Tüp Bebek Transferi Ağustos 2019

Çok sevindim ya hadi bakalim darisi benim ve bu sayfada gunlerdir heyecanla bekleyen arkadaslarin basina hayirli olsun Allah saglikla hamileliginin devam etmesine ve kucagina almayi nasip etsin
Rabbim sağ sağlim kucağına alabilmeyi nasip etsin inşallah çok sevindim darısı bizlere olsun inşallah

Arkadaşlar doktorum benden e2 be progesteron testi istemişti. Transferimin 6. Günü e2: 366 progesteron: 60> çıktı. Doktor ilaç takviyesine gerek yok dedi ama iyi mi kötü mü bu sonuçlar emin olmak istedim.

Arkadaşlar doktorum benden e2 be progesteron testi istemişti. Transferimin 6. Günü e2: 366 progesteron: 60> çıktı. Doktor ilaç takviyesine gerek yok dedi ama iyi mi kötü mü bu sonuçlar emin olmak istedim.
Merhaba benden öyle bir şey istemedi. İlaçları belirledi test gününe kadar kullanacağım. Progestan almıyor musunuz şu anda bu durumda

Test günüm cuma ama psikolojik olarak epey yorulmuşum 2. Denememdi bu. Kendime söz verdiğim halde gidip test yaptırmak istiyorum eşim asla izin vermiyor. Regl ağrısıyla uyandım.

Test günüm cuma ama psikolojik olarak epey yorulmuşum 2. Denememdi bu. Kendime söz verdiğim halde gidip test yaptırmak istiyorum eşim asla izin vermiyor. Regl ağrısıyla uyandım.
Beklemek çok zor geliyor bende yapmamak için kendimi zor tutuyorum ama bi taraftanda olumsuz olursa diye de korkuyorum. Belki de onun için yapmaya cesaret edemiyorum

Gerçekten büyük bi başarı canım inşallah yarın güzel haberler alırsın

Yapsana test :))) bende kotu arkadas gibi fisekliyorum :)

Yok yapmayacağım.bana inşallah o güzel haberi kendi doktorumuzun vermesini istiyorum. Sonuçta onun da emeği büyük üzerimizde. Hepimiz bu kadar okuduk evde test yapıp yanlış sonuca üzülen bir sürü Arkadaşı okumadık mı burada? Bizim durumumuzda olanlar bence direk kanda baktırmalı ben de sona geldim zaten yarın kısmetse Önce bana sonra tüm bekleyenlere nasip etsin inşallah

Harikasın hadi bakalım güzel haberi bekliyoruz inşallah yarın senden

Gunaydin Kizlar,
Aranizda ovulasyon testi ile sonuç bakan oldumu.Ben gecen sefer once ovulasyon testi ile 9.gun baktim.Cift cizgi vardi.Sonra ondan cesaretle hamilelik testi yapmistim.2.cizgi cok silik cikmisti.10. Gunde bhcg 46.5 cikmisti.Bugun 7. Gunum daha.

Agri falan varmi? Bende hicbisey yok artik acaba ilaclardanmi bide ben sik sik unutuyorum ya dikkat etmiyorun sonrada neden bunu yaptim digip kendime kziiyorum

Bu başlıktakiler çok sabırlı galiba pek kimse yok evde test yapan galiba. Ovulasyon testiyle de mi gebelik anlaşılıyormuş. Bilmiyordum.

Günde 2 crinone bir progestan kullanıyorum zaten ama benim doktorum transferden sonraki günlerde tahlil isteyip ona göre ilave ilaç verebiliyor. İlk transferimde de istemişti. Ben her doktor ister düye düşünüp yazdım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…