- 28 Mart 2014
- 4.821
- 4.445
- 248
Test günlerimiz aynı ama ben 19 unda yaptırmayı düşünüyorum. İnşallah güzel hayırlı haberler alırızBenimde 6.günüm 20 Ağustos test günüm inşallah bende pozitifi görürüm. Transferin ilk gününden beri adet olacakmış gibi sancılar çekiyordum bugün pek olmadı.
Bende de var özellikle dün ve bugün.. iyiye mi yorsam kötüye mi bilemedim hiç inanmıyorum olduğuna zaten bugün olmadı diye ağladım. Galiba olmamasına alışmaya çalışıyorum allah sonumu hayretsin biraz kafayı yedim sanırımBenimde 6.günüm 20 Ağustos test günüm inşallah bende pozitifi görürüm. Transferin ilk gününden beri adet olacakmış gibi sancılar çekiyordum bugün pek olmadı.
Bende 19 unda yapabilirim inşallah güzel haberler alırız birlikteTest günlerimiz aynı ama ben 19 unda yaptırmayı düşünüyorum. İnşallah güzel hayırlı haberler alırız
Bende çok hissizim sanki bir şey yokmuş gibiBende de var özellikle dün ve bugün.. iyiye mi yorsam kötüye mi bilemedim hiç inanmıyorum olduğuna zaten bugün olmadı diye ağladım. Galiba olmamasına alışmaya çalışıyorum allah sonumu hayretsin biraz kafayı yedim sanırım
Bence ağrılar belirti aslında. Benim ilk denememde tutmuştu. Ve sürekli adet ağrısı gibi ağrılarım vardı. Şimdi hiç ağrım yok korkuyorum tutmadı diyeBende çok hissizim sanki bir şey yokmuş gibibenim bir de başından beri adet sancıları var anlamadım gitti
4.denemem , 5 yıllık evliyiz .Gözünüz aydın, allah kucağınıza almayı nasip etsin inşallahDarısı başınıza kaçıncı denemenizdi, ne zamandır bekliyorsunuz? Şu sebepten soruyorum, aylardır yıllardır bekleyip umutsuz olanlara umut olsun.
Bende de ayji gun kesin haberleselimBenimde 6.günüm 20 Ağustos test günüm inşallah bende pozitifi görürüm. Transferin ilk gününden beri adet olacakmış gibi sancılar çekiyordum bugün pek olmadı.
Bende çok hissizim sanki bir şey yokmuş gibibenim bir de başından beri adet sancıları var anlamadım gitti
Test günlerimiz aynı ama ben 19 unda yaptırmayı düşünüyorum. İnşallah güzel hayırlı haberler alırız
3. Gün embriyosu 2 tane. Ama hiç belirti yok bende. Ne göğüs hassasiyeti ne kasık ağrısı. Çok umudum yokBende varim :) kacinci gun embriosu kac tane transfer
Aynı psikoloji bende de hatta hiç olmamış gibi hareket ediyorum. Zaten tutunduysa da çok güçlü bir çocuk olur bu diyorum. Hiç transfer olmamış gibi yaşıyorum.Bende de var özellikle dün ve bugün.. iyiye mi yorsam kötüye mi bilemedim hiç inanmıyorum olduğuna zaten bugün olmadı diye ağladım. Galiba olmamasına alışmaya çalışıyorum allah sonumu hayretsin biraz kafayı yedim sanırım
Merhaba cnm bnmde yumurta toplamadan sonra ki ilk adetimden 45 gün sonrası transferim olacak sayılı günü bitirmek üzereyim az kaldıMerhabalar arkadaşlar. Benimde dondurulmuş embriyo transferim olacak. Adet olunca yasmine başla dedi. 45. Gün transferim olacakmış. Böyle olan oldu mu ? Bana çok uzun geldi de.
Canimmmmm gozun aydin masallahhhhh cok sevindim. Ikiz sanirim. bugun kacinci gundu? Cok mutlu oldum. Katlayarak devam etsin insallahhh rabbim herkeze yasatsin5. Gün embriyosu çift embriyo transfer edilmişti . Bugun değerim 522 , inşallah katlayarak sağlıkla devam eder
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah canım4.denemem , 5 yıllık evliyiz .umudumu hiç kaybetmedim ben . Sizler de kaybetmeyin ve teslimiyetçi olmak da önemli . Hep hayırlıysa diye bekliyorum . Hala bir gün sonrasını düşünmek istemiyorum çok fazla . İlk denememde de bir kaybım oldu 3,5 aylık. Çok ağladım çok üzüldüm ama rabbim bizim için en güzel olanını düşünüyor zaten elbet . Hayırla kucağımıza almak nasip olsun inşallah hepimizin
Bosver oyle yasa sadece moralli mutlu olmaya bak. Benim transfer surecimi bilseniz sasar kalirsiniz 12 saat yol gitmeler butun gun yurumeler goya baska sehre gittik geziyoruz oralari tum gun yuru. Olmadi gezilecek bir magaraya in. Cikista kan ter icinde kal. Inanilmaz bir surec yasadim. O zamanlari yazdigim grupta cok sasirmisti bana sen ne yaptin diye. Ama ben ikiz gebelik yasadim. Rabbim buyukAynı psikoloji bende de hatta hiç olmamış gibi hareket ediyorum. Zaten tutunduysa da çok güçlü bir çocuk olur bu diyorum. Hiç transfer olmamış gibi yaşıyorum.
Darisi size olsun insallah. Yarin sizinde guzel haberlerinizi bekliyoruzRabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah canım
Canim ikizlerin sag salin dogdumu ?Bosver oyle yasa sadece moralli mutlu olmaya bak. Benim transfer surecimi bilseniz sasar kalirsiniz 12 saat yol gitmeler butun gun yurumeler goya baska sehre gittik geziyoruz oralari tum gun yuru. Olmadi gezilecek bir magaraya in. Cikista kan ter icinde kal. Inanilmaz bir surec yasadim. O zamanlari yazdigim grupta cok sasirmisti bana sen ne yaptin diye. Ama ben ikiz gebelik yasadim. Rabbim buyuk
İnşallah canım gebişlerin duaları daha çok kabul olur dua et olur mu??Darisi size olsun insallah. Yarin sizinde guzel haberlerinizi bekliyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?