Allah razı olsunCanimmmmm gozun aydin masallahhhhh cok sevindim. Ikiz sanirim. bugun kacinci gundu? Cok mutlu oldum. Katlayarak devam etsin insallahhh rabbim herkeze yasatsin
Allah kucağına almak nasip etsin, allah ömrüne can etsin yoldaş etsin4.denemem , 5 yıllık evliyiz .umudumu hiç kaybetmedim ben . Sizler de kaybetmeyin ve teslimiyetçi olmak da önemli . Hep hayırlıysa diye bekliyorum . Hala bir gün sonrasını düşünmek istemiyorum çok fazla . İlk denememde de bir kaybım oldu 3,5 aylık. Çok ağladım çok üzüldüm ama rabbim bizim için en güzel olanını düşünüyor zaten elbet . Hayırla kucağımıza almak nasip olsun inşallah hepimizin
Dogdu teyzesi 13 ayliklar simdiCanim ikizlerin sag salin dogdumu ?
Ederim canim gebis degilim ama sizleri derdini anlayan biri olarak cok dua ediyorum. Rabbim darda zorda bu guni bekleyen kim varsa kimsenin kucagini bos birakmasinİnşallah canım gebişlerin duaları daha çok kabul olur dua et olur mu??
Canim degerin masallah cok yuksek benimde 524 du ikiz olabilir dendi oylede oldu. Seninde ikiz olabilir. Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsinAllah razı olsunbugun 10. Günüm . Bakalım Allah hayırlısını nasip etsin inşallah bu sefer sağlıkla kucağıma alırım
Benim de ilk transfer 2 tane 4. Gün embriyosu konuldu . Başından beri sık sık oldu bugün çok olmadı ama arada oluyor anlamadım bende ilaçlardan oluyor herhalde göğüs hassasiyetini çok anlayamıyorum ama dokununca ağrı var sadece şişlik falan yok yani. İnşallah tutunmuşlardırBende de ayji gun kesin haberleselimilk transfer bende 3 gun 4 embrio iyi kalite :) sende kac?
Tek çift hiç önemli değil sağlıkla kucağıma alayım inşallahCanim degerin masallah cok yuksek benimde 524 du ikiz olabilir dendi oylede oldu. Seninde ikiz olabilir. Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin
Allah kucağına almak nasip etsin, allah ömrüne can etsin yoldaş etsin
Benimde tüp bebekle 21 aylık bebeğim var. Anne olmak bizim için ilk iğneyi vurulduğumuz günden sonra hep endişe demek. Embriyo oluşucak mı, tutunacak mı, hamilelik devam edecek mi, sağlıkla doğacak mı. Doğunca diğer bütün anneler gibi devam ediyor endişe. Hep olsun diye dua ediyoruz. Sonrasını hayal edemiyoruz. O yüzsen Sonrasında da mutlu uzun sağlıklı bir ömür diliyorum bebeğiniz ya da bebeklerinizle birlikteDaha bir sonraki günü bile düşünmeye korkarken ettiğiniz dua ile ömrüme can olmasını yoldaş olmasını düşünmek de ne güzeldiAllah razı olsun , rabbim kimsenin kucağını boş koymasın
BugunKizlar bugun test yapacak yokmu? 20 kadar nasil bekliycem
Hayırlı haberler verirsin inşKızlar Günaydınhastanedeyim şuanda 10 dakika önce kan verdim 1 saate çıkacakmış sonucu.hayatım boyunca bu kadar titrediğimi hatırlamıyorum Rabbim önce bana sonra burada tüm bekleyenlere mutlu haberler vermeyi nasip etsin inşallah. Dualarınızı esirgemeyin lütfen. İnşallah bir aaat sonra güzel haberler veririm
Güzel haberlerini alırız inşallah canımKızlar Günaydınhastanedeyim şuanda 10 dakika önce kan verdim 1 saate çıkacakmış sonucu.hayatım boyunca bu kadar titrediğimi hatırlamıyorum Rabbim önce bana sonra burada tüm bekleyenlere mutlu haberler vermeyi nasip etsin inşallah. Dualarınızı esirgemeyin lütfen. İnşallah bir aaat sonra güzel haberler veririm
Gözün aydın Rabbim sağ salim kucağına alabilmeyi nasip etsin inşallahKızlaaar hamileyimAllahım burada hayırlı haberler bekleyen herkese güzel haberler nasip etsin inşallah beklemenin ne demek olduğunuz bizler biliriz. rabbim hayırlı haberler almayı nasip etsin hepinize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?