Tüp Bebek Transferi Ağustos 2019

Benimde 6.günüm 20 Ağustos test günüm inşallah bende pozitifi görürüm. Transferin ilk gününden beri adet olacakmış gibi sancılar çekiyordum bugün pek olmadı.

Benimde 6.günüm 20 Ağustos test günüm inşallah bende pozitifi görürüm. Transferin ilk gününden beri adet olacakmış gibi sancılar çekiyordum bugün pek olmadı.
Test günlerimiz aynı ama ben 19 unda yaptırmayı düşünüyorum. İnşallah güzel hayırlı haberler alırız

Bende de var özellikle dün ve bugün.. iyiye mi yorsam kötüye mi bilemedim hiç inanmıyorum olduğuna zaten bugün olmadı diye ağladım. Galiba olmamasına alışmaya çalışıyorum allah sonumu hayretsin biraz kafayı yedim sanırım

Bende çok hissizim sanki bir şey yokmuş gibi benim bir de başından beri adet sancıları var anlamadım gitti

Bende çok hissizim sanki bir şey yokmuş gibi benim bir de başından beri adet sancıları var anlamadım gitti
Bence ağrılar belirti aslında. Benim ilk denememde tutmuştu. Ve sürekli adet ağrısı gibi ağrılarım vardı. Şimdi hiç ağrım yok korkuyorum tutmadı diye

4.denemem , 5 yıllık evliyiz . umudumu hiç kaybetmedim ben . Sizler de kaybetmeyin ve teslimiyetçi olmak da önemli . Hep hayırlıysa diye bekliyorum . Hala bir gün sonrasını düşünmek istemiyorum çok fazla . İlk denememde de bir kaybım oldu 3,5 aylık. Çok ağladım çok üzüldüm ama rabbim bizim için en güzel olanını düşünüyor zaten elbet . Hayırla kucağımıza almak nasip olsun inşallah hepimizin

Bende de ayji gun kesin haberleselim ilk transfer bende 3 gun 4 embrio iyi kalite :) sende kac?

Aynı psikoloji bende de hatta hiç olmamış gibi hareket ediyorum. Zaten tutunduysa da çok güçlü bir çocuk olur bu diyorum. Hiç transfer olmamış gibi yaşıyorum.

Merhabalar arkadaşlar. Benimde dondurulmuş embriyo transferim olacak. Adet olunca yasmine başla dedi. 45. Gün transferim olacakmış. Böyle olan oldu mu ? Bana çok uzun geldi de.
Merhaba cnm bnmde yumurta toplamadan sonra ki ilk adetimden 45 gün sonrası transferim olacak sayılı günü bitirmek üzereyim az kaldı

Hanımlar Allah hepimize hayırlı sonuç almamızı nasip etsin inşallah benimde 8 tane dondurulmuşum var Temmuz ayında toplandı memleketimde oluyorum tedavimi doktorum 19unda gel dedi haftaya inşallah transferim olacak birbirimizi dualarımıza ekleyelim inşalah

5. Gün embriyosu çift embriyo transfer edilmişti . Bugun değerim 522 , inşallah katlayarak sağlıkla devam eder
Canimmmmm gozun aydin masallahhhhh cok sevindim. Ikiz sanirim. bugun kacinci gundu? Cok mutlu oldum. Katlayarak devam etsin insallahhh rabbim herkeze yasatsin

Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah canım

Aynı psikoloji bende de hatta hiç olmamış gibi hareket ediyorum. Zaten tutunduysa da çok güçlü bir çocuk olur bu diyorum. Hiç transfer olmamış gibi yaşıyorum.
Bosver oyle yasa sadece moralli mutlu olmaya bak. Benim transfer surecimi bilseniz sasar kalirsiniz 12 saat yol gitmeler butun gun yurumeler goya baska sehre gittik geziyoruz oralari tum gun yuru. Olmadi gezilecek bir magaraya in. Cikista kan ter icinde kal. Inanilmaz bir surec yasadim. O zamanlari yazdigim grupta cok sasirmisti bana sen ne yaptin diye. Ama ben ikiz gebelik yasadim. Rabbim buyuk

Canim ikizlerin sag salin dogdumu ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…