutuyorum ya dikkat etmiyorun sonrada neden bunu yaptim digip kendime kziiyorum
Bu başlıktakiler çok sabırlı galibaGunaydin Kizlar,
Aranizda ovulasyon testi ile sonuç bakan oldumu.Ben gecen sefer once ovulasyon testi ile 9.gun baktim.Cift cizgi vardi.Sonra ondan cesaretle hamilelik testi yapmistim.2.cizgi cok silik cikmisti.10. Gunde bhcg 46.5 cikmisti.Bugun 7. Gunum daha.
Arkadaşlar doktorum benden e2 be progesteron testi istemişti. Transferimin 6. Günü e2: 366 progesteron: 60> çıktı. Doktor ilaç takviyesine gerek yok dedi ama iyi mi kötü mü bu sonuçlar emin olmak istedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?