Tüp Bebek Transferi Ağustos 2019

Canım hadi gözün aydın korkma iyi düşün allah kucağına almayı nasip etsin ve tüm bekleyenlerin darısı başımıza inşallah

Göğüslerim çok şiş ve ağrıyo arada kaşık ve bel ağrım da var. Onun dışında bende de aaaa bu belirti diyebileceğim bişe yok. Bana 15 inde test sonucu dedi inşallah dualarımız kabul olur

Ya çok sevindim gözün aydın, darısı başımıza Allah kucağına almayı nasip Etsin sağlıkla inş. Sonra da bir ömür Yanyana musmutlu yaşamayı Belirtin var mıydı? Bize biraz ipucu versene
Amin ins. tsk ederim darisi saglikla hepimize olsun. 6. gun su gibi akinti gilmisti 4 -5kez. 4. gunden itibaren uyku bastiriyordu. kanamam olmadi 7 gun tuvaletten kalktiktan sonra hafif mukuslu bir damla kadar bile degil kan parcasi gordum klozette.( jel sikarkken tahris de olmus olabilir). ondan sonra hafif adet agrisi gibi agri oldu. goguslerim benim yumurta toplamada da dolgundu zaten. 3. gun biraz iner gibi oldu 4. gun tekrar oldu. ama cok acima falan olmadi goguslerimde dolgundu belirli belirsiz uclarinda acima vardi. 11. gun gece adet olacagimda olan sagdan sola donerken karnima kramp girdi. Sabahinada adet olacak gibi agrilar devam etti. aksam kan verdim. adet agrilari devam ediyor gobegimin altinda biraz karincalanma gibi agri oldu bir iki kez.

Bide 5. yada 6. gece lavaboya kalktigimda hafif mide bulantisi oldu. Bu tabi gaz siskinlik kabizliktan olan birsey de olqbilir. Ben normalde sik lavaboya giden biriyim ama gece pek kalkmam gece iki uc defa lavaboya kalkiyordum.

benimde 3.gün transferi idi bnde gecesinde biraz pembe lekelenme yaşadım doktorum normal dedi bir dahada görmedim hafif ağrılarım oldu o kadar 16 ağustosta kan vericem hakkımızda hayırlısı olsun

Evet bana da normal dediler lekeler normal de galiba artarsa dikkat etmek lazım. Benim de 16 ağustos inşallah güzel sonuçlar alırız

Bide 5. yada 6. gece lavaboya kalktigimda hafif mide bulantisi oldu. Bu tabi gaz siskinlik kabizliktan olan birsey de olqbilir. Ben normalde sik lavaboya giden biriyim ama gece pek kalkmam gece iki uc defa lavaboya kalkiyordum.
Ya insan kendini dinlediği için bu belirtilerin çoğunu kendinde de hissediyor. Ama ben hiç uzanıp dinlenemedim özellikle dün, 16 saat fln hep ayaktaydım transfer olmamışım da normal bir günmüş gibi. Bu yüzden de vicdan yapıyorum, tutmamış gibi kendimi hazırlıyorum istemeden

Kizlar ya transfer gunu 10 austos ve bugun yani ikinci gunu hafif agrilar gardi simdi artdi acaba tutundumu diye dusunuyorum daha ucuncu gun embriosu bu kadar erken olurmi bide o meshur sol kasigimda oyle bi agri girdiki nutku
Tutuldi sanki bisey soktular iki uc saniyelikdi simdi yatiyorum normalde 6,7 gun kizlar yazar hep adet agrisi falan diye ama anlamadim :)

Kacinci gunundesin canim? Ben ilk gun biraz yatdim dunde yemek falan icin kalkdim simdi agrm var diye yatyorum yoksa bulask falan ugrascakdim

Kacinci gunundesin canim? Ben ilk gun biraz yatdim dunde yemek falan icin kalkdim simdi agrm var diye yatyorum yoksa bulask falan ugrascakdim
1-2-3. Günleri evde normal geçirdim ama yine çok yatarak değil oğlum olduğu için pek yatmam mümkün değil sadece oğlumu kaldırmamaya dikkat ediyorum kalan günlük işlere devam, 4-5-6. Günler de aksi gibi hep yorucu hiç uzanmadan belim koptu ağrıdan öyle geçiyor bugün 6.gün. Benim tüp bebek yaptırdığımı kimse bilmiyor annem dışında o yüzden kayınvalidemdeyken oturtamıyorum

Ben yalnizim istedigimde kalkiyo istediymde yatiyorum o yuzden daha rahatm bizde de kimse bilmiyo bazen annem geliyo yardim etmeye

Merhaba kızlar benim de 8 Ağustos’ta transferim oldu 4. Gün embriyosu 2 tane transfer edildi. 20 Ağustos test günüm hiç bir belirtim yok transferin ilk günü sayılmıyor galiba bugün 5.günüm. Başından beri adet öncesi sancıları gibi sancılarım var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…